ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ισοδύναμοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ;

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Σχεδόν ''ισοδύναμα'' εμφανίζονται τα 2 κόμματα σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει η εφημερίδα «Επενδυτής». Προσωπικά μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι τα κέντρα χειραγώγησης των πολιτών - τα οποία θα γίνουν σύντομα περισσότερα με τα χρήματα των πολιτών - πετυχαίνουν ακόμα σε μια άθλια ελληνική πραγματικότητα τους στόχους τους.

Αν πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι σήμερα τα αίτια που οδηγούν ενα έθνος και ενα λαό υπερχρεωμένο στην υποβάθμιση, πρέπει να κοιτάξουμε το καθεστώς των διαπλεκομένων Μ.Μ.Ε και την χειραγώγηση που γίνετε καθημερινά σε μια κοινωνία πολιτών, που πλήν των ιδιοτελών της συμφερόντων δεν εχει κανένα άλλο ενδιααφέρων, και γίνετε εύκολη λεία χειραφέτησης ισχυρών συμφερόντων.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,1%, ενώ απέχει από τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις 0,1% , με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα συγκεντρώνει ποσοστό 29,0%.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 11,7% και ακολουθούν κατά σειρά, το ΚΚΕ με 6,9%, το ΠΑΣΟΚ με 6,8%, οι ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,1% και η ΔΗΜΑΡ με 3,1%. Τέλος οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν το 2,4%.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι ο «καταλληλότερος για πρωθυπουργός», ανάμεσα στους Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός προηγείται με 31% έναντι 11% του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


Δεδομένου οτι ο Σημίτης ήταν καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Καραμανλή, και όταν ανέλαβε ο Καραμανλής ήταν καταλληλότερος του Παπανδρέου, και όταν ανέλαβε ο Παπανδρέου ήταν καταλληλότερος του Σαμαρά, γίνετε σαφές ο επηρεασμός του κοινωνικού συνόλου απο διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε.

Πάντα καταλληλότερος είναι ο εν ενεργεία πρωθυπουργός, και αυτό είναι τουλάχιστον παράδοξο και παράλογο. (Αποτέλεσμα αφιλοσόφητων χειραγωγημένων πολιτών)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ισοδύναμοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">