ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυρία Καυκά σοβαρολογείτε;


Η κ.Καυκά που επί χρόνια έστελνε δελτία τύπου και δημοσιοποιούσα, ΞΕΧΑΣΕ? να ενημερώσει όσων αφορά την έναρξη του προγράμματος ΤΟΠΣΑ (συγκεκριμένου χαρακτήρα) τους αναγνώστες του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Προφανώς η κ.Καυκά, που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν πλέον ΧΡΩΜΑΤΑ και ΚΟΜΜΑΤΑ, Ξ Ε Χ Α Σ Ε σκόπιμα την ενημέρωση των αναγνωστών-αναγνωστριών του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Γίνετε σαφές, ότι υπάρχουν χρώματα και κόμματα, από την ενέργεια της κ.Καυκά, όπως και από τα αρχικά ονόματα που είδαμε στο ψηφοδέλτιο του κ.Παπανικολάου.

Ακόμα και ο χαρακτήρας της σύμπραξης, Νεοδημοκρατών και Πασόκων, καταμαρτυρά ότι υπάρχουν χρώματα και κόμματα, όπως και ημέτεροι.

Οι τομείς (ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ) καταμαρτυρούν επίσης το χαρακτήρα που οραματίζονται κάποιοι για το τόπο μας στήνοντας μικρομάγαζα πελατειακών σχέσεων ως εφαλτήριο για την πρόσβαση και παραμονή τους στα κοινά.

Κυρία Καυκά γνωρίζεις ότι έχω κάνει ειδικές σπουδές στον τομέα ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
Είμαι πτυχιούχος. 
Κυρία Καυκά γνωρίζεις ότι έχω σπουδάσει όσων αφορά και τον τομέα ΕΣΤΙΑΣΗ;
Είμαι πτυχιούχος. 
(Σαφώς πολλοί λαμόγιοι του τόπου μου - ώστε να μην κάνω βαρύτερους χαρακτηρισμούς - αγνοούν ότι είμαι κάτοχος πέντε πτυχίων διαφορετικών ειδικοτήτων, ενώ γνωρίζω τι πράττουν, και τι λέγετε πίσω από τη πλάτη μας, από προσκυνημένους διαπλεκομένων και μιας οικονομικής ελίτ)

Θα είμαι *ένας από τους 78 επωφελούμενους, έστω και σε αυτό το καθεστώς πλήρους εκμετάλλευσης; Μήπως ο χαρακτήρας είναι καθαρά κομματικός υπέρ μελών της Νέας Δημοκρατίας, και για ειδικούς σκοπούς;

Να μας παρέχετε μια δημόσια απάντηση για την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Σαφώς δεν θα δεχόμουν να είμαι ένας από τους επωφελούμενους με τις συνθήκες που τελούνται τα εν λόγω προγράμματα, και πρέπει να υπάρξει μια διοίκηση που θα δημιουργήσει τις ενδεδειγμένες δομές εργασιακών στη Γλυφάδα για όλους τους δημότες. Αυτό που δεν κάνατε 40 χρόνια ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, και δεν θα κάνετε ποτέ.

Διαβάστε τις δηλώσεις της κ.Καυκά.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ πως θα κοιτάξετε στα μάτια τους 78 Γλυφαδιώτες?? ωφελούμενους του ΤΟΠΣΑ

Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως ένα κόμμα ή μια δημοτική παράταξη που πρεσβεύει το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ και το ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ μπορεί να διοικήσει?? Ποιες είναι οι προτάσεις σας ??? πως θα μειώσετε την ανεργία ? πως θα φέρετε ανάπτυξη και ανάκαμψη στην πόλη μας ?? πείτε μου πως?

Πότε ακριβώς θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν ΧΡΩΜΑΤΑ και ΚΟΜΜΑΤΑ πλέον στην Ελληνική κοινωνία? Πότε ακριβώς θα καταλάβετε ότι δεν πρέπει να χωρίζετε τους Έλληνες αλλά να τους ενώνετε με ένα κοινό στόχο !!! ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ?? και την ΑΝΑΚΑΜΨΗ του τόπου μας.

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταψήφισαν το καλοκαίρι του 2012 το πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ της αναπτυξιακής σύμπραξης ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας . Σήμερα 78 συμπολίτες μας θα καταρτιστούν σε επαγγέλματα που έχουν ανάπτυξη και προσλήψεις ( ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ) , θα αποκτήσουν αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση, θα δικτυωθούν με επιχειρηματίες του κλάδου και της πόλης και τέλος θα προσληφθούν από επιχειρήσεις επιδοτούμενοι από τον ΟΑΕΔ για τέσσερις μήνες, με στόχο την ολοκληρωμένη και μόνιμη ένταξη στην αγορά εργασίας.

Πότε θα εντάξετε στο πρόγραμμα σας προτάσεις για να ξαναζωντανέψει ο ιδιωτικός τομέας, ώστε να υπάρχει ελπίδα ανάπτυξης για τη πόλη μας!!! για τη χώρα μας!!

Πότε θα αποδεχτείτε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα ΣΤΉΡΙΞΗΣ των επιχειρήσεων και καταπολέμησης της Ανεργίας ως απαραίτητα εργαλεία για την ΑΝΑΚΑΜΨΗ??

Αλήθεια ? μπορείτε να κοιτάξετε στα μάτια τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ της πόλης μας και να τους πείτε ότι έχετε λύσεις??

Άννα Καυκά
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυρία Καυκά σοβαρολογείτε; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">