ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Στουρνάρας: Oι απολύσεις πρέπει να γίνουν

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο υπουργός  Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε σήμερα σε καθημερινή εφημερίδα ότι «Οι απολύσεις δεν γίνονται ούτε για δημοσιονομικό όφελος ούτε για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αλλά για την αναβάθμιση του δημόσιου τομέα»

«Αν δεν γίνουν οι απολύσεις, αν δεν προχωρήσουν η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί, δεν πρόκειται ούτε καν να πάρουμε τις επόμενες δόσεις» δήλωσε  ο υπουργός Οικονομικών.

«Οι απολύσεις δεν γίνονται ούτε για δημοσιονομικό όφελος ούτε για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αλλά για την αναβάθμιση του δημόσιου τομέα» υπογραμμίζει ο υπουργός και διαβεβαίωσε ότι «μετά τις 15000 απολύσεις θα πραγματοποιηθούν 15000 προσλήψεις που θα αναβαθμίσουν με νέα στελέχη το Δημόσιο».

«Εγώ σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι» τονίσε ο υπουργός της οικονομίας και διευκρίνισε ότι δεν διαθέτει πολιτικές φιλοδοξίες... αλλά όπως εξηγεί ανέλαβε γιατί είχε καθήκον απέναντι στην πατρίδα.

Τέλος για όλους εσάς που ξαφνικά έχετε βρεθεί και θα βρεθείτε άνεργοι κσι χωρίς καμία απολύτως μέριμνα απο τους κυρίους που ''έχουν καθήκον απέναντι στην πατρίδα'' όμως ουδέποτε το έχουμε διαπιστώσει, διότι η πατρίδα, η έθνος, είναι οι πολίτες - χωρίς πολίτες δεν νοείται πατρίδα -  και να εγκαταλείψουν αύριο την πολιτική δεν υφίστατε για αυτούς κανένα ζήτημα.

Οι πολιτικοί Συνταγματικά και οχι ρουσφετολογικά έχουν υποχρέωση έναντι των πολιτών και οφείλουν στο σύνολο, και στον κάθε ενα απο τον Ελληνικό λαό την πιστή εφαρμογή του.

Άρθρο 2 του Συντάγματος παρ. 1
Άρθρο 4 του Συντάγματος  παρ. 5
Άρθρο 22 του Συντάγματος παρ. 1
Άρθρο 25 του Συντάγματος παρ. 2

Kαι τέλος Άρθρο 106  του Συντάγματος παρ. 2 (έχετε να πείτε κάτι για την αλητεία πολιτικών και της διαπλοκής των Ομίλων Μ.Μ.Ε με σειρά μέσων της αυτής και άλλης μορφής;)

Όλους εσάς πρέπει να σας ''απολύσουν'' οι πολίτες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEΒ,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Μόνο κατασχέσεις απο τους πολιτικούς σας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που παραχώρησαν (ξεπούλησαν) αντισυνταγματικά σε διαπλεκόμενους χρηματοδότες το σύνολο των δημοσίων αγαθών Ν.Αττικής. 

ΞΕΚΑΘΑΡΑ έμπαιναν και μπαίνουν στο κοινοβούλιο αντιδημοκράτες.
*(Σύνομα είχαμε καταθέσει οσα και οι κουφάλες της διαπλοκής με σειρά μέσων της αυτής και άλλης μορφής, όμως είχαμε και έχουμε κατ' επίφαση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και καθολικότητα υποκρισίας ενός λαού σούργιελο, και πολιτικών του ''καθήκοντος έναντι της πατρίδας'' κάπηλων και ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

(Γνωρίζεις εαν πρέπει να βρίσκονται στο κοινοβούλιο αντιδημοκράτες και καταπατητές του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)
(Επίσης γνωρίζεις εαν πρέπει να βρίσκονται στον δήμο Γλυφάδας αντιδημοκράτες, ψεύτες, υπάλληλοι διαπλεκομένων, και καταπατητές του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Στουρνάρας: Oι απολύσεις πρέπει να γίνουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">