ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Όποτε θέλετε, όποιοι και όποιες θέλετε, όσοι και όσες θέλετε, να ''μετρηθούμε'' για το ποιος είναι πραγματικά αντισυστημικός - διαχρονικά - είτε σε πολιτικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο δημοσιογραφίας.

Αν υπάρχει ένα (1) που μπορεί να με χαρακτηρίζει διαχρονικά, και το γνωρίζουν άπαντες... είναι ότι αυταπόδεικτα είμαι το πρότυπο αντισυστημικού.

Αντισυστημικού... ο οποίος εναντιώθηκε σε οτιδήποτε υφίστατο λάθος, και ο οποίος έχει αποδείξει ότι με οποιοδήποτε κόστος δεν κάνει εκπτώσεις ούτε συμβιβασμούς.

Ουδέποτε συμβιβάστηκα σε φαινόμενα απάτης, σήψης, λαμογιάς, η εξαπάτησης, που είχαν σημαντικό αντίκτυπο σε επίπεδο κοινωνικού συνόλου. Σε πλήρη αντίθεση αρκετοί πέραν του δέοντος συστημικοί, που εμπαίζουν με γνωστές και τετριμμένες μεθόδους τους ανυποψίαστους - υπάρχουν χιλιάδες ανάμεσά μας - αποκομίζουν τα οφέλη.

Επίσης, είναι της πάση γνωστό ότι ουδέποτε καπηλεύτηκα το κοινωνικό σύνολο, ακόμη και στις περιπτώσεις που ήταν πολύ εύκολο,  άρα υπάρχουν τα βασικά αποδεικτικά που συνθέτουν το αυταπόδεικτο.

Είμαι η μοναδική περίπτωση κατοίκου στα νότια που έπειτα από δεκαετίες ραδιοφωνικών μεταδόσεων και αρκετά χρόνια δημοσιογραφίας... δεν έχω κάνει
καθόλου δημόσιες σχέσεις (...) αν και μπορούσα να έχω κάνει περισσότερες από 4.500 χιλ. σύμφωνα με όσες/όσους επικοινώνησαν μαζί μου.

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο; Η απόδειξη του αυταπόδεικτου...

Στο δια'ταύτα τώρα: Αυτό που πέτυχαν τα κόμματα 40 ετών, και τα στελέχη των κομματικών σωλήνων, με τις ανάρμοστες μεθοδολογίες τους και την πλήρως ελλειμματική αντιπροσώπευση, είναι μια πανωλεθρία που θα υποστούν στο εγγύς μέλλον...και το έχω προβλέψει πριν από καμία 20αρια χρόνια.

Είμαστε στο μεταίχμιο της εναλλαγής, και σταδιακά θα πάρουν τελείως διαφορετική τροπή όσα γνωστά και τετριμμένα ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Στην επόμενη φάση, θα ''μετρηθούμε'', θα ''ζυγιστούμε'', και θα υπάρχουν οι μάρτυρες και οι μαρτυρίες, γιατί έχουν γνώση οι ''φύλακες'', και δεν θα επαναλάβουν τα λάθη, γιατί αυτά τα λάθη κοστίζουν ακριβά και στους ίδιους... 

Κάποιοι αντισυστημικοί - διαχρονικά - δεν γνωρίζουμε απλά τι χρειάζεται και πως χρειάζεται ώστε να καλύπτεται το σύνολο έστω σε ένα ελάχιστο minimum, το κουβαλάμε, γιατί είναι το διαχρονικό μας βίωμα... και για εμάς είναι το ευκολότερο να ισχύσει.

Έχουμε το βίωμα - εμπειρία δεκαετιών - στο τι πράττεται από το σύνολο των συστημικών κομμάτων, με τους επαγγελματίες κάπηλους, οι οποίοι το μοναδικό που αποδεδειγμένα φοβούνται, είναι τους πραγματικά αντισυστημικούς, γιατί γνωρίζουν ότι μόνοι αυτοί έχουν τα εφόδια που απαιτούνται για ουσιαστικές διαφοροποιήσεις και βελτίωση του συνολικού επιπέδου.

Όσοι αναπαράγουν παθογένειες και αναλγησία επί των ημερών μας σύντομα 
μπαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων, και η κίνηση είναι αυτοματοποιημένη...

Τίθεται αμφισβήτηση; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">