ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aθυροστομία και βιαιοπραγία τα κοινά χαρακτηριστικά του Κώστα Κόκκορη



Απαράδεκτη συμπεριφορά του Κώστα Κόκκορη απέναντι στο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του κ. Β. Μουλακάκη.

Σκηνές απείρου κάλλους από τον πολιτικά σατράπη και αλαζόνα δήμαρχο που στις δημόσιες εμφανίσεις του μπροστά απ’ τις κάμερες παρουσιάζεται δημοκρατικός και ευαίσθητος, τρεμοπαίζοντας τα χείλη από συγκίνηση, ενώ πίσω από αυτές είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αφού οι φωνές και η αθυροστομία του έχουν πολλές φορές ακουστεί μέχρι το ισόγειο του δημαρχιακού κτιρίου και οι ακραίες εξάρσεις του χρίζουν προβληματισμού όπως η επίθεση του στον πρώην δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Νικηφόρο Τσαρούχα που του άφησε για μήνες ενθύμιο ένα δεμένο χέρι.

Αυτό που βλέπεται στο βίντεο που ακολουθεί είναι το μορφωτικό επίπεδο του ανθρώπου με το πλούσιο βιογραφικό που πασχίσαμε να τον κάνουμε δήμαρχο και που σήμερα μασάει την γλώσσα του για να μην εκραγεί ξεφύγει και μας δείρει.

Μια άτυχη στιγμή του κ. Κόκκορη δείχνει την σκληρή πραγματικότητα και αντικατοπτρίζει την αλήθεια για το πώς φέρεται και διοικεί τον δήμο σήμερα.

Πλήθος περιστατικών πολιτικών ψευτοτσαμπουκάδων, αθυροστομίας και βιαιοπραγίας είναι αυτά που πλέκουν το εγκώμιο του δημάρχου και κοσμούν τον δήμο Γλυφάδας που ενώ θα έπρεπε να έχουν βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς τους “υγιείς” της παράταξης, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Τσουχτρα.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aθυροστομία και βιαιοπραγία τα κοινά χαρακτηριστικά του Κώστα Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">