ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πορνείο στην Ανω Γλυφάδα καταγγέλει αναγνώστης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ, 23 Αυγούστου 2012.

Μια εικοσιπεντάχρονη φέρεται σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη να διατηρεί ''πορνείο'' στην Ανω Γλυφάδα. 

Μετά απο μια σύντομη έρευνα διαπίστωσα οτι πρόκειται για μια γνωστή στον χώρο του θεάματος porno ταινιών η οποία στέγασε την επαγγελματική της ενασχόληση στην Άνω Γλυφάδα.

Ο όρος πορνείο δεν είναι ακριβής όσων αφορά την συγκεριμένη περίπτωση.

Λόγοι δεοντολογίας δεν μου επιτρέπουν  να αναφέρω το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου, ούτε το πλαίσιο υπηρεσιών που παρέχει, και θεωρώ οτι είναι θέμα που άπτεται των αρχών και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας. (Απο τη στιγμή που δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι γείτονες και οι ''περίοικοι''  διοικούντες εν την πόλη ταύτη ασχολούνται με οικονομικά ζητήματα σχεδόν ανάλογου επιπέδου και έχουν ''ξεγυμνωθεί'' δημόσια?)

Σύμφωνα με όσα εχουν τελεστεί και συμβαίνουν σε αυτη τη τοπική κοινωνία, προσωπικά θεωρώ οτι η συγκεριμένη περίπτωση είναι αμελητέα και επ' ουδενί δεν χρήζει άλλων ενεργειών. (Oι ενέργειες της εν λόγω κυρίας δεν ζημιώνουν το σύνολο, είναι ζήτημα απόλυτα ηθικής... και δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι ηθικότατοι συμπολίτες μας κρίνοντας αρχικά τους διοικούντες και το σύνολο των ενεργειών εντός των στενών ορίων της τοπικής μας κοινωνίας αυτών που υπηρετούν διαπλεκόμενα και την διαφθορά.)

Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του και συνολικά κρίνονται όλοι εαν υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
(Το θέμα βάση όσων γνωρίζουν αρκετοί δημότες σε αυτή τη πόλη είναι εαν υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στη Γλυφάδα, διότι κάποιοι φρόντισαν και φροντίζουν η τοπική κοινωνία να βρίσκεται στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ αρκεί να βολευτούν σε θεσούλες, να υπηρετούν απο τα στενά όρια του Δήμου διαπλεκόμενα, να βάλουν χέρι στο χρήμα του συνόλου, και όποτε μπορούν να κάνουν και μερικές υπονομεύσεις αφήνοντας παρακαταθήκη στους επόμενους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

Item Reviewed: Πορνείο στην Ανω Γλυφάδα καταγγέλει αναγνώστης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">