ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Σε καφενείο της Τερψιθέας Γλυφάδας εξελίχθηκε ένας καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα επεισόδιο ανάμεσα σε Έλληνα και Αλβανούς συμπολίτες μας.

Οι λόγοι της συμπλοκής δεν έγιναν γνωστοί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του glyfadaweb.gr ,  θαμώνες του καφενείου, λογόφεραν, ίσως γιατί ήπιαν και λίγο παραπάνω, και συνεπλάκησαν αργά την νύχτα.
Υπήρξε και ελαφρός τραυματισμός στο κεφάλι του ενός κατά την διάρκεια της συμπλοκής, που αιμόφυρτος καταφέρονταν κατά των υπολοίπων θαμώνων και προκάλεσε ζημιές στο καφενείο.

Πολλοί κάτοικοι ξύπνησαν έντρομοι την ώρα του καυγά στο καφενείο, και από πυροβολισμό που ακούστηκε εκείνη την ώρα, που δεν γνωρίζουμε αν είχε σχέση με το επεισόδιο, αν και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο πυροβολισμός έπεσε για εκφοβισμό ώστε να ''ηρεμήσουν τα πνεύματα''.
Όπως είναι φυσικό επικράτησε πανδαιμόνιο στο καφενείο, με καρέκλες που εκτοξευόταν και υλικές ζημιές, και σε λίγα λεπτά κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας με τρία περιπολικά και μηχανές της άμεσης δράσης.
Ο δράστης των επεισοδίων δεν συνελήφθη, διότι δεν ασκήθηκε μήνυση εναντίων του από τους υπολοίπους και  τον ιδιοκτήτη του καφενείου, και το θέμα έληξε χωρίς συλλήψεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">