ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Παναγούλης: Αληθεύουν οι πληροφορίες οτι ο ξενοδοχειακός όμιλος Δασκαλαντωνάκη οφείλει στο Δημόσιο 500.000.000 €

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΕΜΠΤΗ, 23 Αυγούστου 2012.

Ερώτηση στη βουλή για τα δημοσιεύματα που αφορούν τα χρέη του μεγαλοοφειλέτη ξενοδόχου Δασκαλαντωνάκη κατέθεσε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης. 

Αναλυτικά η... ερώτηση :

Αληθεύουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες μάλιστα επιβεβαίωσε πρώην μέλος του εθνικού μας κοινοβουλίου, σύμφωνα με τις οποίες ο ξενοδοχειακός όμιλος Δασκαλαντωνάκη οφείλει στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (500.000.000 €);

Ερωτώνται και καλούνται οι κ.κ. υπουργοί να πληροφορήσουν τη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση των σχετικών εγγράφων, τα εξής:

Α) Εάν έχουν κινήσει τις διαδικασίες που τους επιβάλλει ο νόμος για την είσπραξη του ποσού αυτού;

Β) Εάν έχουν γίνει άλλες ενέργειες πχ. Ρύθμιση κατά δόσεις, μείωση προσαυξήσεων και με βάση ποιες διατάξεις νόμων ή υπουργικές αποφάσεις;

Γ) Εάν υπηρεσιακοί παράγοντες πχ. Διευθυντές τομέων των φοροεισπρακτικών μηχανισμών έχουν συντάξει και αποστείλει εισηγήσεις, οι οποίες παραμένουν ανεκτέλεστες;

Δ) Πότε διαπιστώθηκαν οι οφειλές του ομίλου και γιατί εκκρεμούν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα;

Ε) Ζητείται επίσης να κατατεθούν όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν την ανωτέρω υπόθεση για ενδεχόμενες οφειλές στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή αργά τη νύχτα επιβεβαιώθηκε οτι υπάρχει λίστα στο κοινοβούλιο με 1750 μεγαλοφειλέτες που οι κυβερνώντες δεν δίνουν στην δημοσιότητα.

Πληρώστε εσείς οι ψηφοφόροι συνταξιούχοι και μισθωτοί ενω οι κύριοι έχωντες και κατέχοντες βγάζουν τα εκατομμύρια στο εξωτερικό και απο την άλλη δεν πληρώνουν και μία στο δημόσιο. (Εαν η πολιτεία φρόντιζε να πάρει τα οφειλόμενα απο δαύτους θα πλήρωνε το χρέος και θα είχε και πλεόνασμα)

Το ερώτημα είναι: Πλήν του Παναγούλη ο οποίος παρακολουθεί δημοσιογραφικές εκπομπές και ενδιαφέρθηκε, το σύνολο των υπολοίπων που στείλατε στο κοινοβούλιο τι κάνει; (Προφανώς διόριζει όλο του το σόι όπως ο Τραγάκης, και στη συνέχεια φτιάχνει και ενα προσωπικό στρατό ρουσφετοδιορισμένων ώστε να εξασφαλίζει την επόμενη εκλογή του) 

Kαι τέλος αυτό που είναι μια απο τις μεγαλύτερες πληγές της χώρας μας είναι η διασπάθηση του δημοσίου χρήματος απο ''συναδέλφους'' του βουλευτή στις τοπικές κοινωνίες, και ενα θέμα που σπάνια απασχολεί τους κοινοβουλευτικούς οι οποίοι επικεντρώνουν όλοι σε συγκεκριμένη θεματολογία. (Σπουδαία ΔΗΜΟ - ΚΡΑΤΙΑ)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Παναγούλης: Αληθεύουν οι πληροφορίες οτι ο ξενοδοχειακός όμιλος Δασκαλαντωνάκη οφείλει στο Δημόσιο 500.000.000 € Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">