ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Google Glass αναγνωρίζουν και τους 450.000 δράστες σεξουαλικής βίας


Παρά το γεγονός ότι η Google έχει απαγορεύσει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου από τα Google Glass, μέσα σε θύελλα αντιδράσεων και κατακραυγής, μια τρίτη εταιρία αψηφά τους περιορισμούς του κολοσσού και κάνει το δικό της.

Με «τυράκι» φυσικά ότι η εφαρμογή δεν «διαβάζει» το πρόσωπο όποιου να ‘ναι, αλλά μόνο των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα, προς γνώση και προστασία του κοινού πάντα.

Η NameTag λοιπόν, φίρμα με έδρα το Λας Βέγκας της Νεβάδα, ανέπτυξε πρόσφατα την εφαρμογή για τα Glass που αναγνωρίζει και τους 450.000 δράστες σεξουαλικής βίας της πολιτείας, αντλώντας φωτογραφικά δεδομένα από το διαβόητο FacialΝetwork.com.

«Πιστεύω ότι αυτό θα κάνει το online dating αλλά και την offline κοινωνική συναναστροφή σαφώς ασφαλέστερη, δίνοντάς μας καλύτερη κατανόηση των ανθρώπων που μας περιβάλλουν», δηλώνει ο ιδρυτής της NameTag, Kevin Tussy. «Είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους αν έχουμε τη δυνατότητα, κοιτώντας τον απλώς, να δούμε το Facebook του, να διαβάσουμε τη σελίδα του στο LinkedIn και να δούμε και το προφίλ του σε ιστοσελίδες dating».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Google Glass αναγνωρίζουν και τους 450.000 δράστες σεξουαλικής βίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">