ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γλυφάδα Web δεν υπάρχει για προβολή ανεύθυνων και επικίνδυνων πολιτευτών


Από θέσεις  ισχύος αρκετοί συνεργαζόμενοι πολιτευτές, και ο Δήμαρχος, αρνούνται  να δεχθούν και να παραδεχθούν, οτι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών στη Γλυφάδα τους εχει απορρίψει.

Λησμονούν ότι στερούνται μιας νωπής, ξεκάθαρης, λαϊκής εντολής για την οικονομική διαχείριση της Πόλης, και λοιδορούν όσους δεν υποκύπτουν, όπως αυτοί, σε υποκριτικές διαδικασίες, αυταπόδεικτα αλλη μια τετραετία για τον Δήμο Γλυφάδας, που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς σε βάρος των δημοτών με πολλά παράδοξα και ανομίες.

Παράλληλα, είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τους ελάχιστους –κυριολεκτικά και μεταφορικά- δημοσιογράφους σε τοπικό επίπεδο, που ασκούν έντονη κριτική, και αποδυκνύεται οτι εχουμε να κάνουμε με άτομα των δυο μέτρων και σταθμών, με ουσιαστική και πλήρη ακαταλληλότητα διαχείρησης και διοίκησης.

Προφανώς δεν εχουν καταλάβει -υπάρχουν όμως οι δημότες που και καταλαβαίνουν- και αξιολογούν και κρίνουν τις πρακτικές και την ανευθυνότητα αυτών που ζητούν θέσεις διοίκησης και εκπροσώπησης σε τοπικό επίπεδο.

Όταν όλα υπάρχουν δημόσια και διάφανα, κανένας δεν μπορεί να δηλώνει οτι στερείται ενημέρωσης και πληροφόρησης για τη λειτουργία και τις πρακτικές ειδικά πολιτευομένων με πλήρως ανεύθυνη στάση.

Υπάρχει το σύνολο των αυταπόδεικτων δεδομένων ακαταλληλότητας, και επικινδυνότητας αυτών που πολιτεύονται και διοικούν στη Γλυφάδα. (Οι Δημότες κρίνουν και αξιολογούν)

Γλυφάδα, Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο Γλυφάδα Web δεν υπάρχει για προβολή ανεύθυνων και επικίνδυνων πολιτευτών, υπάρχει για την Αλήθεια αυτούσια, και η Αλήθεια είναι δεδομένη.
( Η θα υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά, αυτό που ακολουθούν οι πολιτευόμενοι, η θα υπάρχει άπλετη διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες και νοοτροπία. Δεν γίνετε να ζητούν να δεχθούμε τον ρόλο τους και τις παρατάξεις τους, όταν αυτοί δεν δέχονται να λειτουργήσουν Δημοκρατικά και να αναλαμβάνουν των ευθυνών τους)

Υπάρχει και έχουμε μια απόλυτα Φασίζουσα νοοτροπία σχεδόν στο σύνολο των εκλεγμένων, που επιθυμούν κατευθυνόμενες, ελενχόμενες, και παραπλήσιου τύπου μορφές ενημέρωσης απο γνωρίζοντες, και άτομα που εξυπηρετούν τις δικές τους σκοπιμότητες.

Και όλα αυτά σήμερα το 2012, και μετά απο όλα οσα εχουν τελεστεί σε τοπικό επίπεδο.

*Αποτελούν εξαίρεση ο Συνασπισμός και το Κ.Κ.Ε, και οι παραταξιακοί φορείς αυτών στη Γλυφάδα, όπως και κάποιοι ανεξάρτητοι πολίτες που  ίσως στις επόμενες εκλογές δηλώσουν παρόν και πράγματι το χρειάζεται η Πόλη. (Αρκετά με καθεστωτικές αντιλήψεις , και λαθεμένες νοοτροπίες απο νεόπλουτους που επηρρεάζουν τα δρώμενα και διαβάλουν τον Πολιτισμό και την κοινωνία, ενω γνωρίζουμε ποιοι είναι, πως λειτουργούν, πως σκέφτονται, και τι θέλουν.)

Κάποιος ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πολιτευτεί και να εκπροσωπήσει μια τοπική κοινωνία, δεν πληρεί καθόλου προδιαγραφές Άξιου και ικανού εαν είναι των δυο μέτρων και σταθμών, και στη Γλυφάδα αυταπόδεικτα μόνο αυτο υπάρχει και έχουμε, τίποτα άλλο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γλυφάδα Web δεν υπάρχει για προβολή ανεύθυνων και επικίνδυνων πολιτευτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">