ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυριακή 6 Μαΐου οι Εκλογές (Στείλτε τους εκτός κοινοβουλίου )


Την Κυριακή 6 Μαΐου όπως όλα δείχνουν θα προκηρυχτούν τελικά οι εθνικές εκλογές, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να αναμένεται να μεταβεί εντός της Μεγάλης Εβδομάδας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Αυτή την εβδομάδα πρόκειται να ψηφιστούν τα τελευταία νομοσχέδια της κυβέρνησης Παπαδήμου και να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο τον σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο οποίο θα περιλαμβάνεται η τροπολογία για τα οικονομικά των κομμάτων και αύριο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο θα είναι το τελευταίο που ψηφίζει η παρούσα Βουλή, αφού μετά κλείνει εν όψει εκλογών.

Οι πολίτες πρέπει να στείλουν απέναντι απο το κοινοβούλιο και οχι μέσα τους υποκριτές και τα κόμματα που πρόδωσαν και θα προδώσουν ξανά τον λαό. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος,

(Εαν πράγματι είμαι μόνο κάτι συγκεκριμένα, αυτο είναι οτι δεν είμαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ..............και στη συνέχεια απατεώνας, (οπότε είμαι σαφής) και προεκλογικά δεν θα ασχολούμαι με τις τακτικές όλων των άλλων ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, και ΚΟΜΜΑΤΩΝ, που σκόπιμα η και άθελα τους κάνουν οι άλλοι επηρρεάζοντας  την κρίση των υπολοίπων.)

Μόλις ανακοινωθούν επίσημα οι εκλογές και η ημέρα διεξαγωγής, εδω τουλάχιστον δεν θα υπάρξει καμία ανάρτηση με πολιτικό η κόμμα, η πολιτική παρέμβαση εστω του ελάχιστου επηρρεασμού κρίσης των άλλων.

Στείλτε τους εκτός κοινοβουλίου, γνωρίζεις ποιοι είναι, και τον ρόλο τους. 

(Εαν μπορούν νε σε εξαγοράζουν εστω και συνειδησιακά ακόμα, αυτής της μορφής και χαρακτήρα άτομα, προφανώς εχεις τεράστιο πρόβλημα, και καλό είναι να ζητήσεις τις συμβουλές επιστημόνων με κύρος, γιατι η βλάβη είναι τεράστια, και θα κάνεις μεγαλύτερο έγκλημα απο αυτούς εαν συνδράμεις. )

Εχουμε αυταπόδεικτα προδότες, ανεύθυνους, και λαμόγια, και σαφώς δώσαμε επανελλημένα τις ευκαιρίες και τα κίνητρα ώστε κάποιοι να αποδείξουν οτι διαφέρουν εμπράκτος.

Κανείς άλλος δεν ακολούθησε το σύνολο των δικών μου ενεργειών με διαφάνεια επι σειρά ετών ώστε να υπάρχει το σύνολο των αποδείξεων.

Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα της υποκρισίας δεν υπάρχει ειλικρείνια και ντομπροσύνη, το δικομματικό σύστημα εξουσίας, που σφράγισε τη μεταπολιτευτική περίοδο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της κατάρρευσης, υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης και της αδυναμίας του να τη διαχειριστεί.

Η κατάρρευση στοιχειοθετείται αφενός από τις δημοσκοπήσεις της αλαφιασμένης και αμφίβουλης κοινής γνώμης, αλλά και από τη στάση του πολιτικού προσωπικού, ελάχιστες ημέρες προ των εκλογών.

Ληξιπρόθεσμοι βουλευτές και υπουργοί, οι οποίοι την παρελθούσα διετία νομοθέτησαν το ψαλίδισμα των μελλουσών γενεών, χωρίς να έχουν διαβάσει καν τους νόμους, καταθέτουν στη Βουλή, την υστάτη στιγμή, τροπολογίες χιλιάδων σελίδων για να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες της εκλογικής πελατείας.

Νυσταγμένοι, βαριεστημένοι, ληγμένοι, νομοθετούν επί των ερειπίων, λίγο προτού βρεθούν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Παραδόξως, δε, εκτιμούν ότι υπάρχει ακόμη εκλογική πελατεία.
Οι ολίγιστοι και δείλαιοι, διά των επαίσχυντων τροπολογιών τους, δείχνουν ακριβώς ποιοι οδηγούν στην κατάρρευση τα αστικά κόμματα, ποιοι καταπατούν τους συνταγματικούς όρκους και τροφοδοτούν το αντικοινοβουλευτικό μένος του απεγνωσμένου πλήθους.

Δείχνουν επίσης σε ποιους άνδρες εμπιστευόταν το πλήθος αφρόνως τη μοίρα του: σε φαιδρούς δημοκόπους, άεργους κληρονόμους, πολιτικούς νάνους. Πολλοί απ’ αυτούς τους βρυχώμενους νάνους θα ξεμυτίσουν τις επόμενες μέρες και θα ζητήσουν ανανέωση εντολής, υποσχόμενοι το μόνο που γνωρίζουν: συνέχιση της αμοιβαίας πελατειακής εξαχρείωσης.

Θα επισείουν τον κίνδυνο των άκρων και της ακυβερνησίας.

Η χρεοκοπία είναι πολιτική πρωτίστως. Με ηττημένη την πολιτική και τη χώρα υπό σιδηρά επιτήρηση, οι προτάσεις διακυβέρνησης είναι αναιμικές και ελάχιστα πειστικές, διότι οι φορείς τους κείτονται ξέπνοοι και ηττημένοι, δεν μπορούν να διεκδικήσουν από το πλήθος παρά μόνο τη μοιρολατρία και τον φόβο.

Η ψήφος θα είναι τιμωρητική και αντινομική. Οι πολίτες πρέπει να στείλουν απέναντι απο το κοινοβούλιο και οχι μέσα τους υποκριτές και τα κόμματα που πρόδωσαν και θα προδώσουν ξανά τον λαό. 

Πρέπει να ψηφίσουν όλοι οι πολίτες, ακόμα και αυτοί που συνειδησιακά και ιδεολογικά δεν το κάνουν, και ο λόγος είναι συγκεκριμένος.

Πρέπει να βρεθούν εκτός κοινοβουλίου κάποιοι οι οποίοι σαφώς είναι περισσότερο επικίνδυνοι, και μόνο με αυτη την διαδιακασία μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Πρέπει να τιμωρήσεις αρκετούς, όπως και εγω, και μόνο μια μέθοδος υπάρχει και είναι η ενδεδειγμένη.

Σε αυτές τις εκλογές ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ και τιμωρούν.

ΔΕΝ σου δίνετε καθημερινά η ευκαιρία να γίνεις ο ρυθμιστής και παράλληλα τιμωρός όσων γνωρίζεις, όπως και εγω, οτι δεν υπήρξαν (άρα δεν πρόκειται να υπάρξουν) δίκαιοι, υπεύθυνοι, και ειλικρινείς.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυριακή 6 Μαΐου οι Εκλογές (Στείλτε τους εκτός κοινοβουλίου ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">