ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

4.663 € το δίμηνο για τηλέφωνα στο δήμο Γλυφάδας

4.663 €
Περίπου 35.000 έως 40.000 ευρώ ετησίως θέλουν στο Δήμο Γλυφάδας για την τηλεφωνία. Και περίπου 160.000 έως 200.000 χρειάζονται για μια θητεία μιας εκλεγμένης διοίκησης, για την κάλυψη των αναγκών του δημαρχιακού μεγάρου.

Το ποσό για την κάλυψη των αναγκών ενός κτιρίου δεν είναι υπερβολικό, η μήπως κάποιοι θεωρούν οτι είναι υπερβολικό γνωρίζοντας τι ισχύει ευρύτερα αλλού υπο τις ίδιες συνθήκες και αναλογιζόμενοι οτι το ονομάζουν μέγαρο;

Εαν υπήρχε σχεδιασμός την περίοδο που κάποιοι υποτίθεται οτι είχαν την διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, ενω έκαναν εκδρομές, ο δήμος μπορούσε εκείνη τη περίοδο, να πάρει ενα σημαντικό κονδύλι απο τα Ευρωπαϊκά πακέτα στήριξης, και να δημιουργήσει δημοτικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, οχι να πληρώνουν οι δημότες υπέρογκα ποσά για την κάλυψη αναγκών του δήμου.

(Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο δημόσιο, και την διασπάθηση του χρήματος άσκοπα και ύστερα ψάχνονται για την σημερινή κατάσταση. Εαν προσθέσεις τα πάγια λειτουργικά έξοδα του δημοσίου σε όλους τους τομείς, σε ολόκληρη την χώρα, θα διαπιστώσεις ποσό της τάξεως δις, βάλε και τους μισθούς των εργαζομένων σκληρά, και βγάζεις συμπέρασμα.) 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 4.663 € το δίμηνο για τηλέφωνα στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">