ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ BCA ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Το κλείσιμο του εκπαιδευτικού ομίλου ΙΕΚ ΔΟΜΗ λόγω χρεών στο ΙΚΑ, ύψους 20 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Δεν θα λειτουργήσει φέτος το κτίριο της Γλυφάδας του κολεγίου BCA, θα λειτουργήσει το κτίριο της οδού Τατοΐου, καθώς το κτίριο της Γλυφάδας δεν έχει άδεια πυρασφάλειας. Ωστόσο σε ανακοίνωση του, το κολεγίο υποστηρίζει ότι ο έλεγχος έγινε χθές και το πιστοποιητικό θα προσκομιστεί άμεσα στο Υπουργείο προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά το παράρτημα της Γλυφάδας.

Απάντηση του BCA 

Σχετικά με τις αναφορές περί προβλημάτων στην πυρασφάλεια του κτιρίου στην Γλυφάδα, γνωστοποιούμε μόλις σήμερα 9 Σεπτεμβρίου μετά από έλεγχο που έγινε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του BCA, ζητήθηκε πιστοποιητικό πυρασφαλείας για το παράρτημα του BCA στην Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα με το έγγραφο Νο 51146-4.9.2014 του ΕΟΠΠΕΠ που κοινοποιήθηκε σήμερα 9.9.2014, ζητήθηκε η προσκόμιση του παραπάνω πιστοποιητικού εντός 15 ημερών. Το εν λόγω πιστοποιητικό θα προσκομιστεί άμεσα, δεδομένου ότι έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες ενέργειες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ BCA ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">