ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεφάντωσαν οι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες


Ξεφάντωσαν οι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες και  τα σπασαν στον Ρέμο
τιτλοφορείται δημοσίευμα στα parapolitika.gr, την ίδια στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας - και ειδικά της τρίτης ηλικίας - στολίζουν καθημερινά τους πολιτικούς, και ειδικά στη Γλυφάδα, περιμένοντας στις στάσεις χωρίς παγκάκια επί μια και πλέον ώρα. (Βλέπε στάση του 205 πλατείας Καραϊσκάκη) 

Οι εικόνες εξαλλοσύνης και ξεφαντώματος και τα στιγμιότυπα κραιπάλης από τα μπουζουξίδικα της παραλιακής της Γλυφάδας μεταφέρθηκαν στα μέσα της εβδομάδος στις Βρυξέλλες, με κεντρικούς «εκφραστές» «γαλάζιους» πολιτικούς στην Ευρωβουλή, αλλά και επιστημονικούς συνεργάτες άλλων Ελλήνων ευρωβουλευτών, που έδωσαν ηχηρό «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη βελγική πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Α. Ρέμου και Μ. Πυροβολάκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αλλιώς προγραμματίστηκε και αλλιώς κατέληξε. Υποτίθεται πως θα γινόταν σεμνά και ταπεινά και με διαφορετική αισθητική, καθώς οι οργανωμένες ενώσεις των ομογενών του Βελγίου δεν ήθελαν να προκαλέσουν εντυπώσεις του τύπου «οι Ελληνες τα σπάνε στις Βρυξέλλες, μεθοκοπώντας και γλεντώντας». Γι’ αυτό στον αρχικό σχεδιασμό που είχαν κάνει ήθελαν η συμμετοχή των Ελλήνων τραγουδιστών να είναι «συμπλήρωμα» σε μια «ποιοτική» εκδήλωση, η οποία θα περιελάμβανε έκθεση φωτογραφίας και ανάδειξης των εγχώριων προϊόντων μας.

Οι συνεννοήσεις όμως κάπου στράβωσαν και στο τέλος η εκδήλωση «έχασε» τον ποιοτικό της χαρακτήρα και οι οργανωμένες ενώσεις των ομογενών του Βελγίου απέσυραν σε θεσμικό επίπεδο τη συμμετοχή τους. 

Το γλέντι στήθηκε με τους μάνατζερ των καλλιτεχνών και επιχειρηματικούς παράγοντες της περιοχής με ελληνική καταγωγή, σε έναν χώρο που υποτίθεται είναι το αντίστοιχο Μέγαρο Μουσικής των Βρυξελλών. Εκείνος που έδωσε τα ρέστα του υπέρ του Αντ. Ρέμου, και εξασφάλισε μάλιστα και τον καλό λόγο του διάσημου αοιδού, ήταν ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου. «Είναι εδώ και ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο φίλος μου, ο Παπανικολάου», είπε από το μικρόφωνο ο Αντ. Ρέμος, ενώ παρόντες στο μεγάλο ξεφάντωμα ήταν και οι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές Κ. Πουπάκης και Μ. Γιαννάκου. Οι άλλοι κρύβονταν.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει ευνοϊκό ''σαπόρτ'' και για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όμως είναι γνωστό ότι ήταν ο ηττημένος των εκλογών.
Αν δεν υπήρχε και ο υποφαινόμενος, να ''ρίξει'' τη πρόταση αξιοποίησης του Μιλτιάδη από τον Σαμαρά, για το όφελος των εφοπλιστών και πολλών ακόμα, και είχε να περιμένει από τον Ρέμο........

Για εσάς που θέλετε να περάσετε την εικόνα των πολιτικών στοχαστών και αναλυτών, όπως και - πολιτικών πολιτικών - σε τοπικό επίπεδο, με λάθος τρόπους, και μεθόδους, διαβάστε στη συνέχεια... και σίγουρα θα καταλάβετε πως φρόντισα για τη δική σας ευημερία.

Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ορθά κοφτά δεν έχει έρθει η ώρα να υπουργοποιηθείς;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεφάντωσαν οι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">