ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δημιουργούν πάλι τον διχασμό

Αυτοί που δημιούργησαν τον διχασμό, και επι δεκαετίες είχαν την ελληνική κοινωνία χωρισμένη ώστε να εξυπηρετούνται τα μικροπολιτικά και τα ιδιοτελη τους συμφέροντα, σήμερα ομιλούν για καλλιέργεια διχασμού, ενω οι ίδιοι δημιουργούν πάλι τον διχασμό, με την θεωρία των δύο άκρων.

Γιάννης Κουρδομένος


Για αθλιότητα των δύο άκρων, την οποία σκαρφίστηκαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πέραμα.
Όπως είπε, ο οι κυβερνήσεις των μνημονίων και των δανειστών δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να χτίζουν όλο και νέους βωμούς για βρώμικες θυσίες, κάνοντας την εργατική τάξη της Ελλάδας να ζει μία «ανείπωτη τραγωδία».
«Μέσα στο βούρκο των μνημονιακών πολιτικών, θρεμμένο από τη σύνδεσή του με το κράτος των μνημονίων και τις σκοτεινές σχέσεις με ομάδες του πιο επιθετικού κεφαλαίου, σήκωσε κεφάλι το παρακρατικό εξάμβλωμα του ναζισμού. Σήκωσε κεφάλι όχι από μόνο του. 
Κάποιοι το εξέθρεψαν» δήλωσε ο κ. Τσίπρας. Αργότερα, πρόσθεσε, όταν είδαν ότι η επιλογή τους «γέννησε ένα τέρας που μπήκε στη Βουλή», βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, υποθάλποντας το «τέρας» και ταυτίζοντάς αυτόν και την αριστερά με την ακροδεξιά βία.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δημιουργούν πάλι τον διχασμό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">