ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταγγελία Βασιλείου Μουλακάκη για την υπόθεση οικοπέδων Παπαδημητρίου

Ο γνωστός δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας κ. Β.Μουλακάκης εκλεγμένος με τον συνδιασμό Δυνατή Γλυφάδα καταγγέλει οτι στην επίμαχη υπόθεση της απευθείας αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου ενω ήταν πρώτο αναπληρωματικό μέλος δεν εκκλήθη να παραστεί και κατά παράτυπο τρόπο και μεθοδολογία την θέση του στο δημοτικό συμβούλιο πήρε ο Δ. Αλεβίζος ο οποίος ήταν αντικαταστάτης του.
Το θέμα πράγματι είναι σοβαρό και χρήζει του ενδιαφέροντως όλων των δημοτών σε τοπικό επίπεδο, καθώς και των νομικών οι οποίοι καλούνται να διαφωτίσουν την συγκεκριμένη υπόθεση.
Στη συνέχεια δημοσιοποιώ αυτούσια την καταγγελία του κ. Βασιλείου Μουλακάκη.

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Εχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης της θέσης που μου εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μου στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω μια παρατυπία που έγινε στην οικονομική επιτροπή στην οποία είμαι πρώτο αναπληρωματικό μέλος.
Μελετώντας στο διαδύκτιο τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής στο πρόγγραμα διαύγεια, εμεινα έκπληκτος όταν ανέγνωσα την συμμετοχή του αντικαταστάτη μου σε περίπτωση απουσίας μου, και δεύτερου αναπληρωματικού μέλους κ Δ. Αλεβίζου, στις δυο επίμαχες που αφορούν στην απευθείας αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου.
Δεδομένης της γνωστής αρνητικής θέσης μου και ψήφου για την εν λόγω αγορά, και της κατηγορηματικής μου δήλωσης οτι ουδέποτε εκκλήθηκα η ειδοποιήθηκα να αναπληρώσω συνάδελφο, η συμμετοχή του δευτέρου αναπληρωματικού μέλους στις συγκεκριμένες δυο συνεδριάσεις συνιστά εκτροπή και παρατυπία, και το θέμα είναι σοβαρό. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ τέτοιες μεθοδεύσεις, τον παράτυπο αποκλεισμό μου και την προσωπική φίμωση των αποψεών μου, που στην εν λόγω αγορά προασπιζόμουν το δημόσιο συμφέρον, κι είναι ο λόγος για τον οποίο ασχολήθηκα με τα κοινά.
Αν το θέμα χρήζει περαιτέρω νομικής διερεύνησης και ακύρωσης των συγκεκριμένων συνεδριάσεων της οικονομικής επιτροπής σαν γιατρός δεν το γνωρίζω, και το λόγο θα έχουν πιθανώς οι νομικές υπηρεσίες.

                                                       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ
                                        ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
                                              ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                              ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, 18/4/2012  7:04 μ.μ.

Διαβάστε επίσης


Καταγγελία κόλαφος του Δημήτρη Καραπάνου για το σκάνδαλο στη Γλυφάδα

Δημοσιοποιώ αυτούσια τη καταγγελία κόλαφο του κ. Δημήτρη Καραπάνου όπως ήρθε στο mail, η οποία τίθεται στην κρίση των συνδημοτών μας...

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Σφακιανάκης Στυλιανός19 Απριλίου 2012 στις 7:47 μ.μ.

    Απευθυνόμενος σε σας, με ανοιχτή επιστολή μου, τονίζω το σαθρό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες στην πόλη μας, έχει δυστυχώς δημιουργήσει αδιέξοδα και εκφυλιστικά φαινόμενα, αφού η κυρίαρχη αντίληψη είναι, όχι το συμφέρον του δημότη και του Δήμου, αλλά η προσωπική προβολή και το ίδιο όφελος.

    Πολλοί που ασχολήθηκαν με τα κοινά, έγιναν επιλήσμονες του χρέους τους, προς τον πολίτη και την πόλη, επεσσώρευσαν μεγάλα αδιέξοδα, ηθικό και δημοκρατικό έλλειμμα, έκαναν διασπάθηση του δημοσίου χρήματος και κακοδιοίκησαν.

    Ο κομματικός πατριωτισμός, αντικατέστησε την πίστη προς την πατρίδα και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό, ενώ το πολιτικό κόστος κατέστη κυρίαρχο μέλημα των κομμάτων.

    Οι καλά στημένοι μηχανισμοί του συστήματος, απωθούν και απορρίπρουν κάθε υγιή και ανεξάρτητο πολίτη να αναπτύξει πολιτική, κοινωνική, επιστημονική και επιχειρηματική δράση, ενω στηρίζει παρασιτικά διαβιούντες και επιζήμιους για το κοινωνικό σύνολο

    Ενώ η χώρα, και επίσημα εχει χρεοκοπήσει και έχει περιπέσει στην έσχατη ταπείνωση, έχει προσφύγει ως επαίτης στο Δ.Ν.Τ και έχει εκχωρήσει στους δανειστές της την ανεξαρτησία της και την εθνική κυριαρχία, τα μέλη του κόμματος κάνουν σειρά απο παρατυπίες απο θέσεις
    που τους παρείχαν.

    Το κομματικό σύστημα, ενώ θα έπρεπε να αγωνιά για τη σωτηρία της χώρας, διαγωνίζεται για το μοίρασμα της εξουσίας και των ιματίων του του εσταυρωμένου έθνους. Κι ενώ αυτή η πραγματικότητα συγκλονίζει τη χώρα, το κομματικό σύστημα, χωρίς δυστυχώς καμία εξαίρεση, συνεχίζει το πλιάτισκο της ψηφοθηρίας.

    Η σωτηρία της χώρας δεν το ενδιαφέρει και σήμερα υπάρχει και η απόδειξη συνεχόμενων αυθαιρεσιών και παρατυπιών απο τον Κώστα Κόκκορη που εαν ίσχυε εστω και στον ελάχιστο βαθμό αξιοκρατικό δημοκρατικό σύστημα στην Ελλάδα δεν θα είχε γίνει δήμαρχος.

    Πραγματικά λυπάμε για την ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Γλυφάδα, όπως και για την στάση των μηχανισμών του ακέφαλου κράτους.

    Με εκτίμηση,

    Στυλιανός Σφακιανάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Καταγγελία Βασιλείου Μουλακάκη για την υπόθεση οικοπέδων Παπαδημητρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">