ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Όπως γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν λογής λογής κάτοικοι Γλυφάδας οι οποίοι έστησαν μια ιστοσελίδα και υποτίθεται ενημερώνουν τους κατοίκους.

Όλοι αυτοί έπεφταν πάνω στα δημοσιεύματα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
επί χρόνια, άρα γνώριζαν ποιο είναι το βασικό μήνυμα που μεταλαμπαδεύεται προς το κοινωνικό σύνολο.

Όταν εμφανίστηκαν, βασικά ως αντίγραφα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, ''κάνοντας ενημέρωση'', αν διέθεταν έστω και στοιχειωδώς τα βασικά χαρακτηριστικά δημοσιογράφου και τοπικού μέσου, το πρώτο που έπρεπε να δημοσιοποιήσουν ήταν ένα (1) ζήτημα, το κύριο και βασικό που έβλεπαν, και γνώριζαν το ουσιαστικό έλλειμμα στο τόπο μας.

Μια ιστοσελίδα και ένα web tv η ενα web ραδιόφωνο μπορούμε να έχουμε όλοι, άρα 120.000 χιλ. κάτοικοι Γλυφάδας, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ούτε ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ούτε το σύγχρονο προοδευτικό πλαίσιο δομών που απαιτούνται.

Καθίσταται αυταπόδεικτο ότι δεν υφίσταται υψηλών προδιαγραφών πολιτισμός στη Γλυφάδα, παρά μόνο πανηγύρια και άτομα που εναρμονίζονται σε ένα ευτελές επίπεδο - τριτοκοσμικό μεσαιωνικού τύπου, ώστε εκλεκτοί υπουργών βουλευτών και κάποιοι παρατρεχάμενοι να έχουν κάποια ωφέλεια, ενώ δεν υπάρχει το ελάχιστο της ενδεδειγμένης κοινωνικής συνοχής.

Ο κάθε 'ενημερωτής', προσπαθεί να αποδείξει σε αυτόν τον  μεσαιωνικού τύπου πολιτισμό, χωρίς άμεσες και μαζικές δομές στα ερτζιανά, ότι αξίζει κάτι περισσότερο των υπολοίπων, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι είναι ένας από τους χιλιάδες βασικούς διαμορφωτές του τοπικού μεσαίωνα.

Ο τοπικός μεσαίωνας είναι αυτό που επιθυμούν οι 'συμπολίτες μας' όλων των κομμάτων όσο αποσπούν μερίδιο του δημοσίου χρήματος, και σήμερα καθίσταται σαφές ότι με εγκάθετους των ιστοσελίδων, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με διάφορα τεχνάσματα.

Είναι κάτι άλλο τα ΜΜΕ, και κάτι εντελώς διαφορετικό ιστοσελίδες προπαγάνδας υποψήφιων και εκλεγμένων και φιλικών τους προσώπων - όπως και οι κονσέρβες που σερβίρονται επί πολλά χρόνια στα νότια - οι οποίοι με λιβανηστήρια, και με θυμιατά, χειραφετούν δια της πλαγίας με απόλυτα ανορθόδοξο τρόπο ανυποψίαστους συμπολίτες μας, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν το κοινωνικό σύνολο από την πραγματικότητα και τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου

Κύριε Παπανικολάου σας εγκαλώ, και φροντίστε να ισχύσουν τα αυτονόητα για τα επόμενα πέντε χρόνια στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς κακώς κείμενα, διότι η παλιανθρωπιά ορισμένων που φόρεσαν ένα μανδύα αριστεράς δεν περιγράφεται.

Εκλέγεις κάποιον όταν γνωρίζεις ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που αξίωσε, και έχεις τα αποδεικτικά των ενεργειών τους υπέρ των προβλημάτων του τόπου και των δημοτών. Αρκετοί εκτός από φωτοβολίδες και χειραφέτηση ανυποψίαστων δεν έχουν παρέχει καμία λύση σε κανένα ζήτημα και δεν πρόκειται να τους (επαν) εκλέξουμε, ειδικά οι κάτοικοι στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

Επιτέλους, θα ρυθμίσετε ώστε να υπάρξει η ισχύς των αυτονόητων με οργανωμένες δομές, άμεσες και μαζικές, αντί μιας προπαγάνδας που γίνετε σκόπιμα; Έστω μιας (1) όλων των δημοτών, δημιουργώντας μια φόρμουλα συνεργασίας για πραγματική ενημέρωση όλων των δημοτών.

Η ΓΛΥΦΑΔΑ πρέπει να προοδεύσει και να αναπτυχθεί πραγματικά, ουσιαστικά, αληθινά, και ενημέρωση είναι μόνο μια (1) 
η μαζική από τα ερτζιανά  ραδιόφωνο και  τηλεόραση, η οποία γίνετε είτε από δημόσιο είτε από ιδιωτικό νόμιμο μέσο - επιχείρηση με δεκάδες η εκατοντάδες εργαζομένους, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων κάκιστα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο με τις ευλογίες δημάρχων και αιρετών.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Αν ήμουν ένας εξ' αυτών δεν θα έκανα σημαία την αλήθεια τόσα χρόνια υπομένοντας τα μύρια όσα. Είμαι ο αληθινός ριζοσπάστης της Γλυφάδας, ο οποίος επιθυμεί το βέλτιστο για τον τόπο. Αρκετούς η ζήλια, ο φθόνος, ίσως και ο επηρεασμός του καπιταλιστικού συστήματος, τους οδήγησε σε ένα σημείο πλεονεξίας, χωρίς να δύνανται να αντιληφθούν ότι τα πεπραγμένα τους είναι στείρα χωρίς κανέναν σημαντικό χαρακτήρα για την πόλη και το κοινωνικό σύνολο.

* Αρκετά χρόνια παρέχονται οι κονσέρβες σε τοπικό επίπεδο, ενώ η Γλυφάδα υπολείπεται έναντι πολλών μικρών πόλεων της περιφέρειας με 5.000 - 10.000 κατοίκους, οι οποίες διαθέτουν δυο τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς και ένα δυο κανάλια.

* Περιορισμένου χαρακτήρα συνοχή για την ωφέλεια ελαχίστων, όταν ο θεσμικός σας ρόλος είναι το δημόσιο συμφέρον;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">