ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΡΤ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Μια κυβέρνηση αθλιότητας που δείχνει το πραγματικό χαρακτήρα της δια μέσω της ΝΔ και ειδικά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου με το κλείσιμο της ΕΡΤ (Σίμος Κεδίκογλου που στο παρελθόν υπήρξε εργαζόμενος της ΕΡΤ με σύμβαση ορισμένου χρόνου και με τη γνωστή μεθοδολογία έγινε αορίστου χρόνου ώστε για τέσσερα χρόνια να βρεθεί στο εξωτερικό -με τα χρήματα των πολιτών που πλήρωναν την ΕΡΤ- και να εκπαιδευτεί, και διαπιστώνουν ΟΛΟΙ σήμερα πως τίμησε τα χρήματα των πολιτών που διαβιούσε
και εκπαιδευόταν)

Έκλεισαν και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ όπου με LIVE STREAMING οι εργαζόμενοι ενημέρωναν τους πολίτες, κάποιοι μιλάνε για εμφάνιση βάν με Χρυσαυγίτες σε κοντινή απόσταση απο το ραδιομέγαρο, και σίγουρα τώρα ετοιμάζουν και την επέμβαση Εισαγγελέα..

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τους πολίτες σε συμπαράσταση στις 12 η ώρα στο ραδιομέγαρο της αγίας παρασκευής.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.comΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ

"Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013.

Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2013.

Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της, που φιμώνουν την ενημέρωση.

Τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ περιφρουρούν οι εργαζόμενοι της ενημέρωσης και οι απεργιακές επιτροπές.

Σήμερα, Τετάρτη, στις δώδεκα το μεσημέρι, καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό στην κορύφωση της απεργιακής συγκέντρωσης, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής".


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">