ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Ουδέποτε κινήθηκα στο παρασκήνιο, ώστε να καθίσταται σαφές στους συμπολίτες μας, ποιοι μας διοικούν και ποια είναι τα πεπραγμένα τους.

Τα βρήκατε στο παρασκήνιο - για άλλη μια φορά - οι νεοεκλεγέντες με κάποιους επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφους, όπως και μεταξύ σας κατά του τόπου και του συνόλου;

Στήθηκε για άλλη μια φορά το καθεστώς πλήρους αντιδημοκρατικότητας στη Γλυφάδα, ελλείμματος ισχύος του θεσμικού σας ρόλου, αποκλειστικά για τα συμφέροντα κάποιων ημέτερων και αιρετών;

Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι ουδέποτε κινήθηκα στο παρασκήνιο, και στα μουλωχτά, και αποτελώ τη μοναδική περίπτωση δημότη - πολίτη που κατέστησε σαφές ποιες  ήταν οι κακοδιοικήσεις και ανάλγητοι δήμαρχοι στη πόλη μας.

Σήμερα, γνωρίζουν χιλιάδες τι σημαίνει κακοδιοικούντες δήμαρχοι και αιρετοί, οι οποίοι κατά παράβαση του θεσμικού τους ρόλου διχάζουν και κατακερματίζουν το κοινωνικό σύνολο - συμπολίτες μας - δημιουργώντας αρκετές νέες κινήσεις από συλλογικότητες, και φορείς, συμπολιτών μας.

Η παράβαση καθηκόντων δημάρχου και αιρετών, επί τετραετίες, οδήγησε τη τοπική μας κοινωνία να απαξιώνει και να αποστέφεται σε ένα τεράστιο ποσοστό της τάξεως 40 - 60 % και το είδαμε εμπράκτως, και σε αυτές τις εκλογές, με ένα σημαντικό τμήμα τοπικού πληθυσμού - και ειδικά νέων - που δεν πήγαν να ψηφίσουν κανένα και καμία παράταξη.

Δεδομένης αυτής της συστηματικής έλλειψης ενδεδειγμένων διοικήσεων στη Γλυφάδα υπάρχουν οι φυσικοί δημιουργοί διχασμού και κατακερματισμού που οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας να ιδρύσουν νέες κινήσεις, και παρατάξεις οι οποίες θα συμμετάσχουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σύντομα θα δείτε την εμφάνιση κάποιων από αυτές, και μακροπρόθεσμα - μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές - θα υπάρξει η εμφάνιση και των υπολοίπων. 
Τι σημαίνει το συγκεκριμένο σε πολιτική ορολογία; Σημαίνει πλήρης διχασμός και κατακερματισμός από την πλευρά όσων αξίωσαν να διοικήσουν και να εκλεγούν σε τοπικό επίπεδο, χωρίς να διαθέτουν την ικανότητα εναρμονισμού με τις θεσμικές τους υποχρεώσεις.

Εν ολίγοις δηλώνει την ακαταλληλότητα των εμπλεκομένων συμπολιτών μας - σύμφωνα του θεσμικού τους ρόλου - να εκφράσουν και να εκπροσωπήσουν τον τόπο και τους δημότες.

Όπου και όταν αποδεικνύεται πλήρης ακαταλληλότητα τήρησης όσων αξίωσαν οι εμπλεκόμενοι, και στη Γλυφάδα έχουμε καραμπινάτες περιπτώσεις, ο κάθε επιτήδειος χρησιμοποιεί όπως τον βολεύει και τον εξυπηρετεί οτιδήποτε.

Ήδη επί του παρόντος στο δήμο Γλυφάδας βρίσκονται όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, και δεδομένου ότι υπάρχουν μέλη όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου, και κάποιοι ''ανεξάρτητοι'', η καθολικότητα ελλείμματος αρχικά έκφρασης και αντιπροσώπευσης, και στη συνέχεια τοποθετήσεων και ενεργειών ώστε να μην διευρύνεται ο κατακερματισμός και η απέχθεια κατά των εκλεγμένων αιρετών, όπως και η υποτυπώδης ισχύς του θεσμικού ρόλου που αξίωσαν, καταμαρτυρούν η ακαταλληλότητα, η πλήρη ανευθυνότητα από την πλευρά τους. 

Είναι αυταπόδεικτο ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους αρκετοί διαφορετικών κομμάτων, άλλωστε γι'αυτό δεν υπήρξε ποτέ ίχνος τοποθετήσεως από κανέναν -ακόμη και έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων - και απόδειξη καταλληλότητας γι' αυτό που αξίωσαν κάποιοι συμπολίτες μας.

Γνωρίζεις, τα κόμματα που δημιούργησαν την πολιτικοοικονομική διαπλοκή ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, με συνεργασία μεγαλοεργολάβων,  και τώρα όσοι διαμορφώνουν μια καινούργια του ΣΥΡΙΖΑ, και των υπολοίπων κομμάτων, κατά της πραγματικής δημοκρατίας και των πολιτών.

Αν έχει τη δυνατότητα να μας πει κάποιος - δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα έχει ραδιοφωνικό σταθμό - για ποιο λόγο ο ''αριστερός'' ΤΑΣΤΑΝΗΣ δεν τοποθετήθηκε ούτε μια (1) φορά επί τέσσερα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας ενώ γνώριζε ότι είχαν κατατεθεί αιτήσεις και ο Κ.Κόκκορης παρανομούσε...

Είναι γελοίο ως φαινόμενο να βλέπουν επί σειρά ετών - δεκαετίες - ΟΛΟΙ να δρομολογούνται ΟΛΑ στο παρασκήνιο, και στο προσκήνιο να υπάρχουν οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ καθολικής ακαταλληλότητας.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Γνωρίζετε πόσοι και ποιοι τα έχουν βρει στο παρασκήνιο (...) και απλά δίνονται κάποιες παραστάσεις εντυπώσεων των ανυποψίαστων συμπολιτών μας;
Την ίδια στιγμή που συνολικά όλοι στη Γλυφάδα βλέπουν να διαπράττονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Αξίωσαν θεσμικό ρόλο, και η στάση αρκετών επί χρόνια δηλώνει προδοσία και εγκληματική ανευθυνότητα.

Επιτέλους, πρόοδος και ανάπτυξη χωρίς άμεσα και μαζικά μέσα στα ερτζιανά δεν γίνετε, άρα διαχρονικά εμπαίζεται το σύνολο. Ως δήμος Γλυφάδας, και δημότες/ισσες Γλυφάδας στα νότια προάστια, αν επιθυμείτε διαχρονικά να βρισκόμαστε ουραγοί, ώστε να μην δικαιωθεί ένας δημότης και ένα δίκαιο τοπικό ζήτημα, όπως τέθηκε, συνεχίστε να υπηρετείτε συνολικά διαπλεκόμενα, και να κρίνεστε παράλληλα από χιλιάδες συμπολίτες μας. 
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">