ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποχώρησε ο Κώστας Κιλτίδης από τη Δημοκρατική Συμμαχία


Η Ντόρα ήθελε να πει ΝΑΙ ο Κιλτίδης να πάνε ξεκάθαρα στο ΟΧΙ και τελικά ψήφισαν ...ΠΑΡΟΝ! Αποχώρησε ο Κώστας Κιλτίδης από τη Δημοκρατική Συμμαχία τελειώνοντας έτσι μία πολύχρονη πολιτική σχέση που είχε με την Πρόεδρο του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως φέρεται να είπε ο Κιλτίδης η σύσταση της ευρείας κεντροδεξιάς δε φαίνεται εφικτή.

Αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία πριν από λίγο ο βουλευτής Κιλκίς κ. Κ. Κιλτίδης, εκφράζοντας σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.


«Έκανα υπομονή τόσο καιρό, δεν πήγαινε άλλο» υποστήριξε μιλώντας  ο κ. Κιλτίδης που φέρεται ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ  Γ. Καρατζαφέρη. «Η σύσταση της ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης που είχαμε οραματιστεί δεν φαίνεται να κατέστη δυνατή» ανέφερε ο βουλευτής μετά το παρών που ψήφισε στο Μεσοπρόθεσμο, όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της Συμμαχίας.

«Ο βουλευτής Κ. Κιλτίδης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας την ενημέρωσε ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας» ήταν το σχόλιο του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποχώρησε ο Κώστας Κιλτίδης από τη Δημοκρατική Συμμαχία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">