ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Kυρία Αθηνά Λυγνού αντικειμενική ενημέρωση είναι η μονοπωλιακή;


Σε μια Πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων, οι οποίοι στη πλειονότητα τους δεν εχουν την εντοπιότητα, εχουμε διαχρονικά εκλεγμένους οι οποίοι φέρουν παρωπίδες αντικειμενικότητας, και σε κάποιες περιπτώσεις προφανώς αγνοούν τι επιτάσει ο ρόλος τον οποίο εχουν επωμιστεί.

Για αρκετούς εκλεγμένους σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, ενημέρωση νοείται μόνο η μονοπωλιακή, και αυτη που γίνετε αρεστή, κάτι το οποίο θεωρείται φασιστικής νοοτροπίας, και πέρα απο κάθε ουσιαστική μορφή πλουραλιστικής πολυφωνικής ελευθεροτυπίας και δημοκρατίας.

Είναι οι ίδιοι όμως που διακαώς επιζητούν την συμμετοχή τους στα τοπικά δρώμενα, εχοντας την πεποίθηση οτι με τη συμμετοχή τους, άρα την πλουραλιστική πολυφωνική παρουσία τους στα κοινά της πόλεως, συνεισφέρουν θετικά !!!

Ο κάθε δημότης όπως και η ιδία η κ.Λυγνού, ας αξιολογήσουν τις πρακτικές των εκλεγμένων σε τοπικό επίπεδο στη Γλυφάδα, οι οποίοι μέχρι σήμερα είναι υποστηρικτές μονοπωλίων.

(Αυταπόδεικτα βάση της μέχρι τώρα λειτουργίας και ενεργειών τους, σαφώς δηλώνουν ποιων πεποιθήσεων είναι, και εαν πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν όσους και όσες θέλουν να εχουν συμμετοχή στα κοινά, ενω για αυτούς υπάρχουν μόνο τα μονοπώλια της ενημέρωσης, και η αυταρέσκεια της προσωπικής προβολής τους, φέροντας παρωπίδες και ανοίγοντας τους οφθαλμούς όπου τους βολεύει και τους εξυπηρετεί)

Γλυφάδα Web,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Συνδημότη και συνδημότισσα στη Γλυφάδα, εσυ και μόνο εσυ αποφασίζεις και αξιολογείς τι επίπεδο συμμετοχικής δημοκρατίας επιθυμείς και θέλεις.

(Με την μέχρι σήμερα λογική αυτών οι οποίοι φέρουν παρωπίδες, και επιθυμούν μονοπωλιακές καταστάσεις, καλλιστα μπορεί να συμβεί ακριβώς το ίδιο όσων αφορά και τους ιδίους και τις παρατάξεις τους)

Οι δημότες στηρίζουν την συμμετοχική πλουραλιστική διαμόρφωση της εκπροσώπησης στη Γλυφάδα με πολλούς συνδιασμούς, ενω οι μετέχωντες κάποιων συνδιασμών είναι φασίζουσας νοοτροπίας, και άκρατοι υποστηρικτές, υποστηρίκτριες. μονοπωλίων, και μονοπωλιακών καταστάσεων. (Αυτη είναι η αντικειμενική Αλήθεια, και ας υπάρξει απόδειξη οτι σφάλω, εχω λάθος, εγω είμαι το λάθος)

Αναμφίβολα εχουμε να κάνουμε με σειρά παράδοξων διαδικασιών και νοοτροπίας που εχουν αρκετοί σε αυτη τη πόλη, απο τη στιγμή που τουλάχιστον κάποιοι συμπολίτες μας με αντικειμενική κρίση μπορούν να αξιολογούν το οτιδήποτε συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο. ( Όσοι και όσες εκτίθονται δημόσια και ζητούν την εκλογή και παράλληλα την ανάληψη καθηκόντων και συναπόφασης στο σύνολο των τοπικών ζητημάτων, δεν εχουν κανένα δικαίωμα να αλληθωρίζουν  υπερ του ενός η του άλλου, και σε άλλες των περιπτώσεων να το παίζουν τυφλοί.)  

Δημότες και δημότισσες Γλυφάδας, και ειδικά αυτοι και αυτές που εχουν την εντοπιότητα, αξιολογούν την κάθε κίνηση και πράξη του συνόλου, άρα γνωρίζουν καλύτερα..... και σαφώς δεν τιμά κανένα απο τους εκλεγμένους με διχαστική, η μονόπλευρη νοοτροπία το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας. με 60% απαξίωση και αποχή απο την κάλπη.

Στη συνέχεια οι θέσεις των ανοιχτών οριζόντων και της κυρίας Λυγνού όσων αφορά την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και οφείλω να αποσαφηνίσω οτι μέχρι σήμερα και μετά απο αρκετές ενέργειες πρός τη παράταξη της κ. Λυγνού ουδέποτε υπήρξε έστω και μια ενημέρωση απο το γραφείο τύπου της παρατάξεως Ανοιχτοί Ορίζοντες.

ΘΕΜΑ: Απόσυρση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης απο την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Κατ,’ αρχήν εκφράζω τη διαμαρτυρία μου για την εσπευσμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία χαρακτηρίζεται κατεπείγουσα με τη γενική αιτιολογία των εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών, χωρίς στην ουσία να αναφέρεται ο λόγος που της δίνεται αυτός ο χαρακτηρισμός, όπως ορίζεται στο άρθρο 75, παρ. 6 του Ν. 3852/10. εκφράζω τη διαμαρτυρία μου γιατί ενώ κ. Δήμαρχε είχατε υποσχεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πριν τη υπογραφή των συμβολαίων αγοράς των οικοπέδων θα πραγματοποιούσατε ενδελεχή έλεγχο των τίτλων των φερομένων ιδιοκτητών και θα ενημερώνατε σχετικά το σώμα, τελικά δεν το κάνατε.

Κατά την κρίση μου, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον κατεπείγοντα χαρακτήρα της συνεδρίασης. Αντίθετα, προκειμένου ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε, επαρκώς να μελετήσουμε τα πολυσέλιδα συμβόλαια και να ανατρέξουμε στην ισχύουσα νομοθεσία, δεδομένου ότι πρόκειται για τόσο σοβαρά θέματα και η ψήφος μας αφορά σε έγκριση δαπανών πολλών εκατομμυρίων. , εκφράζω τη διαμαρτυρία μου γιατί ενώ κ. Δήμαρχε είχατε υποσχεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πριν τη υπογραφή των συμβολαίων αγοράς των οικοπέδων θα πραγματοποιούσατε ενδελεχή έλεγχο των τίτλων των φερομένων ιδιοκτητών και θα ενημερώνατε σχετικά το σώμα, τελικά δεν το κάνατε.

Επιπρόσθετα

Πέρα από τα παραπάνω, σας καλώ να αποσύρετε τα θέματα από τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τους παρακάτω λόγους:

1. Διότι εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06, την οποία κατέθεσε ο δημότης κ. Δ. Καραπάνος και αφορά στην ακύρωση των υπαριθ 371 και 372 του 2011 πράξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την απευθείας αγορά των οικοπέδων των Ο.Τ. 464 και 477.

2. Διότι με το υπαριθ πρωτ. 1445/21-3-12 έγγραφο των Δημοτικών Συμβούλων των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, το οποίο συνυπογράφω, υποβάλλεται το αίτημα της ένταξης στην ημερήσια διάταξη του αμέσως επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου του θέματος «Κατάργηση της με αριθ. 44/2012 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Γλυφάδας Οικονομικού έτους 2012».

Η κατάργηση είναι αναγκαία διότι την υπαριθ. 44/12 απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση της Αντιδημάρχου Οικονομικού, κατά παράβαση του άρθρου 99 του Ν. 3463/06.
Την ακύρωση της ίδιας πράξης δηλώνει ότι θα ζητήσει από το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο κ. Δ. Καραπάνος με την υπαριθ 13067/14-3-12 επιστολή του που σας έχει κοινοποιηθεί.
 
Οι λόγοι που επικαλούμαι είναι σοβαροί, γιατί υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να ακυρωθούν οι προαναφερόμενες πράξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και επομένως να καταστούν άκυρες και παράνομες όλες οι μετέπειτα αποφάσεις, είτε της Οικονομικής Επιτροπής είτε του Δημοτικού Συμβουλίου, με μεγάλη ζημία για το Δήμο.ματα της ημερήσιας διάταξης από τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, καθιστώ τόσο εσάς προσωπικά κ. Δήμαρχε όσο και όποια μέλη ψηφίσουν θετικά επί των θεμάτων, υπεύθυνους για όποια ζημιά υποστεί ο Δήμος ως συνέπεια της ψήφου σας.μου αυτή καταθέτω και στα πρακτικά της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. 

Με εκτίμηση

ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ

Δημοσίευση 28/3/2012, Αναδημοσίευση 4/4/2012

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Kυρία Αθηνά Λυγνού αντικειμενική ενημέρωση είναι η μονοπωλιακή; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">