Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να έχει κάθε ένας την απόδειξη ποιοί δεσπόζουν στον Δήμο Γλυφάδας, ποιοί πολιτεύονται, ποιοί καπηλεύονται, ποιοί διαπλέκονται, ποιοί υπονομεύουν, ποιοί χρηματίζονται για συστημικό γλυψιματάκι και ποιοί τα έχουν κάνει αχταρμά.
Η ένοχη σιωπή
Η ένοχη σιωπή όλων αυτών σε συγκεκριμένα ζητήματα και οι σπασμωδικές τους επιλεκτικά ελάχιστες ενέργειες καταμαρτυρούν την διαρκή πολιτικο-κοινωνική υποβάθμιση, την διαπλοκή και το πλιάτσικο.
Οι κοινές πρακτικές δεξιών - αριστερών αποδεικνύουν την φαιδρότητα της σημερινής πολιτικο-κοινωνικής τοπικής και εθνικής πραγματικότητας.
Κοινό συνονθύλευμα
Διαπιστώνω ό,τι έχετε γίνει ένα κοινό συνονθύλευμα , τόσο οι δεξιοί - αριστεροί , όσο και σε σόσιαλ όπως του χρηματισμένου ''υδραυλικού'' , κ.ά , και ασφαλώς έπειτα από την υποστήριξή και συμμετοχή σας στην πασοκική παράταξη Κόκκορη στις δημοτικές του 2023 , το θέμα είναι να διαπιστώσουν και οι συμπολίτες μας τα ισχύοντα στις εκλογές του 2027.
Η ίδια προβοκάτσια από την εποχή της συμφωνίας της Βάρκιζας
Αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν ότι, το 2014 ουδείς επιθυμούσε τον Γιάχο στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς επίσης , τα πεπραγμένα ορισμένων αριστερών στις δημοτικές εκλογές του 2023, ο αντιπρόσωπός και μπροστινός σας επί του παρόντος στον Δήμο Γλυφάδας είναι ο Π.Γιάχος και η γραφική και τραγελαφική του σελίδα ?
Εν κατακλείδι, ο οννεδίτης που βρίσκετε πίσω από τον τοπικό σχεδιασμό , την διαφθορά και τον χρηματισμό πολλών και διαφόρων , πόσα παρέχει σήμερα σε αυτό που υποτίθεται αποκαλείται τοπική ''αντιπολίτευση'' ?
Ως φερόμενη ''αριστερά'' επί μια 20ετία εσείς δεν είστε που εκφράζατε τα συμφέροντα του ακροδεξιού κόμματος Καρατζαφέρη το οποίο δέσμευε παράνομα την συχνότητα του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM ;
Εσείς δεν είστε που υιοθετήσατε , εκτός της προβοκάτσιας του 2014 ,την ένοχη σιωπή έπειτα από κάθε καταχρηστική ενέργεια που σχεδίαζαν πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα ;
Εσείς δεν είστε που υιοθετήσατε την ένοχη σιωπή έπειτα από τον χρηματισμένο κακοποιό της Σαρωνίδας και των Καλυβίων που δήλωνε ως διεύθυνσή του την οδό του Δημαρχείου , καθώς επίσης , που αποσιωπήσατε τις ελεεινές τακτικές μιας μερίδας ''γαλάζιων'' που έκαναν μηνύσεις ενώ ήταν χρηματισμένοι από τον Παπανικολάου και τη ΝΔ ?
Εσείς δεν είστε που έπειτα από τις συστηματικές διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχατε υιοθετήσει την ένοχη σιωπή ;Εσείς δεν είστε που έπειτα από το κλείσιμο του καναλιού του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB λόγω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και των αλλοδαπών συμμοριτών του μετρό υιοθετήσατε την ένοχη σιωπή ;
Εσείς δεν είστε που από κοινού προδώσατε , τόσο τον υποφαινόμενο , όσο και χιλιάδες συμπολίτες μας ψηφοφόρους , ενώ αποτελείται μια ενιαία παρέα κάπηλων που ξεπούλησαν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ και τον ΒΟΣΠΟΡΟ ;Γιατί δεν αποχωρήσατε όταν διαπιστώσατε το ξεπούλημα του Ελληνικού από Τσίπρα/Καμμένο ? Να σας θυμίσω τι επιλέξατε το 2015 όταν σας ζήτησα να αποχωρήσετε από τον ΣΥΡΙΖΑ ; Ετεροχρονισμένα δεν επιλέξατε την διάσπαση και τον κατακερματισμό σε πληθώρα έτερων κομματιδίων ? Γιατί δεν το κάνατε στον κατάλληλο χρόνο ? Εκ του αποτελέσματος από το 2019 υφίσταται η κυβέρνηση ΝΔ - Μητσοτάκη και η σχεδόν εξαϋλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν επιλέξατε να προστατέψετε το κύρος του ατόμου σας αν πράγματι είστε αριστερά ?
Η ένοχη σιωπή και η περιθωριοποίηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ( Κάθε φορά θυμίζουν τις πρακτικές μιας παρδαλής συντρόφου, η οποία απατά - ξενοκοιμάται και έπειτα ακολουθεί το σύστημα της ένοχης σιωπής )
Εσείς δεν είστε που αντί για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ έχετε γίνει ένα κοινό συνονθύλευμα στα ξένα ''σόσιαλ'' των δισεκατομμυριούχων ; Τα συμφέροντα των δισεκατομμυριούχων του διαδικτύου εκπροσωπείται, η μήπως των χρηματισμένων ''υδραυλικών'' του εκάστοτε καταχραστή κομματικού δημάρχου ; Aνάρτηση δελτίων τύπου ίσον χρηματισμένο συστημικό γλυψιματάκι , διότι πέραν αυτού δεν υφίσταται αντιπροσώπευση,δεν υφίσταται τοπική δημοκρατία, δεν υφίσταται πολιτικο-κοινωνικός διάλογος παρά μόνον διαπλοκή και προσωπικά συμφέροντα.
Τα συνθήματα που παρουσιάζεται οι μετέχοντες στα άκρα της αριστεράς , οι κεντρότιδήποτε κ.ά πράγματι τα πιστεύεται και έχουν κάποια υπόσταση ?
Αριστερά Γλυφάδας: Μαζί με τη ΝΔ στην περίφραξη των πλατειών και του Υμηττού μαζί και στις ''ελεύθερες παραλίες'' !
Οι παραλίες πρέπει να είναι ελεύθερες , ενώ τα ερτζιανά διαπλεκόμενα - κομματοκρατούμενα και αντισυνταγματικά δεσμευμένα και παράλληλα οι πλατείες με κάγκελα και λουκέτα ! Επίσης, ο Δήμος δεν πρέπει να είναι ελεύθερος - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ - δεδομένων των συμφερόντων αστικών πολιτικών κομμάτων , των ημετέρων τους και των ολιγαρχικών συμφερόντων εκτός Δήμου !
Το αυταπόδεικτο της ένοχης σιωπής σας, έπειτα από την κοινή σας προβοκάτσια, καθώς επίσης, το γεγονός ότι αποτελείται μια ενιαία παρέα κάπηλων της πολιτικής που θα προδίδει εσαεί το ΔΙΚΑΙΟ , την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΓΛΥΦΑΔΑ τα λέει όλα. ( Μόνος του ο Παπανικολάου και οι συμπαραταξιακοί του επί έντεκα χρόνια ληστεύουν τις προτάσεις μου και τις παρουσιάζουν ως δικές τους ? ) Δεν υπήρξε ίχνος αντίδρασής σας για ελεύθερες πλατείες στη γειτονιά σας που τις φόρτωσαν με κάγκελα, ενώ κόπτεστε μαζί με τον οννεδίτη για ελεύθερες παραλίες ? Οι πλατείες έχουν ιδιοκτήτη και περιφράσσονται ?
Τι σημαίνει προβοκάτσια το γνωρίζουν πολλοί/ες , διότι , αν εκπροσωπούσαν την κοινωνία άλλη θα ήταν η σημερινή τοπική πραγματικότητα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ και την ΓΛΥΦΑΔΑ.
Εκτός αν δεν λογίζεται προβοκάτσια η ένοχη σιωπή σας, καθώς επίσης, τα πεπραγμένα σας την χρονική περίοδο 2015 - 2019 όπου η κοινωνία σας είχε εξασφαλίσει παχυλές αποδοχές και θεσμικές θέσεις , ενώ εσείς από τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας , αντί να εκπροσωπείται την κοινωνία επιλέξατε να εκπροσωπείται τα προσωπικά σας συμφέροντα, των συναδέλφων σας της ΝΔ καθώς και των ''γαλάζιων'' επιλεκτικά χρηματισμένων και συμβασιούχων τους.
Αυταπόδεικτα η κατάλυση της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Μέσο στο Δήμο Γλυφάδας - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - έγινε ώστε να υπηρετηθούν τα στενά προσωπικά συμφέροντα συγκεκριμένων ατόμων και τα συμφέροντα της εταιρίας Λάτση. Την κοινωνία την επιθυμούν σε ρόλο μαζοποίησης , απαξίας & αποχής ώστε να προκύπτουν διαρκώς νέες προβοκάτσιες και προσωπικά οφέλη. Δίχως τον κοινωνικό διάλογο και μέσο του συνόλου ωφελούνται υπέρμετρα οι παρατάξεις και οι ολιγάρχες. Πόσο ωφελήθηκε η κοινωνία από τα 25 χιλιάρικα το τ.μ που πουλά η Lamda Development ενώ όπως αναφέρουν αγόρασε με 92 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο δόμησης ? Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αποδειχθεί ό,τι: Η Lamda αγόρασε λιγότερο από 45 ευρώ το τ.μ δόμησης. Σε ποιά μελέτη υπάρχουν ακριβός όπως θα υλοποιηθούν μεταγενέστερα τα ακίνητα από την Lamda κ.ά εταιρίες με τα ακριβή τους τ.μ ;Σε ποιά μελέτη αναφέρονται οι μελλοντικές τιμές πώλησης με 30 και 40 χιλ. το τ.μ ?
ΥΓ: Πείτε στους συμπολίτες μας , πόσο κόστισε η προβοκάτσια του 2014 - 2025 , καθώς επίσης , πόσα χρήματα κοστίζουν οι δια της πλαγίας χρηματισμένοι δημάρχου - αιρετών ώστε να παγιωθεί σε όλους η τοπική προδοσία ? Είχαμε τόπο - συνοικία και σήμερα δεν έχουμε, είχαμε σταθμό που πρωτοστατήσαμε στα FM και σήμερα δεν έχουμε, είχαμε ζωή και σήμερα δεν έχουμε, είχαμε εντολή χιλιάδων δημοτών που ποτέ δεν ίσχυσε, είχαμε και φερόμενη αριστερά που ποτέ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
* Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι αν σε προδώσουν μια φορά θα σε προδίδουν για πάντα. Είναι σαφές ότι η σχέση μου με αυτά τα άτομα μόνο ζημία μου προκάλεσε. Ένα εκατομμύριο φορές προτιμότερο να είχαμε θέσει μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2014. Η τροπή που θα είχαν πάρει τοπικά ορισμένα θέματα θα ήταν 100% διαφορετική. Ενώ δεν δέχτηκα να γίνω συνεργάτης της εταιρίας Λάτση που με προσέγγισε, οι εν λόγω ξεπούλησαν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ , επί σειρά ετών γέμιζαν τους κωδικούς από θεσμικές θέσεις - ρόλους ,(2015 - 2019), και από διαφημίσεις των εταιριών Λάτση, ενώ σήμερα μας πουλάνε δεξιά - αριστερά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το θέμα είναι η ''ελεύθερη'' πρόσβαση στην παραλία όταν έχει ξεπουληθεί το Ελληνικό σε πάσης φύσεως συμφέροντα και τα κόμματα της Βουλής φρόντισαν το γενικευμένο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ;Με 500 εκατομμύρια και πληθώρα βολικών πόσα δις κέρδους προκύπτουν μακροπρόθεσμα σε ένα άτομο από τη δημόσια περιουσία ? Πόσα δις κέρδους έχουν μια χούφτα κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ του Ν.Αττικής έπειτα και από τις δικές σας πολιτικές ? Ποιοί τους έβγαλαν άδειες ώστε να διευρύνουν τα ραδιοτηλεοπτικά τους μέσα πέραν του ενός ? Υπήρξε έστω μια (1) θεσμική - νομοθετική ενέργειά σας τη χρονική περίοδο 2015 - 2019 για έτερους και τον υποφαινόμενο ? Μαζί δεν μεθοδεύεται δεξιά - αριστερά την φυσική μας εξόντωση ? Κολλητοί δεν είστε από το 2014 με τον νεοδημοκράτη Παπανικολάου και λοιπούς συμβούλους της ΝΔ ? Θα μας υποδείξετε κάποια δική μας προβοκάτσια ? Η ένοχη σιωπή.
* Μπορεί να μας δείξει τις προβολές της σελίδας του ο έμμισθος ''υδραυλικός'' του οννεδίτη ? Ως οπαδοί της ''διαφάνειας'' που απεδείχθη στη πράξη αδιαφάνεια , όπως είχατε συγκαλύψει τους επιλεκτικά έμμισθους ''γαλάζιους'' του νεοδημοκράτη Παπανικολάου , ενώ ευρίσκοντο σε κάθε Δ/Σ δίπλα σας και ο έτερος επί μια δεκαετία στην Ε.Ρ.Τ , έτσι διαχρονικά συγκαλύπτεται με την ένοχη σιωπή σας. Την αριστερά την εξοντώσατε και σήμερα χρησιμοποιείται μια καρικατούρα και μια προβιά !
* Με σπασμωδικές κ.ά ενέργειες με έμφαση το ΕΛΛΗΝΙΚΟ προκύπτει και σήμερα κάποια οικονομική κ.ά απολαβή, είτε άμεσα είτε μεσοπρόθεσμα ? Να σας θυμίσω το πανό - το Ελληνικό δεν Πωλείται - με τέσσερα άτομα συμμετέχοντες στο Ελεγκτικό Συνέδριο που μόλις με είδαν ταράχτηκαν και μου ζήτησαν να φύγω ; Ποιοί απολάμβαναν στη συνέχεια επί σειρά ετών τις Προεδρικές αποδοχές ενώ ως κόμμα είχαν ξεπουλήσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ και παράλληλα είχαν καταλύσει την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ; Ποιοί έριχναν στη τσέπη επί μια πενταετία τα χρήματα του φερόμενου '' συμπαραστάτη του δημότη '' με αρωγή του Πανανικολάου και της ΝΔ, ενώ είχαν δηλώσει με δελτίο τύπου ότι είναι αντίθετοι με τον εν λόγω θεσμό ? Ποιοί είχαν εξαγοραστεί ενώ επί μια πενταετία δεν παρουσίασαν ούτε μια ετήσια έκθεση ? Ποιοί από το 2014 δεν ανέφεραν ούτε μια φορά το Πόθεν Έσχες που όφειλαν να δεσπόζει στην ιστοσελίδα του δήμου ? Ποιοί δέχτηκαν τα ανταλλάγματα του Παπανικολάου ώστε να προδώσουν την κοινωνία ? Με δεδομένη την ένοχη σιωπή τους τι ζητούν σήμερα από την κοινωνία ?
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου