ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι ύποπτοι για την επίθεση στη Μόσχα με δεμένα μάτια προσήχθησαν στα κεντρικά γραφεία έρευνας εγκλημάτων της Ρωσίας


Οι συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα 
οδηγήθηκαν με δεμένα μάτια  για ανάκριση, όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο βίντεο φαίνονται οι ύποπτοι να κρατούνται από φρουρούς ασφαλείας ενώ τους βγάζουν από φορτηγά και τους μεταφέρουν για ανάκριση.



Η Ρωσία θα στοχοποιήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους φονικούς πυροβολισμούς σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα από όπου κι αν προέρχονται και όποιοι κι αν είναι, δήλωσε σε νέο μήνυμά του ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.


Σε τηλεοπτική ομιλία που μεταδόθηκε το Σάββατο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντάμιρ Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι ύποπτοι σταμάτησαν ενώ προετοιμάζονταν να περάσουν τα σύνορα με την Ουκρανία. Ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky απάντησε στη δική του ομιλία μέσω βίντεο, λέγοντας ότι ο κ. Πούτιν αναζητά τρόπους για να εκτρέψει την ευθύνη για τη σφαγή, προσθέτοντας ότι είναι «απολύτως προβλέψιμο».

Σημείωση: Εντύπωση προκαλεί αρχικά η ομοιομορφία ντυσίματος των υπόπτων, παράλληλα η στάση στην οποία μεταφέρονται και βρίσκονται συνέχεια , δεδομένου ότι είναι καλυμμένα τα πρόσωπά τους, και τέλος είναι οι δράστες η απλά κάποιοι συνήθεις ύποπτοι ; ''Πολιτισμός''. Από την κρατική μεταχείριση που υφίσταται , άσχετα τι έχει διαπράξει κάποιος , και αν το έχει διαπράξει , καθίσταται σαφής ο φασισμός των απανταχού κρατούντων.

Δεν διαπιστώνουμε άτομα τα οποία αντιστέκονται, βρίζουν, διαμαρτύρονται, κ.α., άρα τι είδους μεταχείριση μετέρχονται ; Για εσάς το αναφέρω, τους ''κρυφομπασκίνες'' με φασίζουσες τάσεις , οι οποίοι είστε φασίστες και είτε επιλέξατε να υπηρετείτε το σύστημα, είτε ακόμα σας αρέσει το θέαμα που βλέπετε, όμως, ποτέ να μην αφορά εσάς και να μην ισχύσει σε βάρος σας.

Έχει καταλάβει πραγματικά κάποιος το κρατικό σύστημα που ακολουθείται και γιατί κάθε φορά στήνεται τηλεοπτικά η συγκεκριμένη παράσταση ; Μήπως επί δεκαετίες που ακολουθείται έχει αποτρέψει τα επόμενα εγκλήματα ; Τι διαπιστώνεται παγκόσμια ;

Από δυο ανθρωπάκια ''μύγες'' με χειροπέδες και άοπλους θα κινδύνευαν μια σειρά ''βόδια'' 200 κιλών ο κάθε ένας ; Αν όντως διέπραξαν έγκλημα να δικαστούν και να πληρώσουν. Η εν λόγω μεταχείριση τι εξυπηρετεί , όταν στα εγκλήματα που διαπράττονται από πολιτικούς υπάρχει συγκάλυψη ; Υπάρχει η αντίστοιχη μεταχείριση ; Ραγιαδισμός και ανισοπολιτεία λέγεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι ύποπτοι για την επίθεση στη Μόσχα με δεμένα μάτια προσήχθησαν στα κεντρικά γραφεία έρευνας εγκλημάτων της Ρωσίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">