ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πρόγνωση του καιρού για Τετάρτη 19.01.2011 απο την ΝΕΤΔΗΤ δέν υπάρχει, ΔΗΡ δεν υπάρχει, ΔΤ δεν υπάρχει, ΔΡ δεν υπάρχει, Η Γλυφάδα δεν υπάρχει, Η Νότια Αθήνα δεν υπάρχει, άρα δεν υπάρχει ουσιαστικά ΔΗΜΟσια Ραδιοτηλεόραση των Δημοτών.
Άρα τι πληρώνουμε;

Ίσως κάποιοι ειρωνευτούν, εάν ήμουν εκλεγμένος στη Νότια Αθήνα θα φρόντιζα να μην πληρώνει κανείς για ΔΗΜΟσια Ραδιοτηλεόραση, όταν πράγματι δεν υπάρχει ούτε ενα μέσο τοπικής Ενημέρωσης, το πι κής Ο.Τ.Α ΔΗΜΟσιο στα ερτζιανά. Και όσοι πέρασαν απο θέσεις πλαισίωσης τουλάχιστον στρουθοκαμήλιζαν και σαφώς ουδέποτε πέρασαν προτάσεις σε Κυβερνήσεις.

Όλοι και όλες γνωρίζουν,  ουτε ένας εκλεγμένος μέχρι σήμερα δεν εχει περάσει μια πρόταση.

Είτε θέλουν κάποιοι/ες να το πιστεύουν είτε οχι, είναι πρωτοφανές το φαινόμενο, δεν ισχύει πουθενά άλλου πλήν της Νότιας Αθήνας.

Οι εκλεγμένοι της μειοψηφίας Δημοτών στα Νότια γνωρίζουν καλύτερα.

Έχουμε δεκάδες επιλογές, Κρατικά, Ιδιωτικά, Διαπλεκόμενα, Πολιτικά, Ημιπαράνομα, Ημινόμιμα, Παράνομα.

Ενα Μέσο στα ερτζιανά της Νότιας Αθήνας δεν υπάρχει.

Άρα υπάρχει απόδειξη Συνταγματικά για το έλλειμα  ενημέρωσης, διότι όλα τα Μέσα μεταδίδουν με πανομειότυπο τρόπο την ίδια θεματολογία στα ερτζιανά.
Η Ενημέρωση Συνταγματικά ανήκει στούς πολίτες, είναι δικαίωμα των πολιτών,  οι πολίτες κατοικούν αρχικά σε Δήμους, εν συνεχεία στήν Χώρα.

(Υπεραπλουστευτικά, εάν ερωτηθείς που κατοικείς ώς πολίτης θα απαντήσεις στήν Ελλάδα, η στήν Γλυφάδα;)
(Τήν επόμενη φορά που για οποιοδήποτε λόγο σου ζητήσουν οι μετέχωντες του κράτους στοιχεία η ερωτηθείς που διαμένεις, να απαντήσεις κάτοικος Ελλάδας, τίποτα άλλο.)
Άρα το δικαίωμα των πολιτών Συνταγματικά ενημέρωσης, το έχουν καταπατήσει οι εκλεγμένοι  μη δημιουργώντας αρχικά ΜΜΕ στα ερτζιανά για τους Δημότες.

ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ,   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ,    ΑΡΜΟΔΙΟΙ,    ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,   ΠΛΑΙΣΙΩΤΕΣ.  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΝΤΟΡΙΚΟΙ, κ.α

Τέλος ''αλλαγή νοοτροπίας'' γενικά και αόριστα ετεροχρονισμένα χωρίς αποδείξεις απο αυτόν που αρχικά θέτει το θέμα.

Ο Περιθωριακός Πρωτεργάτης, μη σκεπτόμενος, διότι σκέπτονται και επισκέπτονται οι άλλοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πρόγνωση του καιρού για Τετάρτη 19.01.2011 απο την ΝΕΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">