ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μούγκα στη στρούγκα

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο δήμαρχος Γλυφάδας συχνά αναφαίρει ακόμα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας οτι στη Γλυφάδα έχουμε 130.000 χιλ. κατοίκους.

Δεδεμένου του ισχυρισμού του και της πραγματικότητας των 120.000 - 130.000 χιλ κατοίκων, μπορεί να δωθεί μια εξήγηση για  τους λόγους μη ύπαρξης συνοικιακών συμβουλίων;

Γνωρίζοντας οτι τα συνοικιακά συμβούλια δεν έχουν εκτελεστική εξουσία, παρά μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα, για ποιούς λόγους δεν έχουν προταθεί απο τους διοικούντες;

Yπάρχει αυταπόδεικτα ενα σύνολο εμπλεκομένων αιρετών που καπηλεύονται τους δημότες, και σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρονται για την τοπική κοινωνία;

Έχουμε μια διοίκηση κάπηλων, και ενα δήμαρχο που το μόνο του μέλημα ήταν το τομάρι του και κάποιοι ημέτεροι; 
(Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν απεμπλοκή απο αναχρονιστικές αθλιότητες και την αναπαραγωγή μοντέλων αναξιοκρατίας και ελλειμματικού πολιτισμού)

Όταν γίνετε αναφορά σε 130.000 χιλ. κατοίκους πρέπει παράλληλα να υπάρχει και ο απαιτούμενος σεβασμός στους δημότες και τους θεσμούς, και πραγματικά δεν το έχουμε διαπιστώσει μέχρι σήμερα. (Αφήνουν οι επιτήδειοι εκτός το σύνολο των δημοτών, και αποφασίζουν ερήμην της πλειονότητας για οτιδήποτε)

Όταν μια διοίκηση και ένας δήμαρχος λέει στον δημότη ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ'' οι λόγοι είναι σαφείς.  
Πλήρως ακατάλληλοι αιρετοί, οι οποίοι πρέπει να αποχωρούν.
(Δεν υπάρχει το δεν μπορώ να κάνω τίποτα σε όποιον αξίωσε θεσμικό ρόλο, υπάρχει ανευθυνότητα και ακαταλληλότητα) 

Είχαν το θράσος να αξιώσουν ψήφους και την εκλογή τους υπάλληλοι της διαπλοκής; 
(Ψήφους και την εκλογή τους μπορούσανε να ζητάνε;)
(Για τους ημετέρους και τους πρασινοφρουρούς μπορούσανε και κάνατε πολλά και διάφορα;)
(Έρχονται πάλι εκλογές..)

Kαι τέλος πότε θα αποδεχθείτε κάποιοι συμπολίτες μας τη καθολικότητα διάλυσης που έχετε επιφέρει όλοι και όλες εσείς στη Γλυφάδα; (Έχετε μάθει να υποκρίνεστε και να υπονομεύεται, όμως αυταπόδεικτα η συμμετοχή σας υποβαθμίζει  ακόμα και τα εναπομείναντα ίχνη τοπικού πολιτισμού στη πόλη)



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Σημειώνω οτι οι εχθροί της Δημοκρατίας στη πόλη μας γνωρίζουν τι διακύρηξα δημόσια επι αρκετά χρόνια, και τι πρεσβεύουν οι ίδιοι. (Λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι, και γνωρίΖΟΥΜΕ ποιός είναι ο κάθε ένας και τι πρεσβεύει)

Υ.Γ: O υποφαινόμενος εχει υπάρξει υβριστής και συνεχίζει να είναι όλων όσων αναλαμβάνουν θεσμικό ρόλο και αποδεικνύονται  κάκιστοι πλαισιωτές. 
Η συγκεκριμένη πράξη (ενέργεια) δικαιολογεί τους ανεύθυνους διοικούντες ώστε να έχουν μια πρόφαση η ενα άθλιο επιχείρημα όταν είναι γνωστό ποιοί είναι και τι πρεσβεύουν οι υπάλληλοι της διαπλοκής; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μούγκα στη στρούγκα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">