ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυροβόλα όπλα εντοπίστηκαν στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη

Έρευνα στο σπίτι του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη συνιδιοκτήτη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, πραγματοποιούν άντρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, παρουσία τριών εισαγγελέων.
Οι αστυνομικοί παραβίασαν το σπίτι του κ. Πάλλη επί της οδού Θεσσαλίας 40 Α, στη Βούλα. Αυτό που ερευνούν είναι η ύπαρξη κρυπτών με όπλα, καθώς επίσης και πιθανές σχέσεις με αστυνομικούς και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:
Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο
13 πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
60 μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
10 διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser
Σημειώνεται ότι τα πυροβόλα που εντοπίστηκαν είναι κυνηγετικά όπλα, τα οποία έχουν υποστεί μετατροπές, όπως κόψιμο της κάνης ή αφαίρεση των μειωτήρων, που τα καθιστούν με βάση το Ν 2168/1993 άρθρο 1, πολεμικά όπλα. Ως σημαντικό εύρημα αξιολογούνται από τις Αρχές και οι διόπτρες καθώς θεωρούνται πολεμικό υλικό και απαγορεύεται η χρήση τους.
Τα 60 μαχαίρια που εντοπίστηκαν είχαν υποδειχθεί από τον άγγλο μάρτυρα, , από την πρώτη του κατάθεση, αλλά μέχρι τώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν καταφέρει να τα εντοπίσουν.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, μάρτυρας που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ότι δύο εφοπλιστές χρηματοδοτούν την οργάνωση, καθώς επίσης και σχέσεις της οργάνωσης με διακίνηση όπλων αλλά και με κυκλώματα της νύχτας.
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η οργάνωση φέρεται να έχει στη διάθεση της οπλισμό ο οποίος και θα χρησιμοποιούνταν “εν καιρώ”. Και όλα αυτά εν γνώσει της κεντρικής ηγετικής ομάδας.

--------------------------------------------------------------------------------------------

''Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος πλήρους διαλεύκανσης των εφοπλιστών χρηματοδοτών, των κινήτρων, των πολιτικών σκοπιμοτήτων, και εν γένει του ιδίου του πολιτεύματος στη χώρα μας. (Των προδιαγραφών, και ποιότητας)
Ώστε να αντιληφθούν σταδιακά και οι πλέον δύσπιστοι τι τελεί σε ισχύ, ποιοι το δημιούργησαν, που αποσκοπούσαν, και ποια μηνύματα έχουν περάσει σε μια κατακερματισμένη ελληνική κοινωνία.
(Σε μια χώρα που πάντα υιοθετούνται ετεροχρονισμένα όλα τα κακώς κείμενα, παρακολουθώντας σε τεράστιο βαθμό αμερικανικό κινηματογράφο οι μιμητές στη χώρα μας, συνέδεσαν τα σενάρια με τη πραγματικότητα, και διέλυσαν πλήρως κάθε ενδεδειγμένη δομή ισχύος και του πολιτεύματος, και του πολιτισμού)'' 

Γιάννης Κουρδομένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1997.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυροβόλα όπλα εντοπίστηκαν στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">