ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκέφαλος ο Μιχαλολιάκος – Υπαρχηγός ο Παππάς

Ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να είναι ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς εμφανίζεται ως υπαρχηγός.

Μάλιστα τον Χρήστο Παππά τον ψάχνει η αντιτρομοκρατική από τα χαράματα αλλά δεν μπορεί να τον εντοπίσει για να συλληφθεί.
"Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα. Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα. Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει" είπε στον Realfm ο Χ. Παππάς.
Πόρισμα εννέα σελίδων, στο οποίο γίνεται αναδρομή στην πορεία της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελείτο από μέλη της Χρυσής Αυγής, παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτζαμάνη, ο ανεισαγγελέας του ΑΠ, Χαρ. Βουρλιώτης.
Σύμφωνα με το πόρισμα, διευθύνων της οργάνωσης φέρεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Επίσης, στο πόρισμα περιγράφεται ότι έχουν διαπραχθεί και άλλες αξιόποινες πράξεις -εκτός της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης- όπως είναι αυτές του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της δωροδοκίας.
Επιπλέον, στο πόρισμα φωτογραφίζονται και άλλα πρόσωπα, η συμμετοχή των οποίων θα διερευνηθεί κατά την ανακριτική διαδικασία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκέφαλος ο Μιχαλολιάκος – Υπαρχηγός ο Παππάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">