ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΜΕΣΑ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΑ FM;

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Κύριε Παπανικολάου, και λοιποί νεοεκλεγέντες όλων των παρατάξεων, ήδη έπρεπε να έχουν ξηλωθεί όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στη Γλυφάδα. 

Μήπως είσαστε όλοι στο κόλπο, όλων των παρατάξεων, γιατί δεν είδαμε καμία άσκηση αντιπολίτευσης για το συγκεκριμένο ζήτημα;

Είναι πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί σε τοπικό επίπεδο ενώ αξιώνεται θεσμικό ρόλο, μισθούς και αντιμισθίες, και δεν λέγεται τίποτα από εσάς.

Η Γλυφάδα κατάντησε άντρο ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, με την συνέργεια των εκλεγμένων Τ.Ο κομμάτων, κατά της ωφέλειας του τόπου και των δημοτών, για τα ιδιοτελή συμφέροντα ανάρμοστων αιρετών.

Σε ολόκληρη τη πόλη, και ειδικά σε κεντρικές οδούς, σε κάθε γωνία, υπάρχουν οι εν λόγω παράνομες διαφημιστικές πινακίδες.

Γνωρίζετε όλοι ποιοι αποφάσισαν την συνεργασία με τους ''επιχειρηματίες''  στη Γλυφάδα σπέρνοντας σε ολόκληρη την πόλη τις πινακίδες. Ήταν και είναι οι δήμαρχοι & αιρετοί, που είχαν υποχρέωση να υπηρετήσουν το όφελος των δημοτών και του τόπου, ενώ παρανομούσαν συστηματικά στις αιτήσεις του δημότη όσων αφορά τον επανειλημμένα καταχρηστικά κατασχεθέν Γλυφάδα fm ώστε να έχουν όφελος οι ίδιοι. 

Απαιτούμε άμεσα - ΤΩΡΑ - το ξήλωμα όλων των διαφημιστικών πινακίδων, και το θέμα να πρωτοστατήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα προσφεύω κατά παντός υπευθύνου κακοδιοικούντων παρατάξεων Γλυφάδας, όπως και των συνεργών τους ''επιχειρηματιών'' ως αυταπόδεικτα κακοδιοικούντων και εγκληματικά ανεύθυνων, έχοντας τα πειστήρια.

Αρκετά καφριλίκια ανεχτήκαμε από όλους εσάς που ''διοικήσατε'' στη Γλυφάδα. Αν έχεις δει έστω και ένα φειγ βολάν, επί δεκαετίες στη Γλυφάδα, διαφημιστικού χαρακτήρα, η προπαγάνδισης, από εμένα, να με φτύσεις δημόσια...

Συνολικά γνωρίζουμε ποιοι είχαν κάθε λόγο να γεμίσουν τη Γλυφάδα με συγκεκριμένα μηνύματα, και θα ανεχόμαστε διοικούντες να παρανομούν συστηματικά κατά του τόπου και των δημοτών;

Ενδεικτικά παραθέτω τα έργα των παρανομούντων διοικούντων στη Γλυφάδα, και πως φροντίζουν επί χρόνια για τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών. 



Με αυτές τις μεθόδους αντιπροσωπεύονται οι δημότες από τους κακοδιοικούντες, παρανομούντες, και εγκληματικά ανεύθυνους !!! 

Οι ''αξιόλογοι συμπολίτες'' μας, που έχουν το θράσος να αξιώνουν την εκλογή τους. Δεν φτάνει που επί χρόνια υπηρετούν διαπλεκόμενα στη πόλη μας ώστε να χειραφετούνται συνολικά οι κάτοικοι από συμφέροντα που ουδεμία σχέση έχουν με τη Γλυφάδα, γέμισαν και ολόκληρη τη πόλη με χιλιάδες πινακίδες και κολώνες, διαφημιστικού χαρακτήρα και μηνύματων, που επίσης δεν έχουν καμία σχέση με τις τοπικές επιχειρήσεις, και τον τόπο.

Αποδεικνύεται στη πράξη καθολική καπηλεία εις βάρος του τόπου και των κατοίκων, αποκλειστικά για τα οφέλη κάποιων αιρετών και των ημετέρων τους, ενώ γνωρίζετε όλοι ότι είναι αυτοί που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ σε σύννομες αιτήσεις - ΑΙΤΗΜΑΤΑ - των δημοτών Γλυφάδας, και στη συνέχεια φρόντισαν να γεμίσουν τη πόλη με διαφημιστικές κολώνες και πινακίδες.

Η θεσμική υποχρέωση είναι η εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών, και το όφελος της πόλης, όχι κάποιων ελαχίστων αιρετών και των ημετέρων επιχειρηματιών...

Τι κέρδισε ο τόπος και οι δημότες Γλυφάδας από τις διαφημιστικές πινακίδες και τις κολώνες όλα αυτά τα χρόνια που παρανομείτε από θεσμικό ρόλο εις βάρος των δημοτών; 

Οι συμπολίτες μας είναι τυφλοί, η ανεγκέφαλοι;
Τα διαπλεκόμενα, και οι μαφιόζοι, έχουν πετύχει το στόχο τους, και έχουν αλώσει απόλυτα ολόκληρη τη περιοχή. Επίσης, τη δουλειά τους την έκαναν, η διαφήμιση πέτυχε, και το κέρδος είναι δεδομένο. Όπως είναι δεδομένο το κέρδος που είχαν και έχουν κάποιοι άτιμοι συμπολίτες μας, που πολιτεύονται ώστε να τα ισοπεδώσουν όλα, και ξεφτιλίζουν το δίκαιο, το ήθος, την αξιοκρατία, την εντιμότητα, και τους θεσμούς, και περισσότερο όλων υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου το οποίο στο τέλος θα τους ισοπεδώσει...

Η αλήθεια σε κάποια θέματα γενικού ενδιαφέροντος, τεχνηέντως επεξεργασμένη από κάποιους ώστε να επιφέρει κάποια συναισθήματα ταύτισης των υπολοίπων, για το ιδιοτελές όφελος αυτών που επεξεργάστηκαν κάποια ζητήματα, δεν είναι αρκετή ώστε να υπάρχουν απτά αποτελέσματα, και σταδιακά συνολικά άπαντες το γνωρίζουν.

Οι πολιτευτές Γλυφάδας μας διοχέτευσαν και διοχετεύουν φανφάρες κοινής αποδοχής, ώστε να καταλαμβάνουν θέσεις λαμβάνοντας τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, χωρίς να υπάρχει ίχνος απτού αποτελέσματος και πράξεων για το δημόσιο συμφέρον, του τόπου, και των δημοτών, έχοντας ρόλους που κάλλιστα αν τους είχαν κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας θα υπήρχαν ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΑ.






Όσο για τα μεταλλικά ''κέρατα'' πινακίδες που έχουν τοποθετήσει σε αρκετά σημεία της πόλης - υπήρχε ο δόλος - αποκλειστικά - για τις ανάγκες παράνομης προεκλογικής διαφήμισης των Τ.Ο κομμάτων και υποψηφίων, άρα των ιδίων και τίποτα περισσότερο...

Διαφήμιση για τα οφέλη αιρετών, και των ημέτερων επιχειρηματιών, σε πολλά σχέδια από τις αποδεδειγμένα κακοδιοικήσεις.

Οι αυτο-χαρακτηριζόμενοι καίσαρες και αυτοκράτορες στη Γλυφάδα, οι οποίοι μπορούν να επινοήσουν οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά τους συμφέροντα, ενώ επί δεκαετίες είναι αυταπόδεικτο ότι βλαχοδήμαρχοι και ελλιπείς για θεσμικό ρόλο εναλλάσσονται δημιουργώντας ένα λάθος στάτους σε τοπικό επίπεδο. 

Αν ήταν ανάλογων χαρακτηριστικών κάποιοι πρωτοπόροι (...) και ο Μιλτιάδης Έβερτ, υπάρχει περίπτωση - σήμερα το 2014 - να υφίστατο ο τσοπανάκος - ΕΡΤ - και η ΥΕΝΕΔ - ΝΕΡΙΤ των χουντικών, ίσως... δυο τρία διαπλεκόμενα μεγαλοεργολάβων - εφοπλιστών - και τίποτα άλλο...

Μπορείς να γνωρίζεις τι θα ίσχυε σήμερα στη χώρα μας με όσους ψήφισες στη Γλυφάδα επί δεκαετίες, άλλωστε το βλέπεις, και το βιώνεις πολλά χρόνια...

Αντιλαμβάνεσαι συμπολίτη/ισσα τι σημαίνει μαφία, η οποία άφησε τα νότια και τη Γλυφάδα εκτός των ερτζιανών ώστε κάποιοι αιρετοί, ημέτεροι, διαπλεκόμενοι, και κάποιοι εφοπλιστές να έχουν σημαντικά κέρδη, αφήνοντας τον τόπο μας ουραγό... και τους δημότες χωρίς πλουραλισμό, πολυφωνία, και εν γένει έναν πολιτισμικά ισόνομο Τοπικό Πολιτισμό έναντι όσων ισχύουν πανελλήνια. 

Δεν πρέπει να αλλάξει άρδην το συγκεκριμένο; Η μήπως θεωρείτε ως ενδεδειγμένο να αναπαράγουμε διαχρονικά κακoδιοικήσεις που αφήνουν ουραγό τον τόπο μας; Μη ξεχνάτε ότι εσείς κάνετε αυτή τη διαμόρφωση (...) και εσείς επιλέγετε μεσαιωνικού τύπου καταστάσεις στα νότια.

Καθίσταται εγκληματικό και γελοίο να βλέπεις εκλεγμένες διοικήσεις και παρατάξεις αιρετών να παρανομούν συστηματικά επί πολλά χρόνια, και να υποκρίνονται υπηρετώντας συνολικά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ κατά του τόπου, και των δημοτών. Στον αντίποδα έχουμε τις φανφάρες αντιπολιτευόμενων  που ενώ αξιώνουν να διοικήσουν πλην των κομματικών και προσωπικών τους συμφερόντων δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα να επιδείξουν ίχνος ενδιαφέροντος.

Τελικά γνωρίζεις τι ισχύει σήμερα. Εξαπάτηση της εξαπάτησης, την εξαπάτηση, και μόνο εξαπάτηση για το οφέλη κάποιων ημέτερων και των συνεργαζόμενων κομματικών και διαπλεκόμενων.

Δημοκρατία Μηδέν εις το Πηλίκον. Εκτός αν θεωρείς ότι πλην της μακροχρόνιας δημόσιας έκθεσης, ενημέρωσης, αιτήσεων,και του συνόλου αυτών που γνωρίζουν (...) απαιτείται να εκδηλώσουμε η να διαδηλώσουμε για την ισχύ των αυτονόητων. Εκπίπτει στα όρια της γελοιότητας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΑΜΕΣΑ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">