ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέμπη: 9 στους 10 πολίτες θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη


Στοιχεία – σοκ για την αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης, αλλά και της ικανότητας του πολιτικού συστήματος να αποδόσει ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της Metron Analysis. 

Συγκεκριμένα το 88% των πολιτών πιστεύει ότι δεν έχει γίνει πρόοδος στην διαλεύκανση της υπόθεσης. 

9 στους 10 πολίτες θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη 

Το «άδειασμα» του Καραμανλή γίνεται την στιγμή που στο φως της δημοσιότητας βγήκε η δημοσκόπηση της Metron An/sis, που αναφέρει ότι περίπου 9 στους 10 Έλληνες, θεωρούν ότι το πολιτικό και δικαστικό σύστημα δεν έχει κάνει τα δέοντα, για να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών. 

Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη , ενώ παράλληλα φθορά στην κυβέρνηση διαμορφώνει και η ακρίβεια η οποία ταλανίζει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας.

Στο εσωτερικό της κυβέρνησης ολοένα και περισσότερα άτομα ψιθυρίζουν, ότι η στάση του Καραμανλή έχει δυσχεράνει την θέση της κυβέρνησης.

Φλωρίδης: «Εγώ δεν θα έβαζα υποψηφιότητα»

Τελευταίο «χτύπημα» προς τον Καραμανλή ήταν η δήλωση του υπουργού δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, ο οποίος ανέφερε «εγώ δεν θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές αν ήμουν στη θέση του».

Ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Κτιστάκης, σημείωσε ότι «εγώ προσωπικά, ναι θα παραιτούμουν από την ασυλία. Το λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι μια γενικότερη φιλοσοφία που έχω για χρόνια και τώρα που εκλέχθηκα δεν έχω κανένα λόγο να το αλλάξω».

Ο κ. Σταμάτης που είναι βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ ανέφερε ότι «εάν ήμουν στη θέση του Καραμανλή μπορεί να αυτοκτονούσα. Δεν θα άντεχα αν μου είχε συμβεί αυτό το πράγμα, είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρειάζεται ερμηνείας».

Δείτε τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης


Επισήμανση του Γ.Κ: Έπειτα απ' όσα ισχύουν στη χώρα μας , όπως ισχύουν , και σύμφωνα με όσα ισχύουν επί δεκαετίες και κατά του υποφαινόμενου από στημένες - μεθοδευμένες ενέργειες έχω κάθε λόγο να αμφισβητώ την ανεξαρτησία της ''δικαιοσύνης'' της χώρας μας. Ενδεχομένως ορισμένοι από εσάς να έχετε σχηματίσει διαφορετική άποψη. Πολύ θα ήθελα να δω ποιοι/ες είστε και ποιο ποσοστό της κοινωνίας μας.

Ειδικότερα: Κατά τον παρελθόντα χρόνο έπειτα από μια αίτηση ακυρώσεως σε μια ψευδή μήνυση γινόταν μια δίκη και υπήρχε απόφαση, ενώ επί διακυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη υπάρχει επί πενταετία η αναβολή της αναβολής. Ο μηνυτής δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο διότι είναι ''άγνωστης διευθύνσεως'', ( η άγνωστη διεύθυνση είναι η διεύθυνση του Δημαρχείου Γλυφάδας ), ενώ ο βαλτός μηνυτής είναι κάτοικος στα Καλύβια Αττικής, επίσης, είναι χρηματισμένος από τοπικά στελέχη της ΝΔ, οι δικαστές αναβάλουν συστηματικά , και αμέσως μετά την αίτηση ακυρώσεως , ακόμα και έπειτα από την δολοφονία του για κακοποίηση, και ενώ οι δικαστές γνωρίζουν την υπόθεση, επίσης, η αναβολή της αναβολής επ' αόριστον ! 

Ευελπιστώ να αντιλαμβάνεστε τι εξυπηρετείται επί ημερών διακυβέρνησης ΝΔ.

Δεδομένου ότι είναι νεκροί , τόσο ο χρηματισμένος μηνυτής, όσο και το άτομο το οποίο μεθόδευσε την συγκεκριμένη υπόθεση , ενώ και οι δυο ήταν ''γαλάζιοι'' και κολλητοί αναλογιστείτε το επίπεδο δικαιοσύνης επί ημερών ΝΔ. Άλλοι στήνουν δολοπλοκίες, άλλοι χρηματίζονται δια της πλαγίας, άλλοι διαπλέκονται και έτεροι ταλαιπωρούνται. 

Μπορεί η δικαιοσύνη της χώρας μας να μην είναι τυφλή, και ενίοτε να μην αποδίδει δίκαιο , όμως , αποδίδεται από άλλον και έπεται συνέχεια.

Δέκα χρόνια κατάλυσης της εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων = συγκαλυμμένο έγκλημα κατά της τοπικής δημοκρατίας & κοινωνίας 

Τα ρουσφέτια - τσιράκια - κλακαδόροι - συνεργαζόμενοι εξαιρούνται, διότι, αυτοί/ες αποτελούν τμήμα των νεοελληνικών & τοπικών παθογενειών.

Στο πλήρωμα του χρόνου πέφτουν οι μάσκες. Διαπιστώσαμε και πέρασε και αυτό συγκαλυμμένα , (χωρίς όνομα) , από τα διαπλεκόμενα ποιος ήταν ο υποστηρικτής του ''αναμορφωτή'' ύλης και της ''γαλάζιας''  παράταξης. Έχουν μεθοδικότητα στην συγκάλυψη όσων τους εξυπηρετούν. Η ποιότητα και οι προδιαγραφές της τοπικής κοινωνίας, καθώς και της τοπικής αυτοδιοικήσεως, αναμορφώθηκαν επί μια δεκαετία ανισότητας & μαζοποίησης ; 

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες , ακόμα και σύμφωνα του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών και της αποχής της πλειονότητας , ότι , οι προσδοκίες της πλειοψηφίας είναι διαφορετικές από τις ''γαλάζιες'' κ.α. πρακτικές.

Αναφορικά με ''το μαγαζί'' που αδειοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ουδέποτε εξέφρασε την κοινωνία σε συγκεκριμένους τομείς ''αμοιβαία τα αισθήματα''. Έχουν πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων τους καθώς και του αξιακού τους υπόβαθρου. Είναι σαφές ότι με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ένας δήμαρχος εύπορου Ο.Τ.Α μπορεί να στήσει μια στρατιά έμμισθων, επίσης, μπορεί να ανακατασκευάσει δεκάδες πλατείες,όμως, ποιότητα πολιτισμού και κοινωνίας δεν δημιουργείς με ανισότητα , υπονομεύσεις και δυο μέτρα και σταθμά. Πλήν της εντολής χιλιάδων δημοτών έχουν καταλύσει τον όρκο που δίνουν καθώς και τον κώδικα των Ο.Τ.Α. Επίπεδο ''αναμόρφωσης'' ?

Kανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμπαίζει την κοινωνία

Αναφορικά με όσα ανέφερε ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αναφορικά με την παραγραφή έπειτα από την έλευση 20ετίας, τονίζω, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμπαίζει την κοινωνία. 

Ειδικότερα, με καταλυμένη εντολή χιλιάδων δημοτών ψηφοφόρων, από το 2014 , και τοπικό ''γαλάζιο'' πελατειακό σύστημα, πόσα χρόνια βρίσκετε στον Δήμο Γλυφάδας η παράταξη της ΝΔ και συνεργαζόμενοι και πόσα ακόμα θα υπάρχει ; 

Με την υφιστάμενη τοπική μαζοποίηση της τοπικής κοινωνίας , την αδιαφάνεια, την κατάλυση εντολής και το ''γαλάζιο'' πελατειακό σύστημα , υφίσταται αντιπολίτευση στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας η μόνον τα υπόλοιπα ;

Με καταλυμένη την εντολή επί δεκαετία χιλιάδων δημοτών , καθώς επίσης, διαμορφώνοντας με δόλο τις συνθήκες φυσικής εξοντώσεως των δημοτών , ποιο συμφέρον της κοινωνίας υπηρετούν δήμαρχος και αιρετοί του Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; 

Από το 2014, δήμαρχος - διοικούντες, υπογράφουν συμβάσεις σε αργόμισθους, κουμπάρους, κολλητούς, αποτυχόντες των εκλογών, υποστηρικτές, κομματικούς φίλους, κ.α., και ''ξέχασαν'' την υποχρέωση που είχαν στην εντολή χιλιάδων δημοτών, ενώ η ''αντιπολίτευση'' τους έκανε ''αβάντα'' και είχαν απαίτηση να συμμετέχουν επί ίσοις όροις και να λαμβάνουν την κοινωνική υποστήριξη των δημοτών Γλυφάδας ! 

Επί μια δεκαετία  συμβάσεις - αναθέσεις ''γαλάζιου'' πελατειακού συστήματος και ανυπαρξία αντιπολιτεύσεως 

Να ξεχάσω ότι σε όσα Δ/Σ του Δ.Γλυφάδας ήμουν παρόντας οι αντιπολιτευόμενοι δεν ανέφεραν ούτε λέξη για την εντολή των χιλιάδων δημοτών, η οποία παρεμπιπτόντως αποτελούσε το πρόγραμμά τους, ενώ παράπλευρά τους δέσποζαν οι παρανόμως έμμισθοι ''γαλάζιοι'' συμβασιούχοι και χρηματισμένοι του δημάρχου - διοικήσεως ; 

Τι να μας πείτε ορισμένοι/ες για πολιτική , δεξιά αριστερά , σύμφωνα όσων ακολουθείται  ;

Μήπως αποτελούσε ζητούμενο και του υποφαινόμενου ένα ρουσφέτι υπογείως - αδιαφανώς , η αυταπόδεικτα να υπηρετείται πραγματικά η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας με συμμετοχικότητα, πλουραλισμό, πολυφωνία, ισοπολιτεία, διαφάνεια και αξιοκρατεία ώστε αν υπάρχουν ανάμεσά μας πραγματικά αξιόλογα άτομα να αναδειχθούν ; Αν είχα την ίδια αξίωση με πληθώρα έτερων θα ακολουθούσα τις πρακτικές τους. Γνωρίζετε να τις ακολούθησα ; 

Ζήστε την ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ και την χειραγώγηση από ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ

Πρόδωσαν τον μοναδικό τους σύμμαχο , την τοπική κοινωνία. Αν ήταν σωστοί η κοινωνία θα τους παρείχε κάποια στιγμή μελλοντικά την διοίκηση - διαχείριση, έστω και χωρίς να δύνανται αυτοί να κάνουν εξυπηρετήσεις στη βάση του πελατειακού συστήματος των διοικούντων. Σύμφωνα με όσα ακολούθησαν απλά συμμετέχουν, τίποτα περισσότερο, και ενδεχομένως αυτή μπορεί να ήταν η μοναδική μυστική συμφωνία ορισμένων συμπολιτών μας.

Μήπως ξεχάσατε τι εφάρμοσε η κυβέρνηση Κυριακού Μητσοτάκη, έπειτα της εκλογής της, ώστε να καλύψει όλες τις παρανομίες της ''γαλάζιας'' διοικήσεως δημάρχου, ενώ είναι πλήρως καταλυμένος, εκτός της εντολής χιλιάδων δημοτών και ο κώδικας των Ο.Τ.Α και παράλληλα χωρίς υπόσταση η ορκωμοσία του συνόλου αιρετών του Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; 

Επισημαίνω ότι ο Κώστας Κόκκορης, της πασοκικής παρατάξεως, καταδικάστηκε με δυο χρόνια φυλακή , ο Νίκος Παππάς του Σύριζα καταδικάστηκε με δυο χρόνια φυλακή , γνωρίζετε έστω ένα πολιτικό της ΝΔ επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη με αντίστοιχη καταδίκη ; Ομολογουμένως επί διακυβέρνησης ΝΔ η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας - κράτος δικαίου - έχουν υποστεί μεγαλύτερη στρέβλωση.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέμπη: 9 στους 10 πολίτες θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">