ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eπιτέθηκαν με μπογιές στον Κώστα Αγοραστό


Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός.

Ειδικότερα ο κ. Αγοραστός βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκεί όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής, όταν στις 11 σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν τέσσερις εξωπανεπιστημιακοί και του επιτέθηκαν κατά πρόσωπο, ρίχνοντάς του μπογιές.

Μάλιστα όταν προέβησαν σε αυτή την κίνηση, τον ρωτούσαν: «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».


Έγκλημα Τέμπη: Να μην εμφανιστούν Παπακώστα και οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» της Εξεταστικής στην παρέλαση, ζητούν συγγενείς θυμάτων


«Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι οικογένειες Νικόλαου και Χρήστου Πλακιά, ζητώντας να μην παραστεί στους επισήμους η βουλευτής της ΝΔ στα ΤρίκαλαΚατερίνα Παπακώστα.

«Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει», επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι οικογένειες της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης, τριών εκ των θυμάτων των Τεμπών.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε τοπικά ΜΜΕ.

«Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων», καταλήγουν οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: ''Ύψιστος τοπικός πολιτισμός''.  Στον Δήμο Γλυφάδας καταλύουν την ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών με στόχο την φυσική μας εξόντωση και κοινωνική μαζοποίηση, ο Παπανικολάου υποσχόταν από πλατεία σε πλατεία ότι θα τηρήσει την εντολή των δημοτών όποια παράταξη και να ψηφίσουν, κάνουν ως δημοτική αρχή σειρά από ρουσφέτια πελατειακού συστήματος σε πληθώρα ημετέρων - αργόμισθων, οι φερόμενοι ''αριστεροί'' συμμετέχουν στην τοπική προβοκάτσια κατάλυσης εντολής και όλοι/ες μαζί συμμετέχουν σε παρελάσεις και εκδηλώσεις. 

Διαμορφώνουν την πιο σάπια τοπική κοινωνία αρκεί να εξυπηρετούνται οι σκοποί τους, οι ίδιοι , οι συνεργάτες και οι ημετέροι τους

Είναι σαφές ότι ο υποφαινόμενος , ακόμα και έπειτα από τον σχεδιασμό της φυσικής του εξοντώσεως δεν έχει προβεί σε καμία ακρότητα , πλήν της δημόσιας αναρτήσεως της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ενώ ακόμα και σήμερα το 2024 συνεχίζουν οι ακρότητες των ''γαλάζιων''. 

Αυτουσία το γεγονός μιας μονοπωλιακής πλέον παρατάξεως στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, ουσιαστικά χωρίς αντιπολίτευση, δηλώνει ότι το κυβερνών κόμμα μεθοδεύει και καταλύει απ' όπου περάσει το κράτος δικαίου, την διαφάνεια,  την δημοκρατία και την αναλογικότητα και διαμορφώνει μαζοποίηση, διαπλοκή, διαφθορά, ανισότητα, εγκάθετους και τσιράκια στη βάση του πελατειακού τους συστήματος νεοελληνικής συμφεροντολογίας.

Δεχόμαι και περαιτέρω μηνύσεις , ενώ εσείς επί μια δεκαετία αυξάνεται τα περιουσιακά στοιχεία με καταλυμένη τοπική δημοκρατία και έχοντας δημιουργήσει ένα στόλο ''γαλάζιων'' εξυπηρετούμενων πελατειακού συστήματος, διότι πρεσβεύω την αλήθεια και εσείς την φαύλη κοινωνία που έχετε συστήσει από κοινού.

* Όποιοι καταλύουν την εντολή χιλιάδων δημοτών έχουν καταλύσει την τοπική δημοκρατία και άλλωστε το καταμαρτυρά και το 51% αποχής των συμπολιτών μας στις δημοτικές που δεν ψήφισε κανέναν.

* Προσωπικά σήμερα υπάρχω ακόμα, αύριο ενδεχομένως δεν θα υπάρχω , άρα , όσα σχεδίασαν και όπως ισχύουν σε βάρος της ζωής των δημοτών δεν αρμόζουν στην κοινωνία του παρόντος και στο μέλλον του τόπου.

* Από το 2014 υπογράφουν τις συμβάσεις πελατειακού συστήματος ακόμα και σε αργόμισθους οι οποίοι δεν είναι δημότες Γλυφάδας ενώ ‘’ξέχασαν‘’  την εντολή χιλιάδων δημοτών. Την ‘’ξέχασαν‘’ , η μεθοδευμένα εξοντώνουν τους δημότες και γεμίζουν τα προσωπικά τους σεντούκια ;

* Ποιος/α θεωρεί ότι είναι ηθικό άτομο με αξίες και συναλλάσσεται μαζί τους από την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, έπειτα από τις επιλογές τους, εκτός απ' όσους/ες συναλλάσσονται μαζί τους για λόγους προσωπικού συμφέροντος ;Πότε και που απέδειξαν ότι είναι κατάλληλοι για τα κοινά για το κοινωνικό σύνολο ;Μήπως ξεχνάτε πόσα χρόνια αναρτούσα τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις των ''γαλάζιων'' στελεχών ,ενώ τόσο ο δήμαρχος , όσο και διοικούντες συνολικά συνέχιζαν την κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eπιτέθηκαν με μπογιές στον Κώστα Αγοραστό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">