ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ.ΤΑΣΤΑΝΗ

Όσοι πραγματικά θέλουν να σταματήσουν τη δράση όσων οδήγησαν την Νότιοανατολική Αττική και τη Γλυφάδα ουραγούς σε πολλούς τομείς, όσο και σε επίπεδο αλήθειας, ενημέρωσης, πολιτισμού, και πολλών ακόμα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο, δεν αναπαράγουν την πεπατημένη όσων καταγγέλλουν δημόσια.

Η φάρα Νεοελλήνων φέρει τα κατάλοιπα όσων έχουν προηγηθεί, και της καθολικής χειραφέτησης που γίνετε από διαπλεκόμενα  και τα αναπαράγει.

Όλα σχεδιάζονται και δρομολογούνται στο παρασκήνιο από τη φάρα των μουλωχτών νεοελλήνων, και στο προσκήνιο υφίσταται μια παράσταση πλασματικών εντυπώσεων από άτομα που εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο.  

Επί σειρά ετών κάποιοι κάτοικοι εργαστήκαμε ανιδιοτελώς σε καθημερινή βάση ώστε να περάσουν κάποιες αλήθειες στους συμπολίτες μας.

Κάποιοι άλλοι που όφειλαν και οφείλουν από το θεσμικό ρόλο που αξίωσαν να είναι συνεπείς έναντι του συνόλου, επέδειξαν ενδιαφέρων μόνο για τις εντυπώσεις, ώστε να κομίζουν από το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να υπάρχει ίχνος απτού αποτελέσματος σύμφωνα όσων εξαγγέλλουν με δελτία τύπου που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αν έπειτα όσων κάκιστα ίσχυσαν πρόσφατα, έχοντας ένα αποτέλεσμα εκλεγμένων που είναι οι Ταστάνης, Ηλιόπουλος, και Βαγγελάτου, δεν υπάρξουν οι απαιτούμενες ενέργειες, το σύνολο των συμπολιτών μας στοιχειοθετεί και κρίνει.

Ελλείψει των απαιτούμενων ενεργειών, άμεσα, όσων αφορά μείζον ζήτημα του δημότη και του τόπου μας, το οποίο έχει ουσιαστικό χαρακτήρα και επιδράσεις σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, οι προαναφερόμενοι τουλάχιστον από εμένα, ακολουθώντας τις δικές τους πρακτικές να αμαυρώνουν το θεσμικό ρόλο που αξίωσαν, θα υποστούν την δριμύτατη κριτική έναντι όλων των υπολοίπων.

Γνωρίζουν τι επέλεξαν, τι έπραξαν, γιατί το έπραξαν, και υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Τώρα καλούνται να αποδείξουν στους συμπολίτες μας Ταστάνης, Βαγγελάτου, ότι βρισκόμενοι σε θεσμικό ρόλο έχουν τη δυνατότητα παρεμβάσεων, προτάσεων, και ενεργειών. 

Σε αντίθετη περίπτωση (...) γίνεται σαφές εκ προοιμίου ότι υπήρχε δόλος από την πλευρά τους, αποκλειστικά για ιδιοτελή συμφέροντα, υποβαθμίζοντας τον τόπο μας,  και ακολουθώντας την πεπατημένη όσων καταγγέλλουν δημόσια εξευτελίζοντας τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν.

Εδώ θα φανεί ποιοι/ες είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, τι πρεσβεύει, και αν πράγματι υπάρχει ίχνος διαφοροποίησης όσων καταγγέλλει.

Ελλείψει, άμεσης και μαζικής ενημέρωσης στα νότια και τη Γλυφάδα του παρόντος, η διαπλοκή των μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών που χειραφετεί και καθορίζει ακόμη και τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, ούτε αντιπαλεύεται ούτε κερδίζεται.

Τώρα θα δουν όλοι ποιοι είσαστε... Αν είσαστε το χθες, η μπορείτε να είσαστε το παρόν και το αύριο...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα καταχρηστικές Διώξεις&Κατασχέσεις ώστε κάποιοι να ελέγχουν την ''πίτα'' και να απλώνουν το χέρι στο δημόσιο χρήμα ως συστημικά κόμματα. 

Υπάρχουν πρωτοκολλημένες αιτήσεις που θα πρωτοκολληθούν πάλι στο δήμο Γλυφάδας, και θα λάβετε πάλι όλοι ενημέρωση...ώστε αυτή τη φορά να κριθεί σε τοπικό επίπεδο παράλληλα και ο ΣΥΡΙΖΑ... 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Μήπως ενθυμούνται ποιοι μου είπαν γράφοντας ότι ο Ταστάνης είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος του Κόκκορη ότι κάνω λάθος; Υπάρχει λάθος σύμφωνα όσων ακολουθεί ενώ γνωρίζει καλύτερα από όλους και είχε - έχει μια θεσμική υποχρέωση;

O αιρετός Τ.Ταστάνης  δεν συνέδραμε ούτε για μια (1) φορά τα προηγούμενα χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα, ενώ είχε κάνει ''καραμέλα'' μια σειρά από φανφάρες για τις εντυπώσεις των ανυποψίαστων συμπολιτών μας. Τώρα έγιναν τρεις της ιδίας παρατάξεως ώστε να συνεχίζεται μια παράσταση χωρίς προηγούμενο;

Πόσα χρόνια έχουν περάσει κ.Ταστάνη με εσένα ενήμερο χωρίς να κάνεις το ελάχιστο ενώ λαμβάνεις τις αντιμισθίες στο δήμο Γλυφάδας; Όταν κάποιοι διαβιούν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου - έχοντας βασικές υποχρεώσεις - θα μεριμνήσουν για τους υπολοίπους, η εξαπατούν τους υπολοίπους και παίζεται μια παράσταση για τους ανυποψίαστους;

Δείτε τι κάνουν επί του παρόντος οι νεοδημοκράτες στη Γλυφάδα, πως φροντίζουν το σύνολο των δικών τους χωρίς κανένα επίπεδο αξιοκρατίας, και στη συνέχεια πείτε μας τι είσαστε και τι κάνετε εσείς αξιώνοντας θεσμικό ρόλο σε περιπτώσεις που γνωρίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας! 

Πείτε στο κόσμο τι έκανε ο Κόκκορης τη προηγούμενη τετραετία σε καθεστώς πλήρους αναξιοκρατίας ενώ εσείς απλά κοιτάζατε? Και για τα επόμενα πέντε χρόνια μόνο θα κοιτάζεται λέγοντας αμπελοφιλοσοφίες στους δημότες δημότισσες; 

Αν ήμουν μέλος της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ, δεν θα χρειαζόταν σήμερα να κάνω καμία αναφορά για μακροχρόνιο ζήτημα, γιατί από την αρχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα το είχαν δρομολογήσει άμεσα, και θα το είχαν διευθετήσει. Στον αντίποδα έχουμε κάποιους που το παίζουν αντισυστημικοί και αντιδιαπλεκομενοι (...) ενώ περπατούν τη πεπατημένη των μεγαλοεργολάβων, και δεν πράττουν απολύτως τίποτα για τους πολίτες πλην από λόγια του αέρα... 
(Σταδιακά βλέπουμε την απεμπλοκή πολλών στα νότια - ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ - και φυσικό και ακόλουθο η δημιουργία νέων κινημάτων)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ.ΤΑΣΤΑΝΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">