ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ''Πολιτιστικός'' Σεπτέμβρης της Γλυφάδας

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αποδεδειγμένα κάπηλων της τοπικής κοινωνίας, οι εκδηλώσεις με τα χρήματα του συνόλου,  συμβάλλουν σημαντικά στη διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης μας.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ανακοίνωση προφανώς πρίν την διοίκηση Κόκκορη - ο οποίος δεν εχει εντοπιότητα -  επι δεκαετίες δεν υπήρχε πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας, και περιμέναμε ολοι απο τα κελεπούρια του τοπικού μας πολιτισμού ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

1) Ο πολιτισμός - ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - διαμορφώνεται καθημερινά απο το σύνολο των δημοτών, και επι ίσοις όροις, και επ' ουδενί απο χρηματιζόμενους απο τα χρήματα του συνόλου. (Oι δημότες ουδέποτε ερωτήθηκαν τι θέλουν)

2) Γνωρίζουμε όλοι οτι η πολιτιστική ταυτότητα μιας πόλης είναι οι δημότες της και η δραστηριοποίηση τους σε όλους τους τομείς. (Τι σχέση έχουν οι περισσότεροι αυτής της φιέστας λίγων ημερών με το σύνολο των δημοτών των συνοικιών της πόλης; Χωρίς καμία διάθεση να μειώσω κάποιον απο τους συμμετέχοντες. Γεννήθηκαν στη Γλυφάδα; Κατοικούν στη Γλυφάδα; Πέρασαν κάποτε και ήπιαν ενα καφέ στη Γλυφάδα;)

3) Δεδομένης της πραγματικότητας και όλων των στοιχείων που φρόντισα πλήρως να δημοσιεύσω, και των ζώων κυριολεκτικά που πλαισιώνουν την σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, ίσως χρειαζόταν και μια παράσταση του καραγκιόζη με τους διοικούντες  σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, και αρκετούς συμπολίτες μας ως συμπρωταγωνιστές. 

Δηλώνω οτι δεν αποδέχομαι τίποτα απο τα πεπραγμένα τους ως ενδεδειγμένες κινήσεις και πράξεις, οι συμπολίτες μας γνωρίζουν, ουδέποτε επισκεύτηκα αυτές τις φιέστες, απαξιώνω οτιδήποτε προέρχεται απο παλιανθρώπους ανέντιμους και ψεύτες, και όσο για τους συμμετέχοντες ας κάνουν την αρπαχτή τους, και εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι διαχρονικά επωφελούμενοι της τοπικής μας κοινωνίας.

Τέλος όσων αφορά τους κατοίκους της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ - το ήμισυ του τοπικού πληθυσμού - οι οποίοι βιώνουν και γνωρίζουν οτι ουδέποτε έτυχαν ενδεδειγμένης διοίκησης, γνωρίζουν την παλιανθρωπιά που διέπει ειδικά τη σημερινή διοίκηση, όπως και τα πεπραγμένα τους, ας φροντίσουν στις επομένες εκλογές να πράξουν ανάλογα των διοικούντων. (Επι 2,5 χρόνια δεν εχει γίνει τίποτα στην ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ακόμα και μετά απο σειρά αιτήσεων στους παλιανθρώπους  της πόλης μας)  

Η αλήθεια είναι διαχρονική αξία, και αυτοί που αναζητούν πολιτιστική ταυτότητα την αναζητούν διότι ουδέποτε υπήρξαν πολιτισμένοι. (Εχω τα αποδεικτικά στοιχεία, και τα γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας)

Ουσιαστικά είμαι η ζωντανή απόδειξη οτι δεν είναι πολιτισμένοι, και επίσης οτι είναι παλιάνθρωποι.

Μπορείς να αμφισβητήσεις την αλήθεια; (Σας κέρδισε η υποκρισία και ζείτε την απατηλή διαμόρφωση σας αποδεχόμενοι ευκαιριακά οτιδήποτε μείωνει κάθε έννοια ενδεδειγμένου πολιτισμού, ο οποίος υφίστατε 365 ημέρες τον χρόνο και διαμορφώνεται απο το σύνολο, και οχι για λίγες ημέρες ετησίως με τα χρήματα του συνόλου χωρίς να ερωτηθεί κανένας τι θέλει)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΠΕΙ  ΚΟΥΦΑΛΕΣ. 

(Ακόμα και ετεροχρονισμένα μετά απο όσα δημοσιοποίησα και γνωρίζετε και εσείς, μετά απο πρωτοκολλημένες Αιτήσεις, συνολικά υποκρίνεστε χωρίς μια κίνηση η ενδεδειγμένη πράξη απο την πλευρά σας. Αυταπόδεικτα ζώα στην υπηρέτηση της διαπλοκής, και σαφώς κακοδιοικούντες παρανομούντες παλιάνθρωποι, οι οποίοι με τεχνάσματα προσπαθούν για θετικές εντυπώσεις) 
Ποιά πολιτισμική ταυτότητα ψάχνετε οι υποκριτές παλιάνθρωποι να σας την δώσω απλόχερα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ''Πολιτιστικός'' Σεπτέμβρης της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">