ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή

Την ανάγκη η δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι εδώ και καιρό είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές δράσεις.
Σημειώνει επίσης ότι χωρίς άλλες καθυστερήσεις, με ψυχραιμία και με σεβασμό στο υπάρχον νομικό πλαίσιο, η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες τόσο για την δολοφονία του Π. Φύσσα όσο και για μια σειρά άλλες εγκληματικές δράσεις.
Η πρώτη αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, για να εξετάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις συλλήψεις.

Με δήλωσή του  ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης ανέφερε: «Εμείς εδώ και καιρό είχαμε υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθούν ενώπιον του νόμου όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις. Σεβασμός στο νομικό πλαίσιο, να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστα τη δουλειά της τόσο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όσο και μια σειρά άλλων εγκληματικών δράσεων»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεδριάζει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">