ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Δ.Στρατούλης για την ανεργία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Σε ανακοίνωση του για τα νέα στοιχεία της Eurostat για τον Μάιο, ο κ. Στρατούλης αναφέρει μεταξύ άλλων: "Η ιστορία επιτυχίας του κ. Σαμαρά γίνεται σύγχρονο El Dorado για τις πολυεθνικές και εγχώριο κεφάλαιο, και τρομακτικός Αρμαγεδδών για τους νέους και τους ανέργους".

"Η «ιστορία επιτυχίας» της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αφορά μόνο τα κέρδη των τραπεζών και των πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ενώ για τους νέους και τους ανέργους αποτελεί έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Η πολύ μεγαλύτερη ανεργία στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου σε σχέση με αυτές του Βορρά επιβεβαιώνει το ποιος ωφελείται και ποιος χάνει από τις σκληρές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται στις πρώτες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κύπρο, όπου η ανεργία κυριολεκτικά απογειώθηκε το τελευταίο τρίμηνο.
Σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ η ανάπτυξη και ο συντονισμός των αγώνων των δυνάμεων της Αριστεράς, των εργατικών συνδικάτων και των κοινωνικών κινημάτων σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στις χώρες του Νότου, με στόχο να ηττηθούν και να ανατραπούν οι πολιτικές λιτότητας και τα μνημόνια της καταστροφής της Ευρωζώνης, που έχουν μετατρέψει τις χώρες του Νότου σε αποικίες χρέους και οικονομικές μπανανίες και έχουν οδηγήσει τους λαούς τους σε οικονομική εξαθλίωση, ανεργία, φτώχεια και απελπισία".
Τομέας Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.
Σχόλιο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Καλώ τον βουλευτή να ρίξει μια ματιά στο banner της ιστοσελίδας, και άλλη μια στο περιεχόμενο κάνοντας κλίκ, και θα διαπιστώσουμε σύντομα εαν πλήν απο οσα ειπώνονται υπάρχει βούληση, και στρατηγικό σχέδιο.  

Περίμενα απο ενα επιτελείο αριστερών - οι οποίοι γνώριζαν και γνωρίζουν τι αθλιότητες έχουν γίνει σε μια χώρα & ειδικά στο Ν.Αττικής - και δεδομένου όσων είχαν ειπωθεί δημόσια απο τον υποφαινόμενο επι σειρά ετών - σήμερα πολλά απο αυτά τα βρίσκουμε ως διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ - τουλάχιστον να υπάρξουν ενδεδειγμένες κινήσεις.
Ουδέποτε αξίωσα ρουσφέτια, και ρουσφετοδιορισμένοι καθώς και πολιτευτές των ρουσφετιών και της αναξιοκρατίας,  επανελλημένα σχεδίασαν και έπραξαν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. (Mήπως  υποχρέωση πολιτευομένων ήταν η συνταγματική και νομική διευθέτηση κατόπιν εκατοντάδων αιτήσεων;)
Υπάρχει αντίληψη τι σημαίνει η τέλεση αυτών των ενεργειών επανελλημένα; 
Υπάρχει αντίληψη τι σημαίνει παρακράτος και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις απο κάκιστες κυβερνήσεις που δημιούργησαν τη διαπλοκή;
Υπάρχει αντίληψη τι εστί άτιμοι;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Δ.Στρατούλης για την ανεργία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">