ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραγκιόζηδες με περικεφαλαία

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 Αυγούστου 2012.
Είναι πιστοποιημένο και έγκυρο οτι ο Καραγκιόζης δεν ήταν Ελληνική επινόηση ήρθε εισαγώμενος όπως και πολλά ακόμα που εχει υιοθετήσει η Ελληνική κοινωνία.

Το βέβαιο είναι οτι αν και εισαγώμενος είχε καθιερωθεί και γαλούχησε πολλούς νεοέλληνες ώστε ακόμα και σήμερα να έχουμε περιπτώσεις ανάλογες με τις πρακτικές της χάρτινης φιγούρας.

Σίγουρα για τον κάθε γαλουχημένο νεοέλληνα Καραγκιόζης είναι ο οποιοσδήποτε άλλος πλήν του ιδίου, διότι ποτέ δεν βάζει τον δικό του εαυτό και τις πρακτικές κάτω απο το πρίσμα αξιολόγησης και ολοκληρωμένης έρευνας.

Αυτό που ''παίζει'' τις τελευταίες ημέρες στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας και προσωπικά αποτυπώνω ψηφιακά είναι ξεκάθαρο και σαφές και η επικρατούσα άποψη αρκετών συμπολιτών μας,  και αυτούσια εχει ως εξής: Ως πότε θα ανεχόμαστε κάποιους απόλυτα ανεύθυνους ..................... που βάζουν ενα κοστουμάκι, βγάζουν μερικές καρτούλες, βάση των ισχυόντων εκλέγονται, και στη συνέχεια είναι ανύπαρκτοι χωρίς καμία άποψη, η σε άλλες περιπτώσεις είναι απατεώνες.

Καλώς η κακός εχω προηγηθεί με πλήρη ανάλυση της δεδομένης υποκρισίας που διέπει το σύνολο, ενα σύνολο το οποίο δεν εχει ίχνος υπευθυνότητας και σοβαρότητας, (Βάση πάντα της επανάληψης των ιδίων φαινομένων) και κάποιοι ''κλεισμένοι'' στον προσωπικό τους μικρόκοσμο απο αυτό το σύνολο μηχανεύονται  τρόπους και μεθόδους ώστε εκ του ασφαλούς να εξαπατήσουν υποκρινόμενοι τους υπολοίπους, και να βάλουν το χέρι βαθειά στα χρήματα του συνόλου.

Βεβαιωμένα έχουμε ενα σύνολο μαζοχιστών και μαζοχιστριών που γίνονται οι υποστηρικτές και συνδρομητές στην πλήρη αναπαραγωγή και επανάληψη των ιδίων αρνητικών φαινομένων με επιπτώσεις στη δική τους καθημερινότητα και μετεξέλιξη, ενω βλακωδώς αρέσκονται να διαπιστώνουν και να χαρακτηρίζουν ποικιλοτρόπος κάποιους τρίτους χωρίς να διακρίνουν οτι αυτοί είναι ουσιαστικά οι Καραγκιόζηδες με περικεφαλαία.

Κάποιοι γνωστοί σε όλους εμάς εχουν πετύχει να περάσουν στο σύνολο οτι έχουμε μπεί βαθειά σε περίοδο ύφεσης και οικονομικής κρίσης, και συγκεκριμένα για την δική μας χώρα ευθύνονται οι 1750 μεγαλοφειλέτες του δημοσίου οι οποίοι συνολικά οφείλουν το συνολικό χρέος της Ελλάδας ίσως και κάτι περισσότερο.

Κανείς όμως απο αυτό το υποκριτικό σύνολο δεν κάνει την ελάχιστη αναφορά σε όλα τα λαμόγια του δημοσίου (η χώρα μας φιγουράρει πρώτη στη διαφθορά στο δημόσιο) και την ζημία που επιφέρουν στο σύνολο και τη Χώρα. 

Καραγκιόζηδες με περικεφαλαία ΟΛΟΙ όσοι βλέπουν μονομερός, και οχι τη συνολική εικόνα χωρίς να εξαιρούν το ατομό τους και τις δικές τους πρακτικές.

Και τέλος με απόλυτη υπευθυνότητα εχω να πω δημόσια οτι συγκεκριμένα στη δική μας τοπική κοινωνία, ειδικά τις τελευταίες τετραετίες, δεν είχαν επιλεγεί με πολιτικά και κομματικά κριτήρια συγκεκριμένα άτομα που αναπαράγουν πιστά την ίδια συνταγή διασπάθησης και κλοπής του δημοσίου χρήματος, δεν θα υπήρχε ούτε ένας δημότης Γλυφάδας με δυσαρέσκεια, και άλλωστε ουσιαστικά αυτός είναι ο ρόλος των αιρετών και ψηφισμένων να μην υπάρχει ούτε ενας δημότης με δυσαρέσκεια.

(Ο ρόλος των αιρετών και εκλεγμένων δεν είναι ούτε ο στρουθοκαμηλισμός, ούτε οι υπονομεύσεις του δημότη, ούτε η αποστροφή και τα δυο μέτρα και σταθμά, ούτε πολλά απο τα γνωστά ειδικά αυτής της Πόλης)

Το υπογράφω,

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος,
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θεωρώ οτι σχεδόν ουδείς των ενδιαφερομένων στη Γλυφάδα είναι κατάλληλος για σωστή διοίκηση του Δήμου, άλλωστε γνωρίΖΩ και γνωρίΖΕΙΣ. 
(Φυσικά όμως υπάρχουν και οι απόψεις των Καραγκιόζηδων με περικεφαλαία που σαφώς υπάρχουν, και θέλουν την πλήρη συντήρηση των φαινομένων επανάληψης και υποκρισίας)

*Οι δικοί μας, οι δικοί τους, η σειρά μας, η σειρά τους, χωρίς καμία απολύτως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τουλάχιστον όσων αφορά το σύνολο το οποίο κάνει τις διαπιστώσεις και αποστρέφεται αηδιασμένο και ντροπιασμένο απο τις πρακτικές αυτών που πρέπει να παραδειγματίζουν, ενω επαναλαμβάνουν και συνεχίζουν την διασπάθηση του δημοσίου χρήματος ωστε να Υπαρχει η ίδια ακριβώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ και στο ΜΕΛΛΟΝ, άρα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. 
(Nα μη ξεχνάς αναγνώστη-ια οτι είναι αρκετά και συγκεκριμένα τα άτομα που γίνονται η αφορμή κακώς κειμένων και σχολίων, διότι σε σειρά ζητημάτων των δημοτών δείχνουν πλήρη αναλγησία και αδράνεια, ενω σε άλλες περιπτώσεις δείχνουν περίσσιο ζήλο και ιδιαίτερες ικανότητες αποδεικνύοντας περίτρανα οτι είναι άτομα των δυο μέτρων και σταθμών, άρα ακατάλληλα για θέσεις που προέρχονται απο λαϊκή εντολή)

Ο κάθε Κόκκορης Δήμαρχος υπερασπίζεται οτι η ενέργεια αγοράς οικοπέδων είναι απόλυτα στο πλαίσιο των καθηκόντων του βάση όσων ισχύουν θεσπισμένα, όμως πάντα ο κάθε Κόκκορης Δήμαρχος αποφεύγει να δηλώσει οτι στα θεσπισμένα και ειδικά των Ο.Τ.Α υπάρχουν και άλλα τα οποία παρακάμτουν συστηματικά και μετά απο σειρά ενεργειών και αιτημάτων. Άρα η έχουμε περιπτώσεις απόλυτα ακατάλληλων να εναρμονιστούν με τα αιτήματα του κάθε δημότη, η σκόπιμα θέλουν την Γλυφάδα στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ και οι λόγοι είναι σαφείς.
(Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλήν όσων αναφέρω, και όσων αφορά τους δημότες Γλυφάδας εχουν καταφέρει με όλες τις ενέργειες που εχουν προηγηθεί σχεδιασμένα απο όλους αυτούς, να τους οδηγήσουν να παρερμηνεύουν οτιδήποτε μόνο και μόνο για να ισχυροποιούν τα  ιδιοτελή τους συμφέροντα απο δημόσιες θέσεις, συν του οτι στη τοπική κοινωνία υπάρχουν και αρκετά άτομα τα οποία δεν είμαι βέβαιος εαν έχουν έστω και το minimum των προδιαγραφών κατώτερων ζώων βάση της αντιλήψεως τους και των πρακτικών τους)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 Mόνο Κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της Διαπλοκής με  στόχο την φυσική εξόντωση Έλληνα Πολίτη που ακολούθησε την σύνομη διαδικασία, ώστε να υφίστατε ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ που επικαλούνται κάποιες κυρίες και κύριοι της τοπικής κοινωνίας !!!

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΡΙΕΣ) ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΡΩΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ H ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΠΛΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ;

Υ.Γ: 2. Kάθε συμπολίτης στη Γλυφάδα ας αναρωτηθεί ποιοι εχουν βάλει τον πήχη στο πάτωμα, και υποβαθμίζουν τη συνολική εικόνα της πόλης και των δημοτών, ενω το μόνο που μπορούν να αντιπαραθέσουν στη δεδομένη πραγματικότητα είναι αναλγησία, υπονομεύσεις, διασπάθηση,συκοφαντίες, διαφθορά, ειρωνία, κ.α. και όταν κάποιος παρουσιάσει αυτούσια την αλήθεια ενοχλούνται και εχουν έτοιμες και άλλες γνωστές συνταγές. (Βέβαια δεν θυμάμε πότε και πως θέσαμε φραγμούς στις επιλογές όλων αυτών που ζητούν την λαϊκή εντολή και ποτέ δεν υπήρξε ούτε μια κίνηση η ενέργεια ώστε να πιστοποιείται οτι ορθά πλαισιώνουν)

Η Ελληνική γλώσσα  και τα νοήματα αυτής είναι κορυφαία διεθνώς και σαφώς ουδείς μπορεί να την διαβάλει, ούτε εχει την δυνατότητα αιρετός της τοπικής κοινωνίας να πείσει το σύνολο οτι είχε και εχει την δυνατότητα διασπάθησης του δημοσίου χρήματος, ρουσφετιών, αργόμισθων και παπαγάλων, και απο την άλλη καθολική αδυναμία αντιμετώπησης ενός μακροχρόνιου ζητήματος μετά απο αιτήσεις, ενημέρωση, και σειρά ενεργειών του δημότη. (Καραγκιόζηδες με περικεφαλαία η ακόμα και αύριο να δωθούν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και να αναθεωρήσω κάθετα, διότι δεν είμαι κατά των αγορών απο πλευράς δήμου και αιρετών, όμως δεν μπορεί να είναι διαχρονικά περιορισμένου χαρακτήρα η δημόσια λειτουργία των εκλεγμένων)

Εξέτεσα το γενικό φαινόμενο με μια λαϊκίστικη διάθεση χωρίς να επιρρίπτω ευθύνες σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. Ποιος πανίβλακας εχει γράψει αυτο το πανάθλιο και προσβλητικό κείμενο? Οποιος εχει γράψει αυτο το κείμενο ειναι αποπροσανατολισμένος, μπερδεμένος, κασσιδιάρης, τσαπατσούλης , δροκοπάνης, ασχέτουλας, ταμπούνιας, περιορισμένου οριζοντα, βλακόπαθος, κλωκάτης, τρισπέθιος, άμπαλος, κλακαδόρος, μπανάνας, ανανίας, χαλασμενο ραντάρ,ανίαξ, και βλακέκεξ.. Επιπλέον ειναι Κλακαποδάγρας, Μπραντέφερος, Κολύγερας, Μπασκουφάλογλος, Κουφοαργότομος, Τεκλακάτης, Γερμενοανίατος, Φραγκουδάκιξ, Αλέκτωρας, Ψυχοτετραμπίκος, Δεδουσαρόν, Κλακαδόρος, Διακονιάρης, Δεσποτάργολος, Πεφτουνάς, Νταλιάνθρωπος, Ερημοκάμπλικος, Βλαβακαμπέουρας, Κακανταλάκλοκος, Ρητοφαφλατανιδεάξ, Γεροκαπποδίστριας, Ουδετανίσκος, Παρμενίνος, Κρετιναμπούκουρας, Δραμινάρας, Μπουνταλέκλακιας, Βαζαβούζας, Καραμουρτζούνης και καμπινές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε ανώνυμους διότι εχω μάθει να υπογράφω το οτιδήποτε αναλαμβάνοντας κάθε ευθύνη, και λόγω του οτι απο ανώνυμους οπαδούς της κουκούλας εχω υποστεί διάφορα και συνεχίζουν οι τακτικές κουκουλοφόρων, εαν κάποιος επώνυμα στοιχειοθετήσει μια τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη μπορώ να την σεβαστώ.

    Τους οπαδούς της κουκούλας και τις ανωνυμίας, και της συκοφαντίας χωρίς ίχνος επιχειρηματολογίας δεν τους λαμβάνει σοβαρά κανείς, εκτός εαν είναι ανάλογων πρακτικών και προδιαγραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Καραγκιόζηδες με περικεφαλαία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">