ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προφυλακιστέος ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Tην προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου αποφάσισαν ομόφωνα μετά την 6ωρη απολογία του ανακριτές και εισαγγελείς, ενώ το ίδιο έκριναν και για τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας 

Στον Κορυδαλλό θα οδηγηθούν το απόγευμα ο. Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος της ΤΟ Νίκαιας της Χ.Α Γ.Πατέλης, μαζί με τον Γ. Λαγό και την ανθυπαστυνόμο που εμπλέκεται στην υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας.

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων κρίθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Τόσο ο Μιχαλολιάκος όσο και ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν. Παρούσες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατά την απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής ήταν η γυναίκα και η κόρη του καθώς επίσης και περίπου 50 οπαδοί της Χρυσής Αυγής. (Πηγή: το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ, στις 4.40 π.μ.)
Για «άθλια σκευωρία» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της το ξημέρωμα η Χρυσή Αυγή.

Γκάφα ολκής από την ΕΛ.ΑΣ: έδωσε στους δικηγόρους των κατηγορούμενων τα πλήρη στοιχεία προστατευόμενων μαρτύρων που μιλούν για τη Χ.Α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προφυλακιστέος ο Νίκος Μιχαλολιάκος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">