ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Παντελής απουσία της δημοτικής αρχής στην εξαφάνιση ιστορικών στοιχείων



Μπορεί να έχει κάποια σχέση με το τοπικό πολιτισμό αυτός ο δήμαρχος, ο οποίος για οτιδήποτε αφορά τη κακοδιοίκηση του δηλώνει οτι είναι ολοι  λαϊκιστές;

Συγκεκριμένα, επι δημαρχίας Σφακιανάκη είχε τεθεί σε λειτουργία η ιστοσελίδα του δήμου (glyfada.gr) με συγκεκριμένου χαρακτήρα υλικό. Όταν ανέλαβε ο Θεοδωρόπουλος, θεώρησε σκόπιμο να κλείσει την ιστοσελίδα του δήμου, ώστε ο ιδιώτης Νεοδημακράτης δημοσιογράφος του korner.gr να εχει το μονοπώλιο της τοπικής διαδικτυακής ενημέρωσης.

Όταν έγινε δήμαρχος ο Κ.Κόκκορης, δημιουργώντας τα τοπικά μας ευτράπελα των έμμισθων εκδοτών, των φίλων και γνωστών  κ.α., διαπιστώσαμε όλοι οτι ιστορικό υλικό αρκετών ετών που αφορά τη ΓΛΥΦΑΔΑ, και τα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας εξαφανίστηκαν δια παντός, μαζί με τον συντάκτη του korner.gr ο οποίος έγινε υπάλληλος του Βίκτωρα Ρέστη.

Δεδομένων όσων προανέφερα, και με βασικό δεδομένο ενα δήμαρχο που επέλεξε να αυτο ανακηρυχθεί ''πρόεδρος του τοπικού πολιτισμού'' η κατάργηση του μοναδικού τοπικού ιστότοπου που αρθρογραφούσε τοπικά επι χρόνια, και η εξαφάνιση ιστορικών στοιχείων αρκετών ετών μιας τοπικής κοινωνίας, πως χαρακτηρίζεται απο τον ίδιο το δήμαρχο - πρόεδρο του Κ.Α.Π.ΠΑ;

Περιμένω τη δημόσια απάντηση του δημάρχου, προέδρου, στο σύνολο των συμπολιτών μας.

Η παντελής απουσία της δημοτικής αρχής στην εξαφάνιση ιστορικών στοιχείων πολλών ετών μιας τοπικής κοινωνίας - Πόλης - και η πλήρης απουσία των εκλεγμένων και σε αυτη τη περίπτωση, αυταπόδεικτα υποδηλώνει  απόλυτη ανυπαρξία ενδεδειγμένων αιρετών στη διοίκηση μιας πόλης.

Αν δύναται να εχει έστω ενα επιχείρημα αυτός ο ακατάλληλος για δήμαρχος, θα το διαπιστώσετε, δεδομένου οτι η πολιτισμική ταυτότητα της πόλης μας είναι το σύνολο των ιστορικών στοιχείων, και οτιδήποτε αποτελούσε επι χρόνια, η δεκαετίες, καθημερινότητα των δημοτών. Είτε αρέσει σε κάποιους κάπηλους, είτε δεν αρέσει, αυτή είναι η πραγματικότητα.  


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Υπάρχουν όρια  ανευθυνότητας των επιτήδειων ακατάλληλων για θεσμικό ρόλο, και καιροσκόπων του παρόντος; (Κάτι ανάλογο θέλετε και για τα επόμενα χρόνια;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Παντελής απουσία της δημοτικής αρχής στην εξαφάνιση ιστορικών στοιχείων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">