ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η διαπλοκή ''αλωνίζει'' στη Γλυφάδα, κάνοντας σαφές ότι όποιος θέλει (...) κάνει ότι θέλει σε αυτή τη πόλη. 

Βρέθηκε ένας τρόπος ώστε να γίνει δωρεάν διαφήμιση για την έναρξη προγράμματος καναλιού, ενός καναλάρχη ο οποίος διαθέτει σχέσεις και με διαφημιστικές εταιρίες. 

Λίγες ημέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων Παπανικολάου γέμισαν την παραλιακή με τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, κάνοντας σαφές ότι στη Γλυφάδα μπορεί να ισχύσει οτιδήποτε.

Ο δήμαρχος έδωσε εντολή να απομακρυνθούν οι αυθαίρετες διαφημιστικές πινακίδες και διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Αυτά τα φαινόμενα είναι απόρροια όλων των διοικήσεων που έχουν παρελάσει στη Γλυφάδα χωρίς να δημιουργήσουν το ελάχιστο των δομών - υποδομών ώστε να προστατεύονται τα συμφέροντα του τόπου και των κατοίκων.

Αυτά τα φαινόμενα δείχνουν ποιος είναι ο πολιτισμός στη Γλυφάδα και τα νότια με όσους παρέλασαν έχοντας θεσμικό ρόλο - την ξεβράκωτη πολιτισμικά - δεδομένου ότι αν υπήρχαν στη νότιοανατολική Αττική μαζικά μέσα (Μ.Μ.Ε) στα ερτζιανά που να απευθύνονται στους κατοίκους, δεν θα υφίσταντο τέτοιας μορφής φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στο Μαρούσι η στην Κηφισιά και εν γένει στα βόρεια προάστια...

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΑ...οι οποίοι θα συνεχίσουν τις τακτικές ''κινέζων'' και υποκρισίας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">