ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ

Κάποιοι συμπολίτες μας στα νότια - εκ του ασφαλούς - θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν σημαντικές μάχες με νεροπίστολα, την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι τους χρησιμοποιούν βαρύ πυροβολικό και αεροπορία.

Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να κερδηθεί μάχη με τα ήδη χρησιμοποιούμενα νεροπίστολα, και απλά θα ονειροπολούν για όσα μπορούσαν να έχουν γίνει.

Πολλές φορές όταν δεν διακυβεύεται κάτι ουσιώδες, για κάποιους/ες που βρίσκονται σε μια φάση ''βολέματος'', τα πράγματα μπορούν να εξελίσσονται αφελώς, όσο αυτοί/ες, κερδίζουν όσα κερδίζουν χωρίς σημαντικές επιτυχίες περιμένοντας την κατάλληλη συγκυρία που τα νεροπίστολα θα φέρουν αποτέλεσμα.

Όμως κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες, με νεροπίστολα, και την αλήθεια, τις περισσότερες φορές δεν κερδίζεις, χάνεις.

Αν ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να γίνει συνείδηση τι πρέπει να δρομολογηθεί από κάποιους/ες αφελείς, η όπως προανέφερα χωρίς να διακυβεύεται κάτι ουσιώδες, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Και απλά επαναλαμβάνω: ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ

Ο νοών νοείτω, άρα, η θα υπάρξει μια στρατηγική υπέρ όσων απαιτούνται, είτε εθελοτυφλείτε. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερα...


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αποτελεί τμήμα όσων έχουν τεθεί επανειλημμένα προς επεξεργασία, αυτών που απαιτούνται, κι' όμως πετιούνται... Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη οπουδήποτε, σήμερα, χωρίς άμεσα μαζικά μέσα.
Χωρίς μέσα, οτιδήποτε υφίσταται, είναι υποανάπτυκτο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">