ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εξόφθαλμο στη Γλυφάδα - Αναπαραγωγή φαινομένων που δεν τιμούν κανένα


ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ( 37 ετών) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πρέπει να ντρέπεστε αξιώνοντας ψήφους από δημότες δημότισσες Γλυφάδας)

Η πρακτική της ομηρίας ήταν μια μέθοδος που ακολουθούσαν όλοι οι ακατάλληλοι της πολιτικής, σύμφωνα με σχέδιο της οικονομικής ελίτ που κυβερνά τη χώρα, ώστε να της παραχωρηθούν άνευ' όρων προνόμια και αγαθά. Όπως γνωρίζεται το πέτυχαν με την εκχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων, και των τηλεοπτικών αδειών, καθώς επίσης με τις τηλεπικοινωνίες, τα τυχερά παίγνια κ.α.

Όσων αφορά τη τοπική μας πραγματικότητα (στα όρια του δήμου Γλυφάδας) είναι εξόφθαλμη η αναπαραγωγή φαινομένων που μπορούν να χαρακτηρίζονται
ακραία και πέρα από κάθε λογική.

Ενώ πολιτεύονται εκατοντάδες συμπολίτες μας, το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι:
1) Το έλλειμμα ανάληψης ευθυνών που συνεπάγεται του ρόλου που αξίωσαν και αξιώνουν.
2) Επί σειρά ετών δεδομένης της δημόσιας έκθεσης μου, καθώς και σύννομων ενεργειών προς τον δήμο Γλυφάδας, η καθολική υποκρισία όλων των εκλεγμένων, που έχουν κάνει αποδεκτό το φαινόμενο της διαπλοκής εφοπλιστών, εκδοτών, καναλαρχών, και τους υπηρετούν συνολικά.
3) Η πλήρης αναλγησία δημοτικής αρχής (παρανομία αυτής) και η παντελής απουσία δημόσιας τοποθέτησης των δεκάδων εκλεγμένων που αξιώνουν να διοικήσουν στην Γλυφάδα .

Δεδομένου ότι συνολικά οι συμπολίτες μας βλέπουν και γνωρίζουν τι ισχύει σε τοπικό επίπεδο, έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων, και κατασχέσεων, εις βάρος του δημότη Γλυφάδας, και του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, γίνεται σαφές ότι όσοι αξιώνουν την εμπλοκή τους με τα κοινά, στερούνται των εφοδίων καταλληλότητας εκπροσώπησης και έχουν ''άλλες'' βλέψεις.

Σήμερα γνωρίζουν χιλιάδες, τη καθολική υποκρισία που διέπει τους πολιτευομενους στην πόλη μας, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε κανένα βαθμό, και πλην των δημόσιων λόγων για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, δεν έχουν πράξει το ελάχιστο για τον βαλλόμενο και δοκιμαζόμενο δημότη Γλυφάδας.

Γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας, ότι οι επικοινωνιακές πολιτικές δεν αποφέρουν ενδεδειγμένο αποτέλεσμα εάν δεν υπάρχει διάθεση και ευθιξία.
Έχει αποδειχθεί περίτρανα στην Γλυφάδα, ότι με δόλο και σκοπιμότητα συνολικά οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά δεν εκπροσωπείτε τον δημότη, δεν θέλετε να εκπροσωπείται ο δημότης, και δεν επιθυμούσατε την πρόοδο στον τόπο μας.

Σήμερα γνωρίζω ότι δεν κάνω λάθος. Όσοι και όσες δεν τοποθετούνται συγκεκριμένα σε ζητήματα που αφορούν τον δημότη Γλυφάδας (τοπικού χαρακτήρα) είναι ακατάλληλοι να διοικήσουν.

Επανειλημμένα παρότρυνα, και αξίωσα με αιτήσεις, την τοποθέτηση διοικούντων και αντιπολιτευομένων, όπως και το ζήτημα του δημότη να δρομολογηθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν έπραξαν το ελάχιστο, και αυτό καταμαρτυρά δόλο, σκοπιμότητα, πολιτική ανευθυνότητα, δυο μέτρα και σταθμά, όπως και ότι συνολικά ενώ τοποθετούνται για τα μύρια όσα, έχουν αποδεχθεί το καθεστώς διαπλοκής και την καταπάτηση του Συντάγματος. (Γνωρίζετε όλοι ότι με κυβερνητική συνδρομή λειτουργούν σειρά μέσων της αυτής και άλλης μορφής (γνωστά διαπλεκόμενα) της οικονομικής ελίτ)

Δεν πρόκειται να πείσετε κανένα, ούτε και εμένα, ότι δεν είσαστε ανάλογων νοοτροπιών και πρακτικών με τους κυβερνώντες, εάν δεν τοποθετηθείτε πριν τις εκλογές για το μακροχρόνιο ζήτημα του δημότη Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, και παντελής απουσία συνδρομής διοικούντων και όσων αξιώνουν την εκλογή τους στην Γλυφάδα.

Δεν έχετε δικαίωμα να προσβάλλεται τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου
στην Γλυφάδα. Ειδικά για την Αριστερά στην Γλυφάδα, γίνετε αυταπόδεικτο ότι ευτελίζεται τον πολιτικό χαρακτήρα, και την ιδεολογία, σύμφωνα όσων έχουν ολοκληρωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ (παλαιότερα από το ΚΚΕ) 
με τις Ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις κομμάτων, ενώ εσείς καθολικά υποκρίνεστε, για προσωπικές σκοπιμότητες και οφέλη.

Δυο μέτρα και σταθμά, ακόμα και επί των ιδίων φαινομένων; Δεν είδαμε καμία επίσημη τοποθέτηση η ενέργεια από συμπολίτες μας που αξιώνουν να γίνουν δήμαρχοι, άρα πως υφίσταται καταλληλότητα έκφρασης η εκπροσώπησης;

Η διαπίστωση μέχρι τώρα, δείχνει ξεκάθαρα ότι κάποιοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν την κομματική πολιτική στήριξη, ενώ έχουν καπελώσει τον άνθρωπο που δέχτηκε επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις για όσα εξεδήλωσε δημόσια κατά της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής.

Κάποιοι βαυκαλίζονται ότι είναι αριστεροί πολιτικοί, όμως δεν γνωρίζω να έχουν υποστεί το ελάχιστο εις βάρος αυτών. Δεδομένης αυτής της αλήθειας, αντιλαμβάνομαι τους λόγους που σκόπιμα και με δόλο δεν πρότειναν τον υποφαινόμενο, και σχεδιάζουν πισώπλατο μαχαίρωμα για προώθηση ατόμων που δεν συνέδραμαν σε κανένα βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Ενίσταμαι δημόσια για όσα μεθοδεύονται πίσω από την πλάτη μας, δεδομένου ότι δεν έχω τελέσει καμία πλεκτάνη, προβοκάτσια, η προδοσία, όπως και αρκετοί άλλοι συμπολίτες μας.

Απλά, για εμένα η διαφάνεια αποτελεί βασικό κανόνα, όπως και οι ξεκάθαρες εξηγήσεις. 
  

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εξόφθαλμο στη Γλυφάδα - Αναπαραγωγή φαινομένων που δεν τιμούν κανένα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">