ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπορούν να μας αναφέρουν οι Αμερικανοί τι άρπαξαν από την σελήνη ?


Κάποιοι βάνδαλοι της παγκόσμιας και Ελληνικής κληρονομιάς μεθόδευσαν, αφού έκρυψαν πολλά στοιχεία της Ελληνικής γνώσης, να καταστρέψουν οτιδήποτε θα μπορούσαν να βρούν και να αξιοποιήσουν σε μια μελλοντική φάση της Ιστορίας οι νεοέλληνες.

Οι ίδιοι διατήρησαν για τους ιδίους πολύτιμα στοιχεία τα οποία αναπτύσσουν ώστε να κερδοφορήσουν από ένα σύμπαν και ουράνια σώματα στα οποία δεν έχουν την κυριότητα και κάνουν πλιάτσικο. 

Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται εκτός της προστατευτικής ατμόσφαιρας της Γης και του μαγνητικού της πεδίου, εκτίθεται σε κοσμική ακτινοβολία, κατά περίπου διακόσιες φορές υψηλότερη από αυτή της Γης. Η μακροπρόθεσμη παραμονή σε κοσμική ακτινοβολία μπορεί να επηρεάσει τις διανοητικές λειτουργίες και να οδηγήσει σε άνοια, έκπτωση της μνήμης, άγχος, κατάθλιψη , αναποφασιστικότητα αλλά και να προκαλέσει καρκίνο. 

Ο Όλυμπος το ψηλότερο βουνό του Άρη δεν είναι ο όλυμπος που κατοικούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες Θεοί, διότι, ο Όλυμπος βρισκόταν στην σελήνη. Άρα υφίσταται το όρος Όλυμπος, το όρος Όλυμπος του πλανήτη Άρη - το ψηλότερο όρος - και ο όλυμπος της σελήνης για τον οποίο δεν υπάρχει βιβλιογραφία.

Δεδομένου ότι τρέχει ένα αμερικανικό πρόγραμμα με την κωδική ονομασία Όλυμπος το οποίο αφορά την σελήνη και παράλληλα γνωρίζετε τις βλέψεις που έχουν μια σειρά οικονομικών ολιγαρχών για το διάστημα εσείς τι θεωρείτε ?

Ακόμα και σε ότι αφορά το Διάστημα, όσοι/ες γνωρίζετε ιστορία, γίνετε πλιάτσικο κατά του Ελληνικού Πολιτισμού με τις πλάτες των τσιρακίων τους στη χώρα μας ;

 

Μπορούν να μας αναφέρουν οι Αμερικανοί τι άρπαξαν , τι κατέστρεψαν και τι θα αρπάξουν και σε μελλοντική φάση από την σελήνη ? Επίσης, τι ποσοστό αναλογεί από τα μελλοντικά κέρδη τους στη χώρα μας ? Έχουν κάποια ιστορική κ.ά σχέση με την σελήνη ως έθνος οι αμερικανοί είτε το σύνολο των υπολοίπων λαών ?

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πιστεύεται στις συμπτώσεις ; Το πλιάτσικο κατά των Ελλήνων είναι πολυεπίπεδο και με την συμμετοχή πολλών. Από την αρχαιοελληνική ιστορία - δεδομένα των Ελλήνων - έχουν καρπωθεί δισεκατομμύρια, ενώ σε μια μελλοντική φάση τρις. ( Ακόμα και τα κόμικ των αμερικανών με τους υπερήρωες τα οποία στη συνέχεια έγιναν ταινίες αποτελούν αντίγραφο. ) Όσα δημιούργησαν και έχουν εξαγάγει σε ένα μεγάλο τους ποσοστό οφείλονται στην Ελληνική Ιστορία και τους Έλληνες. Τι παρέχουν στους νεοέλληνες ?

* Ακόμα και οι 3D εκτυπωτές που σκέπτονται να δομήσουν με αυτό το σύστημα στην σελήνη κ.ά έχουν την βάση τους τους Έλληνες.  Απλά σκέψου λίγο τους ρυθμούς δόμησης των Αρχαίων Ελλήνων π.χ. στην Ακρόπολη. Όλα αυτά που χρησιμοποιούνται στους 3D εκτυπωτές και σήμερα λέγονται γερανοί , τροχαλίες, κ.ά από ποιούς προέρχονται ? Όταν στην αρχαία ελλάδα είχαν τεχνολογίες , τροχαλίες, γερανούς κ.ά οι άλλοι τι διέθεταν ? Υπήρχαν ? Όταν υπήρχε ως επιστήμη στην Ελλάδα η γεωμετρία οι άλλοι τι επιστήμες είχαν ? Όταν οι Έλληνες είχαν ως επιστήμη την αστρονομία , είχαν τους υπολογιστές αντικυθήρων  οι άλλοι τι είχαν ? Το γιατί σήμερα οι άλλοι σε όλους τους τομείς και όχι εμείς το γνωρίζετε συνολικά. Η μήπως δεν το γνωρίζετε ; Να σας βοηθήσω λίγο διότι δεν ντρέπονται ;

* Ο ανθρωπάκος με λίγες χιλιετίες υπάρξεως, έπειτα από τον HOMOσάπιενς με ύπαρξη 100 χιλ. χρόνια επειχειρεί να μας πείσει ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει ύπαρξη λίγων χιλιετιών, και ειδικότερα στη σημερινή εποχή όλα ξεκίνησαν από τον διαφωτισμό του 17ου και 18ου αιώνα. Ποιοι το πιστεύουν όταν γνωρίζουν την Ελληνική Ιστορία ; Όταν οι Έλληνες κατοικούσαν στην σελήνη πριν πολλές χιλιάδες χρόνια και είχαν αναπτύξει τεχνολογία ασύλληπτη ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα οι υπόλοιποι λαοί ήταν ανθρωπίνια. 


*
Οι αμερικανοί κ.ά λαοί επιχειρούν να αναβιώσουν όσα ίσχυαν πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια ενώ βρίσκονται σε υποτυπώδη - αρχικό στάδιο - σε σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες. Αρχαίοι Έλληνες ίσον 300 χιλ. χρόνια. Γνωρίζεις κάποια Μουσική που δεν βασίζεται στην αρχική επιστήμη των Ελλήνων ? Γνωρίζεις κάποια ''μυθολογία'' που δεν έχει ως βάση της κάποια πραγματικά ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος ? Ακόμα και οι γκετοποιημένοι αμερικανοί με το ράπ - χιπ - χοπ ανακάλυψαν κάτι καινούργιο που είχε ως βάση του τον δικό τους πολιτισμό και ιστορία ? Οι αρχαίοι αιγύπτιοι λέγεται ότι δημιούργησαν πυραμίδες, ενώ οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν τον Παρθενώνα και την Ακρόπολη. Στην ανατολική πλευρά που Παρθενώνα δέσποζε η Γιγαντομαχία ? Οι στήλες της Ακροπόλεως τι σου θυμίζουν ? Οι αμερικανοί κ.ά λαοί δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο των αρχαίων ελλήνων. Οι πύραυλοι των Ελλήνων είχαν ακριβός το σχέδιο που έχουν οι κολώνες. Το γιατί δεν θα το εξηγήσω δημόσια. Μήπως θέλετε να με ρωτήσετε τι καύσιμο έκαιγαν και τι κινητήρες διέθεταν ? Μήπως χρειάζεται να σας αναφέρω ότι ήταν ατομικής ενέργειας ? Ο 
Δημόκριτος επινόησε ο ίδιος το άτομο και γνώριζε το 450 π.Χ ότι υπάρχουν και άλλοι γαλαξίες στο σύμπαν και ορισμένοι εξ΄αυτών με ζωή ? Πως το γνώριζε ? Όλα είναι αποτυπωμένα στην αρχική συμπαντική πληροφορία. Οι προηγμένοι λαοί πρώτοι αποκωδικοποίησαν την πληροφορία. Μπορεί να έχουν ντροπή πολλοί και διάφοροι σύμφωνα με όσα ισχύουν ? 

* Τι έκαναν και οι δικοί μας βάνδαλοι ? Γνωρίζεις τι ίσχυσε επί βανδάλου Σημίτη το 1999, το 2014,το 89, την δεκαετία του 70, το 1985, το 2005 ? Τι κάνουν ακόμα και το 2025Ασδίγοι και Σιλιγγοί. Όσο για το Έλληνες δεν έχει αποδειχθεί ακόμα και σήμερα 19/01/2025

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπορούν να μας αναφέρουν οι Αμερικανοί τι άρπαξαν από την σελήνη ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">