ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τους μεγαλοδιαπλεκόμενους από πίσω και τους νεοδιαπλεκόμενους από μπροστά !


Το νέο εγχείρημα 
προσομοιάζει με ταινίες XXX του Σειρηνάκη ! Τελικά όσοι μου αναφέρουν ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να προκύψει στη χώρα μας έχουν απόλυτα δίκιο.

Άλλωστε δεν φταίω που ο ομόσταυλος του εκδότης επέλεξε το Χ ώστε να αναφέρει τα μαντάτα.

Κατακαημένη νεοελληνική κοινωνία, μέχρι σήμερα σε καπέλωνε μια ολιγαρχία πίσω από τα κόμματα εξουσίας και τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ενώ στο εγγύς μέλλον επιχειρούν να σε καπελώσουν και να μας καπελώνουν, τόσο οι ίδιοι όσο και αμφότεροι, άρα διεύρυνση της διαπλοκής.

Το ''έργο'' το γνωρίζουμε διότι έχει κορεστεί. Έχει παίξει τόσες πολλές φορές που πλέον δεν μας προκαλεί κανένα ενδιαφέρων. 

Προσομοιάζει με την ''αλλαγή'' που θα έκανε το ΠΑΣΟΚ, ''με το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση και τον λαό στην εξουσία'', η οποία ποτέ δεν έγινε επί της ουσίας, και το ''πρώτη φορά αριστερά'' που είχε κάνει βασικά του συνθήματα το ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' αποκλειστικά για μια μειοψηφία.

Ο Βαξεβάνης τι λόγους έχει να είναι επικριτικός ? Που κατατάσσει ο ίδιος το άτομό του ; Έπειτα από την ενθρόνιση ενδέχεται όσοι θα κινούν τα νήματα από πίσω να αποκομίζουν λιγότερα από τους δεύτερης γραμμής με τους οικίους τους στο ρόλο βουλευτών ; Αν κρίνουμε απ΄ όσα ίσχυσαν με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, τη σύμβαση 717 κ.ά τα δις μαζί τα έτρωγαν. Οι μέν στην εξουσία και οι δε  υποστηρικτές/ιες !

Η πολιτική αλλαγή είναι η ίδια η κοινωνία. ( Οι επιχειρηματίες και οι ''κομματάρχες'' αποκόμισαν πολλά και εμείς μια κορυφαία προβοκάτσια και απολύτως τίποτα. ) Οι κομματάρχες και τα στελέχη που γνωρίζουμε γιατί δεν έγιναν επιχειρηματίες ? Οι ''γαλάζιοι'' που μοιράζουν επί έντεκα χρόνια το κρατικό και το δημοτικό χρήμα σε κολλητούς, κουμπάρους, ημετέρους - υποστηρικτές γιατί δεν έγιναν επιχειρηματίες, ενώ με τις ψήφους μιας μειοψηφίας αποτελούν βδέλλες των κοινών & αρμένικη βίζιτα στον Ο.Τ.Α ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τους μεγαλοδιαπλεκόμενους από πίσω και τους νεοδιαπλεκόμενους από μπροστά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb