ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!-Οι καλλιτέχνες στο πλάι του εξεγερμένου λαού


Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μου έκανε την παρακάτω δήλωση και μου δήλωσε την επιθυμία του να προωθηθεί μεσα από τα εναλλακτικά δίκτυα ενημέρωσης.

Η δήλωση του έχει να κάνει -με τι άλλο- με τον καθημερινό ξεσηκωμό στις πλατείες όλων όσων υποφέρουν από τα βάρβαρα μέτρα, το μνημόνιο και την απαξίωση της ζωής μας.

Η δήλωση του Βασίλη είναι η παρακάτω:

"Έχει αποδειχθεί ιστορικά και έχει ειπωθεί με πολύ απλό τρόπο στο γνωστό σύνθημα, πως "Λαός ενωμένος-ποτέ νικημένος".Χαιρετίζω και τάσσομαι έμπρακτα υπέρ των συγκεντρώσεων των εξεγερμένων πλέον πολιτών στις πλατείες.

Εκείνο που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού είναι η ενότητα και η σύμπραξη όλων των διαφορετικών απόψεων που έχουν έτσι κι αλλιώς κάτι θετικό να προσφέρουν και το έχουν αποδείξει με την αυτοδιάθεσή τους και τον καθημερινό τους αγώνα.

Όπως έκανα πάντα,έτσι και τώρα,είμαι έτοιμος να συμπορευθώ μαζί σας στις ανάγκες αυτού του ενωμένου κινήματος και σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος.

Είμαι και θα είμαι καθημερινά στο πλάι σας, στην Πλατεία, φωνάζοντας στους "νόμιμους" και επίσημους τοκογλύφους-νταβατζήδες: "Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη".

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
  • Η Αποψη του Πρωτεργάτη η πρωτοκόπανου.
Λίγο αργά δεν υπάρχει η δημόσια άποψη καλλιτεχνών;
Έπρεπε απο την πρώτη μέρα να υπάρξει ενεργοποίηση του συνόλου και μια τεράστια σκηνή στο Σύνταγμα για καθημερινές εκδηλώσεις.
Έπρεπε όλοι οι καλλιτέχνες να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να χρηματοδοτήσουν μια καθημερινή συναυλία συμπαράστασης.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!-Οι καλλιτέχνες στο πλάι του εξεγερμένου λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">