ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόσο κοστίζει στους δημότες ο ''Πολιτιστικός'' Σεπτέμβρης στη Γλυφάδα;

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Με βασικό δεδομένο τις 300.000 χιλ. ευρώ πέρυσι για τον κατ' επίφαση τοπικό πολιτισμό, πόσο θα κοστίσει φέτος;(Θέλουμε αναλυτικά τι χρήματα παίρνει ο κάθε ένας συμμετέχοντας)

Υποχρέωση όλων να διασφαλίζουν τα αυτονόητα στην λειτουργία των βασικών δομών της κοινωνίας μας, και να ζητούν εξηγήσεις απο τους επιτήδιους όπως ο Κ.Κόκκορης, που προεκλογικά διακύρηξε απο πλατεία σε πλατεία της πόλης μας ότι θα καλέσει και θα ζητήσει τις προτάσεις όλων των δημοτών και φορέων τοπικού πολιτισμού, και θα συνεργαστεί με όλους.

Δεδομένου οτι για άλλη μια χρονιά βλέπουμε οτι οι μάσκες των διοικούντων έπεσαν, και απροκάλυπτα δεν κάλεσαν ούτε τους πολίτες, ούτε τους φορείς πολιτισμού, μήπως χρειάζεται να δώσουν εξηγήσεις για την συμμετοχή των ιδίων προσώπων που πέρυσι για μια ώρα είχαν πάρει 30.000 χιλ. ευρώ;

Συγκεκριμένα όλοι γνωρίζουμε τι ισχύει και κάτω απο ποιές συνθήκες, και σαφώς είναι υποτιμητικό και προσβολή του συνόλου των δημοτών.


Θεωρώ οτι οι υγιώς σκεπτόμενοι συμπολίτες μας που αναγνωρίζουν τι είναι έντιμο και δίκαιο, και τι εστί πρακτικές λωποδυτών, πρέπει να καταδικάσουν συνολικά την σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και ειδικά τον δήμαρχο που αυτόκλητα επέλεξε και την θέση του προέδρου.

Το θέατρο σκιών είναι άνευ προηγουμένου απο λωποδύτες που κατόπιν ΑΙΤΗΣΕΩΝ και ειδικά πρωτοκολλημένων για ζήτημα του τοπικού πολιτισμού (ΓΛΥΦΑΔΑ FM) δεν έπραξαν σύμφωνα με τα θεσμοθετημένα, και την ίδια στιγμή να βλέπουμε πως διαμοιράζεται το δημόσιο χρήμα στα ίδια πρόσωπα ετησίως.  

Ποτέ δεν ζήτησα κάτι απο την τοπική κοινωνία και τους συμπολίτες μας, όμως πρέπει να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες ενέργειες απαξίας και κατακραυγής των τοπικών μας λαμογίων και ανεύθυνων σε θεσμικές θέσεις.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εαν επιλέξετε την υποκρισία θα έρθω ο ίδιος να σας εξευτελίσω. (Δεδομένου οτι ξέρουμε όλοι τι εστί ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, και ποιοι λειτούργησαν επι μακρόν σε καθημερινή βάση με πολιτισμικό γνώμονα ''ενώνοντας'' χιλιάδες οικογένειες της πόλης μας, όταν οι επίσημοι και πληρωμένοι φορείς μας (αιρετοί) έκαναν τους κινέζους, (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΙ ΠΛΕΟΝ) και στο όνομα του κατ' επίφαση τοπικού πολιτισμού έτρωγαν εκατομμύρια)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόσο κοστίζει στους δημότες ο ''Πολιτιστικός'' Σεπτέμβρης στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">