ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκουρλέτης: Ανεύθυνη η κυβέρνηση στο θέμα της Συρίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Σκουρλέτης: Ανεύθυνη η κυβέρνηση στο θέμα της Συρίας
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, για την «αντεπίθεση» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την βοήθεια που αναμένεται να προσφέρει η Ελλάδα παραχωρώντας βάσεις, σε πιθανή επέμβαση στη Συρία.
«Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με την ίδια την κοινωνία και τα αποτελέσματα της πολιτικής της. Ο κόσμος στενάζει διότι καλείται να πληρώσει φόρους και δεν μπορεί να ανταποκριθεί», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:
«Σε όλους τους κρίσιμους τομείς η κυβέρνηση με την πολιτική της έχει δυναμιτίσει την σχέση της με την κοινωνία. Εμείς πολιτικά θα στηρίξουμε τους αγώνες των εργαζομένων».
«Εδώ βλέπουμε μια ανεύθυνη και κατώτερη των περιστάσεων στάση της κυβέρνησης να αρνείται να γίνει μια συζήτηση για τις κρίσιμες εξελίξεις που αφορούν μια ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία σε επίπεδο κοινοβουλίου, τη στιγμή που γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:
«Εμείς λέμε καμία διευκόλυνση. Είναι απαράδεκτο να τίθενται τέτοιες σκέψεις πάνω στο τραπέζι. Δεν έχει να κερδίσει σε τίποτα η χώρα από μια πολιτική διπλής υποταγής, στο θέμα της Συρίας.
Σχόλιο του Γλυφάδα web: Δεν μου λές Σκουρλέτη μήπως σκόπιμα ξεχνάτε το 1.500.000 ανέργων πολιτών που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Γνωρίζετε στο ΣΥΡΙΖΑ τι αθλιότητες πράττονται επι του παρόντος; Έχεις εικόνα απο την διακοπή επιδομάτων και συντάξεων του ΙΚΑ, και την ίδια στιγμή επιβολή φόρου 1000.00 ευρώ; (Συγκεκριμένα: Μια πολιτεία υπο πλήρη διάλυση και δημόσιοι υπάλληλοι των δυο μέτρων και σταθμών που κάνουν σκόπιμα μ@λ@κίες, και την ίδια στιγμή έχουν απαίτηση να τους καταβάλει ο κάθε πολίτης που εχει υποστεί τις μ@λ@κίες τους τι ακριβώς;) Για αυτά τα σκόπιμα λάθη και δόλιες ενέργειες είσαστε ολοι απόντες.
Δεν γνωρίζω ποιές είναι οι ενέργειες της αντιπολιτεύσεως. Πλήν μιας γενικολογίας ανευ προηγουμένου δεν υπάρχει ούτε μια ενέργεια. Εγω μπορώ να πω οτι είσαστε ανεύθυνοι όλοι, δεδομένου οτι σε κάτι λιγότερο απο δυο χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν διαλύσει όσα δομήθηκαν επι δεκαετίες, και δεν βλέπουμε εμπράκτως τις ενέργειες της αντιπολιτεύσεως.
Απο υποκρισία πολιτικάντηδων είμαστε επαρκείς, απο οργανωμένες ενέργειες μηδέν. (Που είναι, και ποιές είναι οι ενέργειες των οργανωμένων του ΣΥΡΙΖΑ;) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και σαφώς να μην υπάρξει επανάληψη, δεδομένου οτι μόνο αυτό διαφαίνεται επι του παρόντος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκουρλέτης: Ανεύθυνη η κυβέρνηση στο θέμα της Συρίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">