ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραμάγαζο της Χ.Α. το Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα - Συνελήφθη ο πρώην διοικητής του

Συνελήφθη ο πρώην διοικητής στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, υποδιευθυντής της ασφάλειας, καθώς εις βάρος του έχουν προκύψει στοιχεία για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

Ενώ οι εκτεταμένες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την ανακάλυψη του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άκρη του νήματος ενδεχομένως να βρίσκεται στους κόλπους της αστυνομίας, πιθανότατα, μάλιστα, με εμπλοκή ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη του αστυνομικού υποδιευθυντή εν ενεργεία πιθανόν να σχετίζεται με αυτές τις έρευνες. Ο εν λόγω αστυνομικός ανακρινόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ και φέρεται να ήταν ο «πασαδόρος» της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, τα τελευταία χρόνια. Έως χθες υπηρετούσε σε νευραλγικό πόστο στην ασφάλεια, με επιχειρησιακό τομέα ευθύνης την Αθήνα, ενώ μέχρι και πριν από έναν χρόνο, ήταν διοικητής στο τμήμα της επίμαχης περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση εξουσίας, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση νόθευση κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και εμπορία όπλων, λαθρεμπορία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλα περεμφερή αδικήματα. Από τις έρευνες στα δύο σπίτια του εντοπίστηκαν όπλα, χρήματα και ναρκωτικά.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και μία 52χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται ακόμη 2 ημεδαποί.

Ο υποδιευθυντής τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχτηκε ΕΔΕ.

http://left.gr/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραμάγαζο της Χ.Α. το Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα - Συνελήφθη ο πρώην διοικητής του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">