ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Οι κ. Κόκκορης και Παπανικολάου, ως πολιτευομενοι στο τόπο μας, πρέπει να δώσετε μια πειστική εξήγηση... πως ονομάζεται αυτό που διαπράττεται.

Θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο,  συμπολίτες μας οι οποίοι αξίωσαν θεσμικό ρόλο, και την θέση του ανώτατου άρχοντα, με λίγα λόγια να εξηγήσουν στο σύνολο συμπολιτών μας πως χαρακτηρίζονται οι ενέργειες τους.

Επιτέλους, δεν είναι πρέπον να βλέπουν και να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας 
ότι οι παρατάξεις που αξίωσαν την εκλογή τους στη Γλυφάδα, με συγκεκριμένα επιχειρήματα, να ισοπεδώνουν τους θεσμούς.

Εσείς, φορέσατε τον μανδύα των ''ανεξάρτητων'' ενώ όλοι/ες γνώριζαν τι ίσχυε και ποια κόμματα βρίσκονται μαζί σας διότι είστε μέλη τους. Ανάλογες συμπεριφορές ολοσχερούς μεταλλάξεως βλέπουμε να ακολουθούν κατά κόρον και άλλοι.

Έχουμε και τις περιπτώσεις Γλυφαδιωτών, που δεν παραποίησαν στον ελάχιστο βαθμό ποιοι είναι, τι κάνουν, τι πιστεύουν, χωρίς να εμπαίζουν τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου.

Εμπαίζοντας τους συμπολίτες μας βρεθήκατε στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και γνωρίζετε ότι χιλιάδες συμπολίτες μας δεν δέχτηκαν τον εμπαιγμό που τους κάνατε. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι συμπολιτών μας 40 - 60% του συνόλου κατοίκων.

Οφείλετε να ξεκαθαρίσετε απόλυτα στο σύνολο συμπολιτών μας, τι διαπράττεται από τον θεσμικό ρόλο που αξιώνεται στη Γλυφάδα.

Οι χιλιάδες συμπολίτες μας που βλέπουν - γνωρίζουν - ότι συνεργάζεστε και υπηρετείτε συμφέροντα δημοτών άλλων δήμων και περιοχών, ενώ παρανομείτε σε βάρος των δημοτών Γλυφάδας που καλείστε να εκπροσωπήσετε, σημειώνουν ότι καταλύεται αυτά που αξιώσατε προεκλογικά.

Μπορείτε να πείτε στους συμπολίτες μας, τι διαπράττεται όταν παρανομείτε σε σύννομες αιτήσεις Γλυφαδιωτών και στο παρασκήνιο στήνετε συνεργασίες με δημότες άλλων δήμων;

Για ποιους λόγους  γίνετε σαφής μια προδοσία εις βάρος των δημοτών Γλυφάδας από τους οποίους λαμβάνεται τέλη και φόρους;

Tέλος, θεωρείτε ότι οι χιλιάδες συμπολίτες μας ψηφοφόροι σας, και όσοι δεν σας ψηφίζουν, αδυνατούν να σας κρίνουν;

Επίσης, νομίζεται ότι δεν θα τους βρείτε μπροστά σας στις επόμενες εκλογές όλα τα κόμματα - παρατάξεις που αποδεχτήκατε αυτό το πλαίσιο κατά του τόπου και των δημοτών;

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ; Εννοώ την εκπροσώπηση του 100% των δημοτών Γλυφάδας, και στη συνέχεια του οτιδήποτε άλλου.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">