ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σαμαράς: Καμία ανοχή στο ακροδεξιό μόρφωμα


Τα πρώτα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας για την Χρυσή Αυγή αναμένουν στο Μαξίμου προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. 

Ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην «νεοναζιστική» οργάνωση - όπως την έχει χαρακτηρίσει - και έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Παράλληλα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Ν. Δένδια και Χ. Αθανασίου και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις. Στόχος είναι όσοι αποδειχθούν ότι εμπλέκονται – ακόμα και βουλευτές - σε εγκληματικές ενέργειες να τιμωρηθούν παραδειγματικά. 

Το επόμενο βήμα και εφόσον αποδειχθούν τα όσα κατηγορούνται τα στελέχη της θα είναι η κατάθεση από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη της νομοθετικής ρύθμισης που αφορά την κατάργηση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και εκεί η κυβέρνηση θα ζητήσει την συναίνεση όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου. 

Την ίδια ώρα όλες οι μετρήσεις που φτάνουν στο Μαξίμου δείχνουν σημαντική μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και ένα μέρος των γαλάζιων ψηφοφόρων να επιστρέφει στη ΝΔ. Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Πρωθυπουργό εκτιμούν πως σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση τότε θα χάσει ακόμα μεγαλύτερο μέρος της δύναμης της. Γι αυτό τον λόγο όλο το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί το σφυροκόπημα εναντίον της Χρυσής Αυγής από όλα τα κυβερνητικά στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ, παράλληλα έχει εγκαταλειφθεί το σενάριο στο να τεθεί εκτός νόμου η ακροδεξιά παράταξη και αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σαμαράς: Καμία ανοχή στο ακροδεξιό μόρφωμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">