ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γέμισε η Γλυφάδα από τρωγλοδύτες (αιδώς αχρείοι)


Οι *τρωγλοδύτες της πολιτικής (αιδώς αχρείοι) έχουν πετύχει στον σκοπό τους. Σκοτώνουν με τον τρόπο τους, τους έντιμους ανθρώπους, το δίκαιο, την πρόοδο, και την ευημερία, και αντιπαραθέτουν την πολιτική τους απατεωνιά και πλεονεξία, ενώ το αποτέλεσμα είναι οφθαλμοφανώς πλήρως υποβαθμισμένο.

Σπρώχνουν ανθρώπους, σκόπιμα και με δόλο, σε υποβαθμισμένες καταστάσεις, συνεργαζόμενοι με όσους καταγγέλλουν δημόσια, ώστε να αναπαράξουν όλα τα κακώς κείμενα που καταδικάζουν οι περισσότεροι.

Συν δημιουργούν την εξαθλίωση, και την ταπείνωση στους υγιείς εγκεφάλους της πολιτικής, συνδράμουν στο πλήρες έλλειμμα προόδου στον τόπο μας υπηρετώντας συνολικά την οικονομική ελίτ, και με το πρόσχημα ότι γίνονται εμπόδιο στα success story τους, και τις διαρκείς κομματικές μετακινήσεις των πολιτικών  της ''φυλής'', που το μόνο τους ενδιαφέρων είναι η προσωπική ανάδειξη, και τίποτα περισσότερο, υπονομεύουν την τοπική μας Δημοκρατία και Πρόοδο.

Σε αυτές τις διαρκείς κομματικές πολιτικές μετακινήσεις των πολιτικών της ''φυλής'', χωρίς κανέναν ενδοιασμό, χρησιμοποιούν για την ολοκλήρωση των προσωπικών success story τους, από ακροδεξιούς, μέχρι και αναρχικούς.

Σήμερα στη πόλη μας είναι πασιφανές, ότι κάποιοι αδίστακτοι με μοναδική μαεστρία έχουν καταστρώσει ένα ύπουλο σχέδιο, και κάποιοι ανυποψίαστοι συμπολίτες μας πέφτουν στην παγίδα. 

Ο τρωγλοδύτης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι φτωχός. Αποδεδειγμένα κάποιος μπορεί να είναι φτωχός - οικονομικά - όμως να διαθέτει τέτοιο επίπεδο γνώσεων, και εμπειρία (πολύτιμα εφόδια) ώστε από αυτόν να εφαρμοστούν ενδεδειγμένες πολιτικές υπέρ του κοινωνικού συνόλου, της ευημερίας, ανάπτυξης, και προόδου σε όλους τους τομείς.

Ο τρωγλοδύτης είναι διαρκώς περιφερόμενος,  χωρίς να διαθέτει την ενδεδειγμένη τεχνογνωσία, και τις ενδεδειγμένες πολιτικές για την ευημερία του συνόλου των υπολοίπων. Το μοναδικό ενδιαφέρων τους είναι το προσωπικό success story ώστε να βρίσκονται στην θέση και τον ρόλο των ''ηγετών'' των υπολοίπων της ''φυλής''  ενώ δεν τους αρμόζει.

Εάν ίσχυαν οι ενδεδειγμένες προοδευτικές δομές στη Γλυφάδα, η πόλη μας σήμερα θα ήταν το πρότυπο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είχε αυτές τις δυνατότητες, άλλα παράλληλα είχε και τους τρωγλοδύτες της πολιτικής, με κομματική στήριξη, που για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, και των παραταξιακών τους ημετέρων, είχαν και έχουν τον τόπο μας ουραγό όλων των πόλεων. 

Αιδώς αχρείοι

Διαβάζοντας πιο κάτω ποιοι είναι οι τρωγλοδύτες, θα διαπιστώσεις ότι οι πολιτευομενοι στη Γλυφάδα είναι αυτής της ''φυλής'' και πιστοποιείται με την καθολική τους ανυπαρξία στο ζήτημα του δημότη Γλυφάδας, όπως και στις αχαρακτήριστες ενέργειες που ακολουθούν, ώστε να μην τοποθετηθούν επί του ζητήματος που άπτεται προόδου, αποκλειστικά για τα προσωπικά τους  success story και συμφέροντα. Αυτός είναι ο ''πολιτικός πολιτισμός'' στη Γλυφάδα.

Η πλειονότητα των συμπολιτών μας, καλώς έχει πράξει, κλείνοντας την πόρτα στους τρωγλοδύτες της τοπικής μας πολιτικής.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

*Τρωγλοδύτες αποκαλούνταν από τους αρχαίους Έλληνες εκείνοι οι λαοί που η κοινωνική τους ανάπτυξη ήταν πολύ χαμηλή, και ζούσαν μέσα σε σπηλιές που συχνά τις έσκαβαν οι ίδιοι. Δεν επιθυμούσαν, και δεν διέθεταν την τεχνογνωσία για πραγματική ανάπτυξη και ευημερία του λαού τους.
Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα ήταν διαρκώς περιφερόμενοι. Τέτοιοι λαοί, στα αρχαία χρόνια υπήρχαν στην Αιθιοπία, Λιβύη, Σκυθία, Καύκασο, Αίγυπτο. Ζούσαν σε πρωτόγονες συνθήκες, τρώγοντας ζώα και ερπετά, εφάρμοζαν την πολυγαμία, γυρνούσαν γυμνοί, σκότωναν τους άρρωστους και ανάπηρους, και οι γέροι τους έβαζαν μόνοι τέρμα στη ζωή τους, όταν έφταναν τα 60 περίπου χρόνια, πιστεύοντας ότι γίνονται εμπόδιο στις διαρκείς μετακινήσεις της φυλής. Σήμερα, υπάρχουν ακόμα μερικές φυλές τρωγλοδυτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: Γέμισε η Γλυφάδα από τρωγλοδύτες (αιδώς αχρείοι) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">