ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου στη Γλυφάδα

Δελτίο τύπου

Φροντιστήρια ΕΠΙΓΝΩΣΗ Γλυφάδας - Διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου

Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση είναι καταιγιστικές. Το τοπίο άλλαξε και ίσως ξαναλλάξει γεγονός που οδηγεί σε διαρκή σύγχυση τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους.
Γι΄αυτό, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Επίγνωση στη Γλυφάδα, το οποίο μετρά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Νέο Λύκειο, σπουδές και νέες τεχνολογίες εκπαίδευσης».

Το σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 και θα έχει τρίωρη διάρκεια.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Απόστολος Κουτρουμπέλης, υπεύθυνος προγραμμάτων συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού και συντονιστής ο κ. Γιώργος Κοϊνάκης, διευθυντής σπουδών του φροντιστηρίου Επίγνωση Γλυφάδας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω internet από το σπίτι τους, από το φροντιστήριο ή από όπου αλλού βρίσκονται, ενώ θα υπάρχει και υλικό σε ηλεκτρονική μορφή για όσους ενδιαφέρονται. Παράλληλα, θα είναι interactive ώστε να μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα των αποριών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει με μια απλή αποστολή email 

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Επίγνωση βρίσκεται στη Γλυφάδα, από το 2008 και ειδικεύεται στην εκπαίδευση με νέες τεχνολογίες. 
Βρίσκεται στην οδό Γούναρη 219 και Τυρταίου, Γλυφάδα, τηλ: 2109638008, 


Περισσότερα για το διαδυκτιακό σεμινάριο τις επόμενες ημέρες. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">